Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Apophis
üzenetére
egy mar megvan.. szal a lenyeg az, hogy miutan legyartottal valamit, az adott recept megsemmisul... egy forralt bort csinaltam, amihez a kovetkezot kellett tennem.. vettem egy pusakport es egy granat receptet a vendornal osszesen 110 gubaert.. 10 darab kemeny ures flaska, puskapor valamint a granat recept felhasznalasaval legyartottam 10 darab granatot.. ezutan a granat, 5 darab alma es a forralt bor receptjet felhasznalva gyartottam 1 forralt bort, amit behorpintve kb. +50 elet jar.. azt meg nem tudom mennyi idore.. ugye milyen egyszeru volt
mar csak 419 a hp-m.. magyarul ez egy battle potion -
westlake
félisten
nem ertem miert, de sem a hungaricumot, sem a hungariant sem a hungary-t nem fogadta el ez a szemet.. HUNor lett a vege
varom a neveket.. a ket jelentkezonek mar elment az invite -
westlake
félisten
-
Apophis
őstag
Ti hogy haladtok Nightmaren? Tonnányi grind után bátran nekiálltam folytatni a fő szálat, ahol nálam 5-6 szinttel magasabb mobok várnak, ebből az erősebbek instant megölnek. Pucoljam ki 20-szor a gőzcsatornákat? Azért ez a Diabloban kicsit jobban meg volt oldva.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
itemekre (nem fegyokra) eleve nem ad sokkal tobbet. 45 helyett 47 luck meg ilyenek. ja mar kb 180luck-al maszkalok, semmi hatasa
. van egy jo fegyom, aminek van 200as splash damage, azzal annyi 
-
maross
nagyúr
-
corran9
aktív tag
válasz
Apophis
üzenetére
Félreértés ne essék... ha nem lett volna ez a bug-szerű vmi sztem akkor 3x-ra már meg is hal, mert egy lezsugorodás alatt 1x leszedtem majdnem a fele életét...
Más: ilyet még nem pipáltam... ugye lehet upgradelni a fegyvereket... a nano nem tudom mivel (is)... namármost, előzetes figyelmeztetés nélkül sikerült annyira feljavítani a fegyveremet, h már használni sem tudom... azért erre igazán figyelhettek volna, h legyen vmi jelzés: Pl: ember!! ha még egy szintet javítasz akkor nem fogod tudni használni... no comment
Megint más: miért nem lehetett úgy megcsinálni azt, h milyen szintű/számú tuljadonság kell (pontosság, erő stb...) egy tárgy használatához, mint a diabloban?! nem értem...
-
Apophis
őstag
Még egy irritáló dolog, amit mindig elfelejtek leírni: tárgyakkal való logika játék. Limiten vagyok strenght, willpower és stamina téren is. Végre beraknám a rég vásárolt sisakot, mert megvan a szint hozzá, de nem engedi. Leszedek mindent és kezdődhet a móka: megfelelő sorrendben felaggatva a cuccokat mégis be lehet paszírozni, mert az egyik ezt ad, a másik azt, akkor már felfér egy, ami ad staminát, és az azt igénylő ad még 3 strenghtet, amire már rámegy a sapka... Miért nem lehet előre beleszámítani a tárgytulajdonságokat, rejtély.

Rájöttem, hogy mégis van a BM-ne escape képessége, csak álnéven: Az Igazság Útja. Én naivan azt hittem, ez ultimate lévén valami atom lineáris AoE, a távolsági és CC 360° AOoE mellé, de nem. Egy alap zombit, amit a charge kb. ötszörösen overkillel, épphogy megsebez, nagyobb dögök meg sem érzik. Tíz másodperces escape képesség, nagyon kellett...
-
westlake
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
ellentetben sok mas emberrel, en tenyleg dolgozom.. csak 6 utan leszek otthon

-
westlake
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
koszonjuk.. akor csak csinalnom kell egy guildet es lehet is belepegetni.. mar persze ha be akar valaki egyaltan lepni

aki be akar majd lepni a guildbe legyen olyan draga es irja be az in_game nevet, hogy tudjam invitalni
(orulnek neki, ha feleslegesen koltenek el 10k-t
) -
corran9
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi!

Tegnap este le is nyomtam rögtön miután beírtam ezt, csak nem tudom miért, nagyon nehezen ment a legyakás... volt olyan h egyhuzamban leszedtem az élete felét és további 20 percig szinte alig... lehet ez is bug.. nem tudom... mindenesetre köszi!
Kicsit Duriel fíling volt

-
westlake
félisten
na mi van? senki nem hajlando arra rendkivul megerolteto dologra, hogy megnezze azt a kis guild gombot?

-
Wolverine
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Hivatalos post van róla, hogy nem működik se a 4 óra alatt lvl10, se a 14 óra alatt lvl20

-
westlake
félisten
válasz
Apophis
üzenetére
nincs am kizarva, hogy ez ugynevezett uzleti fogas.. alacsony szinten megkedveltetik a jatekot a jobb loot-al, magasabb szinten meg mar amugys is jatszol, mert sajnalnad a befektettet idot, amig felhuztad a karit.. aztan majd kiderul, hogy csak tenyleg az elofizetos karaktereknek esnek majd jo cuccok es ezzel "kenyszeritik" az embert, hogy elofizessen..
-
Apophis
őstag
Tényleg kezdek hinni a bugos lootrendszerről szóló postoknak. Több, jelenleg 40 környékén járó player is emlegette, hogy nem esik semmi használható. Én legutóbb kb. 25 környékén kaptam használható itemet, de most nightmaren nulla. Viccesen gyenge Unique-ok potyognak, itt a legújab, nem is tudom, minek nevezzem:[link]. Ezt egy rare zombi dobta nightmaren. Látható a két aktív fegyverem, amik meglehetősen régi darabok, de fejlesztve a szintek egyeznek (32-32-33). És ez MESSZE A LEGJOBB unique drop eddig! A legtöbbet instant elbontom, annyira gyengék (legalább esnek, ahogy hallom, más még alig talált). Eddig az egyetlen jó Unique-ot maga Sydonai dobta, az meg Guardiannek való; dob(na) durva fegyvert is, de már meg sem tudom idézni, amúgyis, a bossok 2-szer dobka jó cuccot, onnantól max kékeket. Ezt nincs szívem elbontani, szvsz igencsak erős darab:
.
Szóval itemization... -
Sirandrish
legenda
valakinek van Guardian-ja? az magyarul mi? a Paladin klón?
milyen kari amugy? -
-
westlake
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
bazzeg.. tegnap pont azt talaltam ki! ocsem.. hungaricum..

mod: este megcsinalom.. -
Ájvé
veterán
Akik neten nyomják:
chat-42
Satan_Claus:
igen az oldalon még a régi hivatalos oldalról vannak a fegyver leírások
késöbb fogjuk frissiteni
,de elvileg magyar nyelven is lehet játszani(néha kicsit érdekes mondjuk) -
Satan_Claus
őstag
Nem tudja valaki, hogy hívják azt a fegyvert, ami kis robbanó golyókat lő ki?
Mondjuk ott sniper sincs pl.
Vagy egy linket, ahol normálisan le vannak írva a fegyók.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én Level 30.as vagyok már és még nem mentem normálon végig. bár most egy ideig nem is fogok mer COD 4 musthaveee

U.I.: Utolsó stationon vagyok azért! (szval nincs sok hátra)
-
Apophis
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Na pont ezért nem akarok előfizetni, frászt kaptam a sok zombi vértől/szívtől/szervtől, állandóan ki kellett dobálni, nem hiányzik. Legalább ki lehetne kapcsolni.
Igen 10k palladium a guild charter, bármelyik vendornál megvehető. Ha a gránát 10k, a kérést visszavonom
. -
westlake
félisten
válasz
Apophis
üzenetére
jah telleg.. gondolom te tudod, igy a tobbieknek irom, hogy vannak ilyen kis cuccok, amik csak elofizetoknek esnek.. nem tartom valami "kemeny" dolgoknak, mert olyanok, hogy cukormazas alma, sultkrumpli, forralt bor.. ezek receptek, amik elkeszitesehez 1-2 vagy 3 alapanyag szukseges.. ezek is mobokbol esnek.. meg nem esett annyi, hogy barmit meg tudtam volna csinalni..
"10k a guildalapító charter, ennyit tudok" ezt nem egeszen ertem.. marmint 10k love?
mod: ja, arra a granat tervrajzra gondolsz, amit 10k-ert adnak?
-
westlake
félisten
lol.. mindegy, poen volt vegigtolni (nem volt hosszu), sotetben

mas: azert az elofizetos dolog kicsit tobbrol szol, mint amit elarulnak.. (vagy legalabbis en nem voltam eleg figyelmes).. szal amiota elofizetessel tolom, szeritnem (de nem biztos!!), jobb a loot.. ami viszont biztos, hogy kb. 2x annyi mob van egy palyan es talan valamivel erosebbek is.. a templom kornyeke palyan tobb mint egy szintnyi xp-t kaptam! (lev 17 -> 18).. a csomagmegorzo egybol a duplajara nott (mondjuk ezt tudtam)
mondjuk azt meg mindig nem tudom, hogy guild-et hogy lehet eszkozolni
-
faber24
őstag
Egyébként nagyjából így néz ki most a karim (igaz, már 20as azóta, és új mellpáncélja van...)
-
Sirandrish
legenda
nah
ma ha minden jól megy akkor végigtolom(legalábbis ha valóban lvl 29körülez kiitelezhető).Viszont szeretnék majd elkezdeni egy másikat?mit javasoltok?
Guardian milyen? -
faber24
őstag
De bizony
Az mondjuk először nekem sem esett le (ki foglalkozik valami fahér szaral a táskában), csak a vége felé jöttem rá, hogy azért kaptam...addig mivel nem nagyon láttam, csapkodtam magam körül, meg bár BM vagyok, egyik kézbe vettem egy Mennyei ágyút vagy mit, és az a lövéseivel fehérre beszórta a padlót 
-
westlake
félisten
azert tenyleg vannak eleg durva bugok a jatekban.. egy voros portalos reszben pl. majdnem a fel palya magaba van fordulva. eleg gusztustalan latvany.. es az pl. normalis hogy aldwich-ben teljesen sotet van? csak a szornyek latszodnak

-
westlake
félisten
szerintem a wow kurvara nem egy kategoria.. nehany millio dollaral tobbet tudnak fejlesztesre tolni.. ha itt is csatlakozna egybol 500k user, rogton maskepp allnanak a supporthoz..
mod: megint van uj patch.. mar ugyanolyan a gombja, mint a tobbi inditogombnak..
sp: 1.43.25.4015
mp: 1.0.32.4020 -
shader-x
tag
hi! szoktatok eggyütt menni? nem lehetne csatlakozni vagy (ha nem szoktatok9 akkor pár embert összeszedhetnénk!?
vélemény?

-
corran9
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne csupán... az Abbadonban levő szörnyet miképp lehet megölni? Arra rájöttem, hogy legalább két ágyúval lőni kell folyamatosan és akkor összemegy és sebezhető, de ilyenkor kb 10 egyéb kis egység is megjelenik és szinte lehetetlen becélozni... vagy csak én vagyok pancser?

Jahh és marksmannel nyomulok...
A választ előre is köszi!
-
deicide
veterán
van a fegyvereknél hogy módosítás 0/2, no ilyen módosítást honnan lehet eszközölni?
-
Satan_Claus
őstag
Rohadjanak meg, de komolyan. 3 óra 10 perc alatt 10 lettem, és mit kaptam? Nagy ló****t. Lehet azért, mert közben kétszer kirakott? Mégis kit nem rak ki 4 óra alatt 1x sem?

Amúgy mi az az AP?

-
RI/OS
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Meggyözött a fa...mat gyözte meg.
Nem rossz a játék, de ha egy wowot nézel 7rugo 2honapra és az azért nem kicsit komolyabb összetetted, és nem arról volt szó, hogy csak fizetösen tudsz majd játszani normálisan, hanem az extrákért kell fizetni.
Na most szerintem az uj tárgyak meg az uj helyszinek nem extra kategoria -
RI/OS
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Meggyözött a fa...mat gyözte meg.
Nem rossz a játék, de ha egy wowot nézel 7rugo 2honapra és az azért nem kicsit komolyabb összetetted, és nem arról volt szó, hogy csak fizetösen tudsz majd játszani normálisan, hanem az extrákért kell fizetni.
Na most szerintem az uj tárgyak meg az uj helyszinek nem extra kategoria -
Fboy
aktív tag
hello!
hulladék-ot, áldott szilánk-ot, ritka technikai komponens-t és hasonló dolgokat hol lehet találni? vagy honnan lehet szerezni?
-
Sirandrish
legenda
nah sikerült továbbjutnom..ugylátszik magától frissitett

közben már 26. szintü vagyk viszont ez a Blademaster tényleg kezd gyengülni...
mivel ugytudom hgy 29. szint körül van vége a gamenak ezért ugye lassa vége...ajánlan
tok valamit következő karinak? -
-
Apophis
őstag
Azért a guardian 4 másodpercenként tölt mindenkin 25% HP-t, ez szerintem elég durva heal, ráadásul tud tolni extra HP regent is, mellé tankol
Összejön 4 gua, másodpercenként 25% HP, mindenkinek van önhealje is, nem nagyon kell oda injector szvsz.
Egyre jobb a Pokol, már meg sem jelenik a főboss.
-
Satan_Claus
őstag
Most rakom fel a játékot, a patch0-t le kell tölteni külön, vagy majd a progi intézi?
-
Apophis
őstag
Én is fontolgattam az előfizetést, de még nem látom értemét. Legalább egy hónap, mire a játék eléri azt az állapotot, ahogy kiadni kellett volna. Főleg a raid content érdekel, nem vagyok egy grindmester. A PvP meg olyan, amilyen, a játék nem erre van kitalálva, valószínűleg balance, mint olyan, nem létezik (lásd WoW, mint PvE orientált game, amibe beleerőltettek egy PvP részt, és amit a Blizzard - a balance istene - két év alatt nem volt képes kiegyensúlyozni). De a WoW-féle raidre vevő vagyok - mondjuk a classok szerepe kicsit furcsa: Guardian mint tank és healer, mindenki más DD
. -
westlake
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem vertel szet valamit? milyen otlet mar.. a jatekhoz valo patch-et csak akkor kapna meg az ember, ha megcsinalna az elite patch kvesztet

-
maross
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
en kivarok meg, meglatjuk mire viszi a jatek. meg most nincs idom diplomamunka miatt, csak napi 1-2orat holtidoben, annyiert nem eri meg.
nekem valami ilyesmi lesz
[link]a maradek 7 pont meg bizonytalan, valoszinuleg beacon-re megy majd. elemental beacont nem tudom hogy megeri e kinyomni, alacsony szinten semmit nem er, magas szinthez meg tul sok pontpazarlas.
amugy en ugy szoktam, hogy bevagok egy phase grenadet, rapid fire meg kiirt mindenkit. ha messze vannak es csak csorognak, tactical stanceben elfogynak, beaconnel neha rasegitek.
bossra beacon+phase grenade + rapid fire, ha meg mindig el, akkor 8-10masodperc hatralas, kov. rapid fire tuti elviszi. sniper stance mokas egy ideig, de tul sok lenne vegig ezt csinalni. napalmot nem nyomtam ki, nem latom ertelmet, ugyse acsorognak a tuzben hanem elindulnak felem. smackdown jo kerdes hogy megeri e, mikor majdnem korulvesznek nagyon jol johet
azert nem akarok egyik stancere sem aldozni, mert kesobb szerintem nagy hatralasoknak nezunk elebe. partynal jo kerdes hogy warri majd ugyanugy tartja e a mobokat mint a nagykonyben, meglatjuk.
-
westlake
félisten
na, beloktem az elso havi 9.90 euros elofizetest.. engem ez meggyozott:
Subscribers get massive amounts of ongoing content and access to special features, events, and benefits right away:
* New Levels to Explore
* New Monsters
* New Weapons
* New Skills and Spells
* New Quests and Storyline
* New Character Classes
* Seasonal / Themed Events and ItemsHellgate: London Subscribers will also get a host of new content that is designed to extend, enhance and alter the way the game is enjoyed:
* Additional Difficulty and Game Play Modes
* Guild Creation and Managment
* Achievements Rewards
* Hardcore Mode
* Additional Character Slots
* Themed Events and Quests
* Unique Event Items
* Special Event Pets
* Raid-Level Areas
* Additional PvP Modes and Rewards
* Achievement Rewards
* Advanced Guild Management Tools
mod: kivancsi vagyok, hogy most valtozott-e barmi is a jatekban nalam..
-
RI/OS
addikt
Hát nekem Ennyi volt a game most olvastam hogy késöbb majd csak az elöfizetöknek lesz minden elérhetö
-
westlake
félisten
válasz
westlake
üzenetére
azert jo a ket aoe skill, mert ugy szoktam inditani a harcot, hogy a csoportba allo mobok ala odaverek egy napalmot, ami kb 4 mp mulva robban... de elotte meg odadobok egy sima granatot is, ami meg 2 mp mulva.. igy mindketto eszerre aktivalodik es mire a szornyek kiernek a napalm hatosugarabol, kb az eletuk 1/4-e lement..
-
westlake
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
kizartnak tartom, hogy nem tetted fel es megsem jelenik meg a letoltesi lehetoseg.. ugye a jatek altal az asztalra kitett ikonnal inditod a jatekot?

-
westlake
félisten
válasz
Apophis
üzenetére
pont errol beszeltem.. a jeloles, meg a ket celkeresztes
eleg overpower.. mondjuk en sosem voltam a hive annak, hogy arra menjek, ami a legdurvabb.. en inkabb jatszani szeretek
ismerek egy ket full maximalistat.. te nem?

mod: asszen nekem most ilyen (nekem pl. bejon a granatdobalas.. a napalm meg vegkepp
(wow-ban is firemage voltam) -
Apophis
őstag
Ha mondjuk lvl 20-ig nem költöm el a pontjaimat, akkor ki lehet hagyni a tier 1-2 képességeket?
-
Satan_Claus
őstag
-
westlake
félisten
válasz
Apophis
üzenetére
eddig 90%-ban mindent szetbontottam, megis van 20k lovem.. mondjuk teny, hogy marks-al nem kell toltoket vasarolni.. azert mondom, hogy en gyakorlatilag analizalon kivul semmit nem veszek.. van valami skill, amit hasznalva egy 80-as sebzesu tavcsoves puskaval egy gyengebb kek mob 1 loves.. ahogy elnezem ket masodik sorban lebvo talentel eleg durva sebzest ki lehet hozni.. most kb +150% (3. szintuek)
-
Apophis
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Az szerintem nem optimális, ha a normális haladás alatt semmit nem keres a karakter. OK, komolyabb pénzhez farmolni kell, itt komolyabb mondjuk 100k lvl 30 körül, nekem meg eddig amaximumon 15k volt, de általában amint hazateleportálok, az utolsó fillérig elmegy injectorra. És akkor nem vettem egy darab energiatöltő/védelmi cuccot (most még nem is kell, de ahogy a Nightmaret elnézem, ez csak kezdeti állapot). Gondolom, minden classnak van nemezise, nekem speciel a leaper és a stunoló mobok. Előbbiből gyakran egyszerre ugrik 3-4 (nightmaren már elefánt méretűek), utóbbi meg stunol, körbevesz, és alapból nagyot üt. Mostanában inkább elhasználok egy antistun/pajzsnövelő cuccot. Sajnos a surge csak lvl 40-re lesz kimaxolva, az meg a jövő zenéje, 30-tól nagyon belassul a játék.
-
ChromeX
addikt
válasz
westlake
üzenetére
igazad van, meg engem még egy dolog nagyon zavar a templarom a repülő ellenek ellen nem igazán hasznos néha olyan bután csapkodja a levegőt, mert körül vesznek vagy 50en és nem tudok csak egy idő után kiigazódni rajtuk, végül is meglehet tanulni ellenük is harcolni de nem a legkellemesebb

-
westlake
félisten
mar szamomra is hamar kiderult, hogy ezt a jatekot eleg sok bosszanto buggal adtak ki.. sajnos ez van.. ha valakinek nem tetszik, akkor szunetelteti a jatekot, amig ki nem javitjak.. nem ez az elso jatek, amit ugymond betasan adtak ki es kb. a 3. komolyabb patch utan lesz csak olyan, mint egy normalis jatek alapbol..
a fizetos dologrol meg annyit, hogy ezt lehetett elore tudni, igy senki nem "anyazhat", hiszen a dontes tenyleg az o kezeben van/volt.. en ettol fuggetlenul el fogok fizetni, mert erdekes dolgok vannak kilatasban..
en teljesen lealtam arrol, hogy eladom a cuccokat, mivel a penzre ugymond nincs szuksegem.. mindent szetszedek es felupgrade-elem a cuccaim.. vagyis eddig csak a tuzvetomet nyomtam fel.. van egy legendary 150-et sebzo fegyverem lev16-on
ki hogy all a "serleges" kuldikkel? asszem van egy olyan, hogy olj meg 3000 zombit.. mar 60%-on allok 
-
westlake
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
sajnos nem talalom a filet.. lehet mar letoroltem.. majd meg keresem..
#1184: soryy, nem is tunt fel, hogy kontaktalni akarsz.. nem bizniszelni akartal veletlenul? volt valami ilyesmi keres, de kinyomtam zsigerbol
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(hacsak meg nem változtattak valamit
varom a neveket.. a ket jelentkezonek mar elment az invite

Sebez is, vagy csak móka?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(jajj, csak le ne bukjak, hogy westlake valojaban egy bot