- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Hát embörök, járt nálam 1 Arcam AVR 350. Cserélgettem a NAD-al. Először nem akartam elhinni, h ennyire szar is tud lenni. Dugdostam reseteltem mindent az Arcam-ban, de szinte észrevehetetlen változás. Mondom is a tulajnak, hogy ez tuti nem volt mókolva? Állítólag nem...(beszűkült tér, dinamikátlan alsó-közép, puffogó mély) szörnyű csalódás, vagy csak nálam vmiért nem működött a szinergia a komponensek közt. Mindenesetre nekem aztán nem kellett
Még a tulaj se mondott semmit sem. Még jó hogy volt lehetőségem itthon meghallgatni, pedig szinte látatlanba majdnem megvettem, csak mondta az eladó, hogy úgy is erre lakik, próbáljuk ki nálam. Sose veszek többet hallgatás nélkül semmit se
Maradok a NAD-nál egyenlőre
Kipróbálom, ha összejön a T747-t. Kíváncsi vagyok a HD-re (is).
dunkel: ne csak a mondat felét vágd ki és értelmezd, hanem a teljes összefüggést. Nem vagy Te bulvárfirkász véletlen? Azok csinálnak ilyesmiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Suzuki topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest