- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kunberci #1293 üzenetére
a garázs a házunk része (használtan vettük, ilyennek építették) szóval ahogy a szakmabeliek mondják "a ház temikus burkolatán belül van" vagyis körbe van szigetelve mint minden más is, és a falfűtésből is kihúztak oda egy keveset, szóval télen temperálva is van, nagyjából 15 fok a leghidegebb, ami előfordul. párát még nem láttam
köszönöm a tanácsot, figyelni fogok rá!megjött közben a BLM pajzs, és le a kalappal
olyan szinten állítható a fejpánt, hogy a nagy, hülye formájú fejemre is jó
kicsit meglepett, hogy mennyire vékony anyaga van egyébként a pajzsnak, valamiért arra számítottam, hogy nem egy ásványvizes flakon merevségével fog bírni, de nyilván a súly sokkal fontosabb ebben a sportban mint a merevség. én még ugye a régi, kézzel tartós merev pajzsokhoz voltam szokva
holnap teszt -
válasz
kunberci #1289 üzenetére
valahogy nem passzol munkaeszközre, az inkább legyen matt szürke vagy matt fekete.
a szerszám nekem nem metálkék. és félnék is, hogy megkarcolódik
jó lesz az a BLM, meg is rendeltem közben.sikerült lőnöm egy iWeld Gorilla Microflux 131-et Black Friday-ben 42-ért, ez passzolni fog mellé
-
mennyiben számít, hogy a pajzs True Color vagy nem?
ezt néztem: [link]
4 érzékelő, nagy látómező, napelemes energiaellátás, de nem True Color
munka közben miben veszem észre ezt a hiányosságot?
jobb egy olyan, aminek 2 érzékelője van, de "Real Colors" mint ez: [link]
esetleg ez: https://www.hegesztobolt.hu/munkavedelem-109/vedopajzsok-126/vedopajzs-fejre-automata-parweld-xr938hblueezust [link] -
válasz
dellfanboy #744 üzenetére
10kg felett nekik kell gondoskodni a visszaszállításról garanciális probléma esetén.
nem tudom mennyi a súlya egy ilyen gépnek, de ezt nem árt tudatosítani az eladóval. -
nyilván ahogy megyünk felfelé a minőségben egyre inkább érzem azt, hogy tudok hegeszteni, volt nálam egy Einhell vacak, minden pillanatban csak leragadt a pálca, sehogy nem sikerült varratot létrehoznom vele (akárhogy állítottam az áramerősséget)
elgondolkoztam egyébként, hogy a legolcsóbb pálcát veszem mindig, és simán félbe vágom, majd a leeső félnek az egyik felén lecsiszolom a rutilos bevonatot
igaz többször kell cserélni, de a kezem biztosabban mozogna vele -
válasz
fekete.puma #679 üzenetére
totál laikusként pontosan ezért vennék gáz nélküli porbeles gépet, mert véleményem szerint azzal könnyebb taknyolni
az a baj, hogy nincs kézügyességem (gyakorlatom) ahhoz, hogy egy új pálcával nekikezdjek valaminek, sokszor mellé teszem. kölcsönben volt nálam egészen sokáig egy iWeld PocketPower 130 és csak akkor kezdett egyenesedni/tisztulni a varrat, amikor a pálca fele már elfogyott.
gondoltam egy porbeles géppel sokkal könnyebb lenne dolgozni -
válasz
fekete.puma #674 üzenetére
ezek a 60k-s gépek a belépő a "már nem gagyi" kategóriába?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest