- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Helló!
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy melyik partíció legyen elsődleges, logikai, rendszerindító, stb? Ugyanis ez a problémám:
''Üdv!
Sürgősen megoldandó gondom van.
Már számtlanaszor telepítettem XP-t, de olyen még sohasem volt. 2 partícióm van, C - rendszer, és D, ahol tárolok. De valahogy megkavarodtak a dolgok, telepítésnél a kék képernyőn a D volt a kisebb, a rendszer, és a C a nagyobb. Megnézem a lemezkezelőt, hát ez a kép fogadott: [link]
Felfoghatatlan, hogy hogyan lett elsődleges rendszerlemez a D-ből, oda még soha nem telepítettem semmit. És emiatt nem tudom megváltoztatni egyik partíció betűjelét sem, márpedig a telepítő szerint nekem a D-re kellene telepíteni (legalábbis ő azt mondja, hogy ami nekem eredetileg C, és ahová mindig is telepítettem, az most a D).
De most ez mégis micsoda?
Lécci segítsen valaki, eléggé sietve kellene telepítenem a rendszert!
Köszi!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest