Új hozzászólás Aktív témák

• gerlaip

addikt

Sziasztok!

Egy usb-s Silicon Power 320-as külső wincsivel van problémám.
    Ez egy (állítólag) ütés- és porálló merevlemez, azért vettem, hogy a fontos adatokat elpakoljam rá, eltegyem egy tokban a polcra, aztán elővegyem, ha valami gebasz van. Kb. 2 éve vettem meg, alig használtam, volt rajta egy ideig adat, aztán nem kellett.

Most megint elővettem, és ki akartam rá pakolni a notebookomról pár giga képet, adatot, de nagyon lassan másolt, kb 186Kb/s sebességgel. Már ez rossz előjel volt. Formázni akartam, de közben meggondoltam magamat, hogy nem a notebook-kal fogom formázni, hanem az erősebb asztali géppel. Megállítottam "mégse" paranccsal az ntfs gyorsformázást, majd kiléptem.

Átdugtam az asztali gépre, ott először kiírta, hogy formázni kell a használathoz - okéztam, majd nem sokára megjelent az ikonja a saját gépben, de semmi több. Tulajdonságokba, stb. képtelenség bemenni, a windows-os Lemez kezelő is behal tőle.

Felraktam a HD sentinel ingyenes verzióját, mikor rádugtam a winchestert, elkezdett "homokórázni" és semmi.

Mit kezdjek a vele, hogy lehelhetnék életet bele? Egyáltalán lesz ebből még jól működő winyó?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés