- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Megpróbálom tömören-érthetően megfogalmazni a problémát, remélem ebben a fórumba tartozik a téma:
PC1 = ezen készült a mentés
PC2 = ez a mentett vinyó gépePC2 gép vinyóját lementettem Acronis True Image Home-al a2 PC1-es géppel. A lementett vinyó egy idő után behalt, sebaj, visszaállítom a mentésből. Jó vinyó be PC1-be, mentés visszaállítása. Bekötöttem PC2-be nem bootol, felvillan a HDD led, de csak a kurzor villog, nincs hibaüzenet sem. Különböző gépeken is vissza állítottam a mentést, de PC2-be akkor sem bootol. Megoldás: PC2-be beraktam a visszaállított nem boot-olós vinyót, melléraktam egy másik üres vinyót, majd Norton Ghost-al a partíciót átmásoltam az üres vinyóra. A másolat így már boot-ol, tökéletesen működik. Már többször jártam így, hogy a visszaállítást a lementett gépbe kellett visszaállítanom, mert csak így hajlandó bootolni. BIOS beállításokat (Cylinderek, fejek száma stb) próbáltam a két gépen ugyanúgy beállítani (nem teljesen egyformán ismerte fel), de nem változik a végeredmény. A probléma tapasztalatom szerint nem a mentéshez használt progin múlik, és nem is OS függő... A kérdésem az lenne, hogy ezt a problémát mi okozza, illetve ha valaki tudja a megoldást, hogyan lehet kiküszöbölni, hogy ne legyen ennyire macerás. Remélem érthető volt a leírás. (PC2-n az Acronis nem bootolt be, ezért kellett Nortont használnom a kegyelem döféshez.) Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest