- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuto
aktív tag
válasz
Atomgeszi #189680 üzenetére
:-)..na ez szerintem már tényleg "parasztvakítás".....analógot digitalizáltunk, kódoltuk, digitális, kódolt jeleket csomagokbapakolva hálózaton közlekedtetjük.....aztén ezt visszafejtjük.... csomagkésleltettést tudom csak elképzelni minőségromlással kapcsolatban (ha már digitalizálva van), erre lehet figyelni, de egy otthoni hálózatnál , főleg, hogy már gigás hálózatok vannak, értelmetlen ez is, így audiophile routolás számomra csak egy újjabb irány amibe milliókat lehet beleölni fölöslegesen....A hálózati táplálás és annak szűrése ami valamiféle értelmet képvisel, de itt is meg kell találni az egészséges középutat, mert milliókat lehet rá költeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest