Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
djculture #24906 üzenetére
Szétszereltem a külső HDD-t, amiről tegnap írtam. Egy WD winyó volt benne, amely egy egyszerű nyomtatott áramkörrel volt USB csatlakozásra kihozva. Sajnos a winchester önmagában is ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint a külső keretben. Teljesen lehalasztja a gépet, be sem bootol a másik winchesterről a Winfos.
De legalább tudom, hogy nem a keret rossz, hanem a WD gyár eme csodaterméke hullott el a nagy semmittevésben.
Majd ha lesz pénzem veszek ebbe a jó kis ütésálló keretbe egy másik 2,5-ös winyót.Kérdésem:
2,5-ös Winchesterek közül mit ajánlotok?
Nekem eddig a 3,5-ös Samsung winyókkal jó tapasztalataim vannak, évek óta zokszó nélkül szolgálnak. -
gerlaip
addikt
adjculture, attilafree, köszönöm a válaszokat.
-
gerlaip
addikt
És semmit sem lehet akkor tenni ezek szerint... ?
-
gerlaip
addikt
Sziasztok!
Egy usb-s Silicon Power 320-as külső wincsivel van problémám.
Ez egy (állítólag) ütés- és porálló merevlemez, azért vettem, hogy a fontos adatokat elpakoljam rá, eltegyem egy tokban a polcra, aztán elővegyem, ha valami gebasz van. Kb. 2 éve vettem meg, alig használtam, volt rajta egy ideig adat, aztán nem kellett.Most megint elővettem, és ki akartam rá pakolni a notebookomról pár giga képet, adatot, de nagyon lassan másolt, kb 186Kb/s sebességgel. Már ez rossz előjel volt. Formázni akartam, de közben meggondoltam magamat, hogy nem a notebook-kal fogom formázni, hanem az erősebb asztali géppel. Megállítottam "mégse" paranccsal az ntfs gyorsformázást, majd kiléptem.
Átdugtam az asztali gépre, ott először kiírta, hogy formázni kell a használathoz - okéztam, majd nem sokára megjelent az ikonja a saját gépben, de semmi több. Tulajdonságokba, stb. képtelenség bemenni, a windows-os Lemez kezelő is behal tőle.
Felraktam a HD sentinel ingyenes verzióját, mikor rádugtam a winchestert, elkezdett "homokórázni" és semmi.
Mit kezdjek a vele, hogy lehelhetnék életet bele? Egyáltalán lesz ebből még jól működő winyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest