- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Na mégegyszer....
Visszatérve a megnövekedett MFT méretre, és az 1/20-ra csökkent írási sebességre... Leformáztam a winyót, sőt előtte töröltem a particiót és megjavult, tehát hibátlanul működik, teljes sebességgel lehet rá írni, és olvasni róla. Vajon mi okozhatta ezt a hibát? A rosszul letöltődött file? Ez nem lehet, mert azon a winyón volt egy másik partició, amire nem töltöttem le semmit, mégis lecsökkent annak is az írási sebessége.
Okozhatta ezt a meghülyülést a megemelt FSB? (333-on ment 200 helyett) Ha igen, akkor a a többi winchester miért nem hülyült meg?A gépben egyébként 2 egyforma 200GB-os Seagate van, és volt az a bizonyos, ami egy 120GB-os SATA-I-es Samsung volt.
Valami ötlet, mert nem szeretnék még egy ilyen élményt!
Egyébként az O and O degrag szerint más particiomon is (nem mindegyiken) bazi nagy az MFT (a sárgával jelzett szektorok) de a két rendszer particiómon meg alig néhány kockányi csak, de még az egyik kiürített partición is legalább 10% sárga, pedig nincs is rajta semmi.
Ez vajon miért lehet? Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest