- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
A #1 gépemben az egyik WD15EARS winyóval van hiba. Amikor megvettem még XP-t használtam (most Win7x64-et), így az advanced formatos jumpert mindjárt az elején rátettem a winyóra, és úgy kezdtem használni. Most, hogy le tudtam takarítani azt a winyót újraparticionáltam és normál formázással át akartam dolgozni (afféle regeneráció gyanánt), de 95% környéként megállt a formázás és eltűnt az eszközkezelőből. Kétszer próbáltam tegnap, mind a kétszer ugyanezt csinálta. Reboot után visszajött az eszközkezelőbe, és RAW partíció volt rajta (tehát tényleg nem futott végig a format). Lehet ez amiatt, hogy a mókolás előtt levettem az advanced formatos jumpert? Win7 alatt nem kell rá elvileg, gondoltam úgy kisebb a hibalehetőség, ha nincs rajta. Ha már egyszer jumperrel használtam, akkor többet nem használhatom anélkül? Valami tapasztalat etéren?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD - 250GB - Samsung 860 EVO
- 04/30 FRISSÍTVE! - 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm előre is!