Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
"Ránéztél és egyből tudtad, hogy ez kínai igaz?"
Nem volt különösebben nehéz megállapítani mivel kínai felirat van a nyákon."Te biztos valami centroweld reklám ügynök lehetsz..."
Semmilyen centroweld cuccom nincs egy doboznyi letapadásgátló spray-t leszámítva. (szerk.: főleg, hogy az is mastroweld)."Elég öreg név az esab, már magában ez garancia a minőségre..."
1. egy jól csengő márkanév még semmire sem garancia
2. senki sem állította, hogy szar minőségű lenne ennek épp az ellenkezőjét írtam feljebb de semmi bajNeked az esab sentinel is biztos kínai...
Ezt mire alapozod? Csak nem a Mit vártál 25ezerért A50-et kérdésemre? Mert ha igen komoly szövegértési gondjaid vannak.Én tudom miről beszélek, nem keverem semmivel.
Dehogy tudod csak nyomod az szemellenzős elvakult dumádat. Mit hittél, hogy a legolcsóbb automata pajzsukat majd nem kínában bérgyártatják kínai alkatrészekből kínai adók munkabérek és közterhek mellett, mint mindenki más? Ugyan kérlek ne legyél már ennyire naiv.Én láttam amit láttam te meg higgyél amit akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest