- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Saltwater #41833 üzenetére
Körülbelül úgy fogalmaztál, mintha én adatmentésre tettem volna valamilyen kártékony javaslatot.
Csakhogy, amiről én beszéltem, a merevlemez felülírása nem adatmentés.
Ráadásul valójában semmire nem tettem javaslatot, csak leírtam az én eseteim (erre való a fórum), valamint volt egy olyan szólásom, hogy azt a merevlemezt, a függő szektorral már felül kellett volna írni.
Márpedig ez így van, hogy azt a merevlemezt már felül kellett volna írni. Mivel senki nem hülye, törlés előtt persze lementi az adatait. Mi ezzel a probléma?
Függő szektorok eldöntésének ez a módja, hogy írástesztet kell rajta végezni. Nem pedig várni, hogy valami csoda történik, vagy tovább szaporodik. Ezáltal ellenőrizzük a HDD általános állapotát, kiderülhetnek dolgok, vészjelek is.
Úgyhogy nevetséges az egész, nem kellene ennyire hülyének nézni a fórumozókat. Aki nem ért hozzá, nyilván nem fog ilyesmivel foglalkozni. Mások pedig tudják, mit csinálnak.
Azt hiszem, be kellene vezetni egy újfajta fogalmat, a szakmai trollkodás fogalmát, itt a mai történet kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Sandisk 1TB SD kártya
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest