Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
noncsika
üzenetére
Van ilyen, hogy egyik HDD-típus érzékenyebb a tápfeszültség problémáira, másik még elmegy vele. De én nem mernék ilyen tápegységet ellenőrző vizsgálat nélkül használni. Nem csak a feszültség mért értéke számít, hanem a hullámossága, szűretlensége is, amit terhelés alatt oszcilloszkóppal lehet ellenőrizni.
Magam is tapasztaltam ilyet, de az már egy aránylag elhasznált állapotban lévő tápegység volt, gondolok itt főleg a kondenzátorokra.
-
noncsika
tag
válasz
noncsika
üzenetére
csak mások okulásáért azért visszajöttem és megosztom a tapasztalataimat...
szóval az adott típusú vinyó (samsung HD103SJ) a korábbi Gigabyte EP43-DS3L típusú lapon enermax 525w modu82+ táppal gond nélkül életre kelt újból, szaladgált (lementettem róla mindenféle adatot egy külső vinyóra szerencsére) azonban amint átraktam az új gépembe ami egy Asus H97-PLUS és egy FSP raider S 550w táp hajtja, na abban csak egy felpörgésre tellik meg a végtelen kattogásra. amit továbbra sem értek miért csinál, hiszen van még egy másik hd103sj a konfigba és az hiba nélkül muzsikál mindkét konfigban. szóval ha valaki esetleg még így járna NE ADJA FEL!
óriási szenvedés volt, de megvan minden adat ami kellett...és még működik is a vinyó (de csak a régi gépben
) -
dudasj
tag
válasz
noncsika
üzenetére
Külső winyót két féle módba lehet állítani.
Gyors eltávolításra: Így menet közben is le tudod húzni a gépről a fájlok sérülése nélkül (Ez az alapértelmezett), de ilyenkor nem cacheli a műveleteket, tehát lassabban dolgozik.
Gyors működésre is tudod állítani, így felgyorsul a másolási sebesség, de ilyenkor NEM szabad menet közben leválasztani, mert megsérülhetnek rajta a fájlok. Ez nem annyira kényelmes, viszont gyorsabb lessz. -
Imco
őstag
válasz
noncsika
üzenetére
Talán a Tiedhez is kapcsolodik, de Liksoftnak is szól mert itt rittam a problémáról.
Tehát az emlitett WD 500-at bevittem szervizbe mert mint irtam elgyengült /25%/ illetve a diag sem futott le. Természetesen szervizes srácnak lefutott.
Ma voltam bent. Mondta hogy passz. Amig beszélgettünk még egy kicsit, megnézte a sentinellel is és látta, hogy oda van. Bár mindt mondtam nem irányadó a sentinel náluk.
Kicserélte.
Tök korrekt volt, jól esett. Köszi neki még 1x!
Ezért nem vásárlok a neten. kb 20% drágábbak, de ők mindig ott vannak. már vagy 13 -14 éve
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
óriási szenvedés volt, de megvan minden adat ami kellett...és még működik is a vinyó (de csak a régi gépben
)

Ma voltam bent. Mondta hogy passz. Amig beszélgettünk még egy kicsit, megnézte a sentinellel is és látta, hogy oda van. Bár mindt mondtam nem irányadó a sentinel náluk.