- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokko
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, előre is bocsánat, ha rossz topikba írom a kérdésem, de nem tudom, hogy mi a baja a gépemnek és én a vinyóra tippelek.
A helyzet röviden:
Van egy 80 gigás Samsung vinyó a gépemben, amin a rendszer van, ezenkívül van még benne egy másik Samsung is, amin adat van. Mostanában, ha a 80asról póbálok másolni a másikra, akkor kifagy az egész rendszer 15-20 másodpercre, és olyan hangot ad a vinyó, mint amikor indítom, újra felpörög. Ezután két eset szokott előfordulni :
-a 20 másodperces kifagyás után minden megy tovább
-van olyan, amikor kékhalált kapok
A második esetben a kékhalál olyan szokott lenni, h ''a rendszer a számítógép biztonsága érdekében leállt, ha már többször kapott ilyen hibaüzenetet, akkor BIOS-ban kapcsolja ki a memória átlapolást és árnyékolást''.
Van egy másik fajta kékhalálom is, ami csak egyszerüen annyit ir, h probléma lépett fel.
Miota ezek a kékhalálok megjelentek, azóta minden induláskor elindul a c:/windows/system32-ben lévő dumprep.exe kétszer egymásután és egy hibaüzenettel elküld.
Ha túl sok mindent csinálok párhuzamosan, több ablakban, akkor is szokott 15-20 másodperces kifagyás előfordulni mostanában elég gyakran.
Kérdésem az lenne felétek, hogy mi lehet a probléma oka és mit lehetne ellene tenni?
A merevlemezem sérült, vagy a memóriám, esetleg nagyon töredezett a merevlemez.
Válaszaitokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest