- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
válasz
Dudee #171667 üzenetére
Nálam a linkelt XTZ 12.17 Edge muzsikál pár hónapja. Közvetlenül a honlapjukról rendeltem meg és 4 (!) nap alatt kaptam kézhez. A vásárlás előtt írtam az angoloknak is, mert az lett volna az igazi nekem, ők másnap válaszoltak is. A lényeg, hogy dobozuk volt készen, de hsz nem volt raktáron, ezért kb. egy hónapot kellett volna várnom a Monolith plusra. Szóval így lett XTZ. Én nagyon régen semmi műszaki cikket, sokszor ruházatot sem vásárolok itthon. Egyszerűen nem éri meg. A kinti posta gyors, olcsó és a garanciát is úgy kezelik, amire az való. Így én biztatlak a kinti vásárlásra, mert 0 a rizikó ez esetben. Az XTZ-nél, ha esetleg nem tetszene, írsz nekik egy emailt és küldik a futárt, ami visszaviszi hozzájuk és visszakapod a vételárat 30 napon belül. (a vissza posta a tiéd). Ha garis gond van, ők állnak mindent. Sehol nem tudsz vásárolni ilyet csak náluk, mert ez az üzletpolitikájuk. Nem költenek feleslegesen disztribútorokra és más hasznára. De az angolok is rugalmassabbak mint itthon bárki. Ha vmi elcsesződne, leírod nekik és küldesz mellé képet ha kérik, majd pár nap alatt küldik a csere alkatrészt, ha vállalod a beépítését. Ha nem kiküldöd és csinálják ők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest