- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dir81
csendes tag
Sziasztok
A helyzet a következő: a gépemben már egy 80as Seagate, egy 160as Maxtor és 250es Samsung is eljátszotta velem a következő mókát: eltünedező fileok, könyvtárak ( a file ott van, látszik, van neve de épp 0 a mérete és olvashatatlan), majd a particiók tünnek el teljesen (van hogy "the disk is not formatted, do you want to format it now?" üzenetet kapok vagy egyszerűen csak annyit hogy hibahibahiba ). A get data back nevű programmal mindig vissza tudtam hozni az adatokat, reparticionálás, format és bad sector vadászat után pedig ( sose talált a scandisk egyet se) vigan mennek a vinyók a tesóm gépében. A legutolsó alkalom végképp felhúzott, adatmentés és reformat után a tesómnál hetekig működött a vinyó, nállam 1-2 nap után újra "do you want to format it now?" Mi csinálhatja ezt? A tápom szar? (próbáltam már ugy hogy mindent lehuztam, egy videokari volt meg egy winch) Az alaplapom? (van vagy 4 éves, még agpsÁramingadozás vagy egyébb vicc a hálózatból (sűrjen van a környékünkön áramszünet vagy az "elvesszük 1 secre az áramot majd visszaadjuk" játék) Pár vinyó már átment rajtam, vinyó helyett vennék gépet is, de parázok mi van, ha az is igy jár majd? Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest