Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem világos mégis miért ne lenne garancia az USB 3.0 port a stabil tápellátásra, meg pláne megfelelő gazda hardveren - lásd pl. asztali PC, laptop mint a jelen esetnél - , meg amikor pl. nálam 2,5"-os 7200 RPM-es külső merevlemezeket is simán meghajt, + a kérdező is írta hogy ugyanazon USB 3.0 porton korábban gond nélkül működött...
Ha tápellátási probléma lenne, akkor alapesetben fel sem pörögne rendesen a 2,5"-os külső merevlemez és kattogna, meg akkor meg sem jelenne a Windows fájlkezelőben és lemezkezelőben RAW kötetként, illetve pont a RAW a probléma amire le lett írva a megoldás, ennyi. -
Szaki2
tag
Köszi szépen!
Még ezzel megpróbálkozok.Az alaplapom egy gigabite GA-F2A55M-S1.
[link]
Az alaplappal semmi gond, működik rendesen, az usb portjainál csak most vettem észre, hogy vmi nem stimmel, amikor külső házat dugtam rá, egér, billentyű ment róla rendesen.
Nem láttam képről, hogy külső tápegysége van. -
Szaki2
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Hobby elektronika
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha tápellátási probléma lenne, akkor alapesetben fel sem pörögne rendesen a 2,5"-os külső merevlemez és kattogna, meg akkor meg sem jelenne a Windows fájlkezelőben és lemezkezelőben RAW kötetként, illetve pont a RAW a probléma amire le lett írva a megoldás, ennyi.

Végigpróbáltam az összes portját y kábellel, nem segített. Gondolkodtam, hogy az alaplapon lévő usb tűkre rakni USB bracketet rakni és arra rácsatlakoztatni a külső vinyót, csak nem tudom, érdemes-e, tud-e elég delejt adni.