Új hozzászólás Aktív témák

• I'am Dony

őstag

válasz Dudee #171667 üzenetére

Nálam a linkelt XTZ 12.17 Edge muzsikál pár hónapja. Közvetlenül a honlapjukról rendeltem meg és 4 (!) nap alatt kaptam kézhez. A vásárlás előtt írtam az angoloknak is, mert az lett volna az igazi nekem, ők másnap válaszoltak is. A lényeg, hogy dobozuk volt készen, de hsz nem volt raktáron, ezért kb. egy hónapot kellett volna várnom a Monolith plusra. Szóval így lett XTZ. Én nagyon régen semmi műszaki cikket, sokszor ruházatot sem vásárolok itthon. Egyszerűen nem éri meg. A kinti posta gyors, olcsó és a garanciát is úgy kezelik, amire az való. Így én biztatlak a kinti vásárlásra, mert 0 a rizikó ez esetben. Az XTZ-nél, ha esetleg nem tetszene, írsz nekik egy emailt és küldik a futárt, ami visszaviszi hozzájuk és visszakapod a vételárat 30 napon belül. (a vissza posta a tiéd). Ha garis gond van, ők állnak mindent. Sehol nem tudsz vásárolni ilyet csak náluk, mert ez az üzletpolitikájuk. Nem költenek feleslegesen disztribútorokra és más hasznára. De az angolok is rugalmassabbak mint itthon bárki. Ha vmi elcsesződne, leírod nekik és küldesz mellé képet ha kérik, majd pár nap alatt küldik a csere alkatrészt, ha vállalod a beépítését. Ha nem kiküldöd és csinálják ők.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés