Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Konkrétumot nem tudok mondani, mert nekem laptopról nem indul el (feltételezem nem talál Seagate lemezt, de legalább megpróbáltam). Mindezek előtt ments le minden fontos adatot a céllemezről, mert ha low-level-formatot ráindítasz, onnan semmit nem tudsz visszaolvasni később. Szóval keresel a programban valami olyasmit, hogy "low-level-format", vagy "write zeros", vagy ilyesmi. Kisebb angol tudás szükséges. Mindig figyelj oda, hogy mit csinálsz, mert az adataidat veszítheted el. Ha nem értesz hozzá semmit, akkor ismerőstől vagy valakitől, aki ért hozzá, kérj segítséget, vagy várj egy kicsit, amíg valaki nem ír valami használhatóbbat, mint Én.
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Razer gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő