- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kunberci #1293 üzenetére
a garázs a házunk része (használtan vettük, ilyennek építették) szóval ahogy a szakmabeliek mondják "a ház temikus burkolatán belül van" vagyis körbe van szigetelve mint minden más is, és a falfűtésből is kihúztak oda egy keveset, szóval télen temperálva is van, nagyjából 15 fok a leghidegebb, ami előfordul. párát még nem láttam
köszönöm a tanácsot, figyelni fogok rá!megjött közben a BLM pajzs, és le a kalappal
olyan szinten állítható a fejpánt, hogy a nagy, hülye formájú fejemre is jó
kicsit meglepett, hogy mennyire vékony anyaga van egyébként a pajzsnak, valamiért arra számítottam, hogy nem egy ásványvizes flakon merevségével fog bírni, de nyilván a súly sokkal fontosabb ebben a sportban mint a merevség. én még ugye a régi, kézzel tartós merev pajzsokhoz voltam szokva
holnap teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest