- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVamikaze
tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni abban a problémámban, hogy van két Raid0 -ba kötött Maxtor 160-as winyóm, egy 80 és egy 227Gb os particióval. Újra szeredtem volna rakni a rendszert és win telepítésénél megformáztam a 80 Gb-os pertíciót amin a rendszer volt. Elméletileg formáztam is, de nem tudtam rátelepíteni a windows-t a XP cd hibája végedt. Vettem egy másik Samsung winyót, és arra raktam fel egy rendszert, de a Raid-be kötött wincseszterekről eltünt a fájlrendszer, vagyis formázatlannak látja. Egy restartnál CHKSK vagy mi a pontos neve
program elindult és a rendszer particiót visszavarászolta egy 3 óra alatt. Így az adataim egy része meglett, de a másik partíción voltak számomra fontosabb videók is. Nem szeretnék barbár módon semmivel nekiesni, hátha azokat az adatokat is vissza lehet varázsolni. Ha valaki segíteni tud, hogy milyen programmal lehet próbálkozni, ami hasonló esetekben segíthet, az legyenszíves segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest