Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorbox
csendes tag
Üdv!
Nekem egy 160GB (8MB) Maxtor-om van otthon, decemberben vettem (tehát még garis, ezért fordulok már most hozzátok). A problémám? a következő:
A vinyóm csinál olyat, hogy mikor izmosabb munka folyik rajta (pl. írás), egyre jobban kezd kerettyelni, majd egyszercsak kattan egyet, elhallgat 1 másodpercre, majd előről kezdődik az egész. Emellett teljesen nyugalmi állapotban is volt hogy fogta magát és megcsinálta a fenti műveletet. Jelenleg azonban tökéletesen műxik... egyenlőre...
Adtak egy olyan tippet, hogy a rádugott táp nem megfelelő. Ezt még nem próbáltam ki, de ez lehet a baja? Ha nem akkor mi?
Előre is kösz!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest