- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruller84
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Van egy 3TB-s WD HDD-m. Ezt eddig a desktopomban használtam, a dvd gyüjteményem ISO file-jainak tárolására. Most elutazom ezért kivettem és betette egy Sharkoon mobil rackbe (USB 3.0). Bedugtam a laptopomba. Ott megtörtént a driver telepítés, de utána egyből kidobta, hogy inicializáljam a lemezt és hogy válasszak GPT vagy MBR file rendszer közül. Meggondolatlanul a GPT-re kattintottam, gondolván, hogy újonnan is ezt csináltam, de utána meg felajánlotta, hogy hozzak létre partíciót, pont mint új korában. Na ezt már nagyon gyanús volt, ezért nem csináltam meg. Az explorerben természetesen nem látom a meghajtót. A felügyeleti eszközökben a lemezkezelő azt írja a lemez Online és 2794,39 GB nem foglalt.
Mit tudok tenni? Az adatok ugyan nem létfontosságúak, de azért nem lenne baj ha visszanyerhetném őket. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Sandisk 1TB SD kártya
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest