Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
skill84
üzenetére
Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
Megkérdezed a linkelt topikban, hogy ilyenkor jogszerű-e, ha az eredeti vételárnál kevesebbért akarják visszavenni a HDD-t, mivel annak a topiknak a témája célirányosan a garanciális, belföldi online rendelésnél 14 napos elállás stb. ügyintézés, nem ennek, itt max. maga a HDD hibája.
Túl sokat ment a HDD, tehát ha visszaveszik, akkor lehet ugyanazt a hibás darabot majd rásóznák újként feltüntetve másra, ezért is lényeges, hogy ne legyen túl sok a működési idő és meglegyen a látszat...

-
válasz
skill84
üzenetére
Ez az 14 napos visszaküldés akar lenni? Mert ott nincs a szervíznek semmi oka rá hogy nézegesse a smart értékeket. (aminek sztem nincs is értelme mert ki lehet resetelni)
Totál mindegy mennyit használtad, 14 nap visszaküldöd és nem kérdezhetnek semmit. Másfél hét alatt az a 6 nap inkább kevés is, tekintve hogy mehetett volna 24/7-ben is.
Ha hibásként adtad le 14 nap után az más. Én a magam kárán tanultam meg hogy hibásként csak olyat adok le ami valóban hibás is azaz ha kell kinyírom.
Amúgy a HDWD240UZSVA az SMR filmtárolásra jó de ha torrent megy arra nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest