Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz z0d1@Ku$ #31894 üzenetére
Szia!
Az ilyen elektronikus hibák orvosolhatóak, csak értő szaki kell hozzá. Hívd fel őket és beszéld meg velük. Igen nagy valószínűséggel csak szimpla táphiba, ami a mostani gépeknél igen gyakori jelenség.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
denko
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #71506 üzenetére
-Praktikus ha fözölap vagy ablakhoz legyen közelebb természetes fény miatt, illetve ki legyen vezetve az elszivó ha van rá mód kifelé.
-Hütő, sütő mellet vagy szemben legyen hely (pult) hogy lehessen pakolni sütőből, vagy hütőből.
-Sarkokra felső polcok lehetnek nyitottak (praktikus) is lehet rakni ( nem kell nyitogatni), illetve sarkonál lenti részre lehet tenni sarok vasalatot hogy kényelmesebb lehessen pakolni bele és kinyitni az ajtokat.
-Konyhapulton végig vezetnék ledet, ne keljen kapcsolni villanyt mindig
-Helytakarékosság lehet olyat, hogy nincs butoron fogyantyu hanem megnyomásra nyiltodik
-mosogatótálácát előre néznék ki, 100% befér-e a pultba, ebből sok méret van, egyébként gránitot ajánlom)
-Gépeket energia takarékosokat néznék helyedben ha most fogsz bevásárolni
-Lehet vizorát át kell tenni ha telejsen átalakitásra kerül a konyha, érdemes szokgáltatóval eggyeztetni olyankor.
-Ha mikro nem beépitett, neki plusz pár centit hagytatok szellőzni
Ezek jutottak eszembe hátha segit, ( nem kötelező megfogadni természetsen, csak ötletek)
[ Szerkesztve ]
-
kveszt
csendes tag
válasz z0d1@Ku$ #71765 üzenetére
Olvasgattam (korábban is) a fórumokat, sok eltérő vélemény van. Volt, amikor a 250 ezres, 5 éves hűtőre is ezt javasolták...
Valóban zárt rendszer, a 30-35 éves hűtők működnek is szépen (és valóban sokat fogyasztanak...) Azokban lehetett X mennyiségű gáz, az újabbakban X/3...X/5.
Pár héten belüli hiba szerintem garanciális kell legyen, kivéve, ha a szerelő aláíratja, hogy az adott típus/állapot nem alkalmas a javításra, csak a megrendelő felelősségére.
Korrekt szerelő alatt olyat értettem, aki a konkrét típus és hiba ismeretében megmondja, hogy 5-10 ilyen után javasolja inkább a cserét, vagy vállalja a javítást, mert tudja, hogy pár évig nem lesz vele gond. (Pl. alulméretezett gázmennyiség v. szűrő miatt áll le 8-10 év után.)
-
-
z123456z
őstag
válasz z0d1@Ku$ #72022 üzenetére
Minden stimmel azzal? Azt azért csak fel kellene szívni. Nekünk egy olcsó Viomi A9 van, próbaképp kutyatápot szívtam fel vele, simán ment a legkisebb fokozaton plüsfejjel. Mondjuk szerencsére nem kell ilyeneket takarítani, de olyan hangosan érkezik meg a portartélyba, hogy félnék is erre használni.
-
törölt tag
válasz z0d1@Ku$ #72129 üzenetére
Anyaghasználat meg kivitelezés, szerintem korrekt mindkettőben, az elektronika meg ki van öntve, bolondbiztos. Ami nálunk megfordult (pár tucat) jóformán mindnek valami dugulás baja volt, vagy valami feltekeredett a szivattyúlapátra. De használati tapasztalataim nincsenek vele.
-
Nagya21
addikt
válasz z0d1@Ku$ #72117 üzenetére
Hali!
Szerintem az LG nem rossz, de amit hibának irnak náluk, az az, hogy van amikor nagyon sokat szöszmötöl a ruha kiegyensúlyozásával.
Nekem elux keskeny elöltöltős van, 7kg kapacitással, 1200-as centrivel, nagyon megvagyunk vele elégedve.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
ribarszki
őstag
válasz z0d1@Ku$ #73412 üzenetére
Többek között Miele C3 Total gépem is van 7 éve, turbófejjel. A Miele a porszívók között etalon. Nagyon sok fórumtársnak van, így igen, tapasztalatból ajánlom..
De csak és kizárólag gyári porzsákkal használd. Amikor már tényleg bucira szívtad, akkor dobd ki. 3-4 hónapot simán bír egy porzsák.[ Szerkesztve ]
-
Safranek
aktív tag
-
addikt
válasz z0d1@Ku$ #73813 üzenetére
Nekem itt az a bajom, hogy ilyen 100k-s tételnél nem nagyon akarok próbálkozni. Nem sajnálom rá a pénzt, ha tényleg működik, de zsákbamacskát nem szeretnék venni.
kovacsen222: pont emiatt félek én is, hogy az 50nm-re való az kevés lenne, a nagynál meg már az árdifi nem kevés. Ronson 75k a 90nm-re hitelesített Trotec meg 112k [link]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
BB9000
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #77257 üzenetére
Ez még csak egy vélemény, de ha visszaolvasol, akkor a többi fórumtársnak se szokott gondja lenni a Silvercrest cuccokkal. Nyugodtan veheted.
-
Fishor
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #77403 üzenetére
Fú akkor most mi a legjobb választás? Akkus porszívó, vagy egy ilyen miele turbókefe? Sajnos a kivehetős Electrolux akkus nem vált be, mert nem praktikus a kivitel számomra és az üzemideje is kevés volt. A dyson v15 viszont nem az én ársávom. A turbókefe is biztos bajos lesz, amiért nem szívja fel a hajat, csak magára tekeri. De itt legalább nem lenne akadály az üzemidő. Egy akkust mondjuk nagyon szeretnék, olyat ami befér az ágy alá is, szóval csöves kivitel nem kivehető, és felpucolja a hajat is, de fel is szívja azt vagy elvágja magának és 110 ből kijönne. Van ilyen? Vagy jobb, ha maradok a turbókefénél? Egyébként Miele nél jobb ár érték arányú turbókefe nincsen?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #77421 üzenetére
Köszi a segítséget! Megrendeltem a Miele fejet, remélem nem fogom megbánni. Azért az álló porszívókat is nézegetem még. Eddig a xiaomi-nál írták, hogy kevésbé tekeri fel a hajat, meg a roventának is volt korábban ilyen modellje. A dyson egyelőre nem az én kategóriám. A lélektani határomat az erősen túllépi.
Üdv: Fishor
-
Gömbike
senior tag
válasz z0d1@Ku$ #77435 üzenetére
Én a hd 9867-t legutóbb úgy takarítottam, hogy engedtem bele melegvizet, tettem bele 2 db. mosogató tablettát. Nyilván nem a zselés csomagoltat.
Azt 80 Celsiuson 10 percig járattam, majd 110 Celsiuson 5 percig.
Hagytam hatni 15 percet, majd ismét 110 Celsius 5 perc.Megint hagytam, utána elmostam kefével.
Tökéletes nem lett, de sokkal tisztább igen.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Nagya21
addikt
válasz z0d1@Ku$ #77435 üzenetére
HAli!
A sütökosarat azon melegében kiemeljük a tartóból, és kefe-mosószer-melegvíz kombóval elmossuk.
Az alját meg kitöröljük papirral, majd ugyanaz mint a kosárral, mindezt melegen, ne legyen ideje kihűlni, mert akkor macera....
De teflonos az egész szal könnyü takarítani, meg az Zasszony olivaolajspayt használ, és az nem olyan macerás.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest