Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2thletme2day

őstag

Sziasztok

Kontakt grill szeretnék vásárolni. Van ezer féle de nem tudom milyen lenne a célszerű.

[link] Ez a Sage szimpi az ára miatt és állítólag egész jó márka bár én nem ismerem. Euronicsnál most nagyon jó áron van ÁK-hoz képest is. Sok infót sajnos nem találtam róla. Itt csak azt nem tudom, hogy a 180-220 fok közötti állítási lehetőség mennyire elég. Nem sok az a 180 fok kezdőhőmérséklet? Valamint az nem tetszik, hogy a grill lapok nem kivehetőek.

Aztán van még 2 Philips a palettán.
    A kistesó [link] és a nagytesó [link]. Szülinapi kuponnal elvileg mindegyik jóárasítható.

Designra a Philips jobban bejön. A kisetósnál az a kérdés, hogy az a 60-200 hőfok mennyire használható. Sosem használtam még ilyen cuccokat és főzni is csak nemrég kezdtem el így fogalmam sincs mi számít jónak. Ebben a két Philipsben tetszik, hogy kivehető mindekettőből a grill lap így könnyebb lehet a takarítás. A nagytesóban bent van szerintem minden ami benne lehet egy ilyen ketyerében. Presetek, idő beállítás stb. Olyan 35k-is gondolkozom max. A philips nagyobbik gépe elvileg lekuponozható eddig ha így akciósan is megy rá a kupon.

Vannak ezen kívül a Tefal-ok de ott a design annyira nem jön be és drágábbak is mint a fent említettek.

Ki milyet használ és milyen tapasztalatai vannak vele?

Új hozzászólás Aktív témák