Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MonsterKill csendes tag Sziasztok! Már sokat szívtam az alább leírt problémával, de eddig nem sikerült rájönnöm, mi lehet a baj. Hátha ti tudtok nekem segíteni. 
 A gépemben eddig 2 db Hdd volt, egy 160 GB-os, és egy 40-es. Olykor előfordult, hogy bekapcsolás után felpörgött a gép, majd 1-2 mp. múlva leállt. Ez nem is zavart, mert ritkán szokott előfordulni. Most vettem egy 500 GB-s, és ezzel egyik hdd sem hajlandó elindulni, ugyanaz a gond, mint fentebb írtam. Külön mennek, de együtt az istenért sem. Sőt, most már a két régi sem hajlandó együtt menni, csak külön-külön. Bios alapbeállítást is csináltam, CMOS-is reset-eltem (vagy hogy is nevezik). Táp problémára azért nem gondolok, hogy esetleg nem bírja energiával ellátni őket, mert a dvd íróval együtt elindulnak külön-külön. 2 hdd nem, 1 hdd+1 dvd igen. Régebben meg ment a két régi hdd együtt is a dvd-vel. Remélem, érthetően sikerült mindent leírnom. Ha segít, este leírom, milyen az alaplapom, meg hdd-im vannak. most melóhelyen vagyok és nem tudom fejből pontosan.
 Köszönöm előre is a segítséget
 MonsterKill
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Android játékok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest