- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #48612 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, de megoldódott a probléma! Ugyan is külsőleg rátettem a Laptopra és és ott egyből kidobta hogy formázni kell és le is formázta a lemezt automatikusan adott neki betűjelet! Viszont a gépre külsőleg rátettem ugyan úgy jó volt csak nem volt hozzárendelve betűjel! Adtam neki egyet és jó lett! Mert ahogy beraktam a gépbe először a D betűjelet akartam adni, de mivel már foglalt volt mert az elöző vinyó ami benne volt az 2 particiós és a D meg a G volt viszont más nem fogadott el de ekkor már RAW volt! De majd berakom a gépbe akkor mit ír ki! Lehet hogy ami előzőleg volt másik vinyó azt a betűjelet már nem lehet hozzá rendelni? Mert a D-re nem akarta particionálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest