- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
noncsika
tag
sziasztok
kellene egy kis segitsegadott egy 250gigas seagate vinyo (7200.10 asszem de nem mernek megeskudni ra) a heten winamp hallgatas kozben elkezdett szaggatni a zene, aztan teljesen meg is allt es tovabb is ugralt az osszes szamon, a vinyot hirtelen nem latta tovabb az xp. gondoltam mar hogy itt valami komolyabb bibi lehet, hd sentinelt hasznalok, az ugyan meg mindig latta, gondoltam ujrainditom a gepet, hatha az segit. bootolas utan fogadott a lemezellenorzo vagy micsoda es kiirt nehany hibat (tudom, hogy nem egy pontos leiras de nem tudtam megjegyezni mindent) a lenyeg h valami "4 kb in bad sectors" szoveget lattam es kicsit megijedtem. xp felallt, hd sentinel 100%rol mar csak 98%nak minositette es azt irta h talalt 1 hibas szektort. vettem egy 500gb-os kulso wd vinyot, szinte mindent at tudtam menteni rola, gondoltam akkor egyesitem a particiokat (kb 190+60 gb felosztasban voltak a particiok) es utana egyben leformazom. partition magic jott, particioegyesites elindult, es valahol a folyamat kozepen kapott egy errort, es utana hozza se nyult, megint nem latta az xp. gondoltam megin restart megoldja. hat nem segitett, se totalcommander, se sajatgep nem latta a vinyot, hd sentinel viszont igen. partition magic indit, folytassuk ahol abbamaradt. aha, megahogy en elgondoltam...
valam #xy init failed es mar el se indult tobbet a partition magic. kozben az 500gigas wd vinyonak a segedprogramja is feltelepult es az latta a vinyot. azzal lefuttattam az osszes tesztet, ilyen formazas olyan iras, este magarahagytam es reggelre mar a partition magic is latta, ujraformaztam egy lathato ~250 gigas lemezkent, a hd sentinel most ujra 100%oskent latja. namost itt jon a kerdes, es elnezest a hosszu postert, de nemtudom mi hasznos belole pontosan es mi nem, de az a lenyeg, hogy ezek utan nyugodt szivvel hasznalhatom tovabb a vinyot, nincs semmi baja, jobb mint ujkoraban, vagy elobb utobb megint elo fog jonni ez a badsectorosodas es szabaduljak meg gyorsan ettol amig lehet? valamint ez a bad sector fizikai serules vagy ezzel a formazassal meg is szunt vegkepp a problema? koszonom a segitseget elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest