Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Onkyo 3xx (vagy 509,515) jöhet csak számitásba, vagy Pio 322, Onkyo azért mert jól birja a 3 ohmos meghajtást (szellőzés létszükséglet mert 60-70 fok is lesz az üzemi hőfok) Pio meg kis teljesitményü egycsipes erősitővel van.
Kérdezzen rá a haverod az érzékenységre.. ha 93-nál magasabb akkor esetleg mehet más erősitő is. -
Dorian
félisten
Nincs benne saját erősítő. Házimozi erősítők túlnyomó többsége csak alacsony színű jelet ad a subnak, amit az maga erősít. Ennek több ésszerű oka is van.
Minden márkának van saját stílusvilága, nem mozi-zen, hanem inkább ízlésfüggő, kinek mi jön be.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
Figyelj: ne ugy értsd hogy teljesen alkalmatlan a zernére, sőt, rockra,popra, mp3-ra zúzós ütemes zenére illetve háttérzenélni az Onkyo alkalmasabb csak nem jazzra,komoly vagy részletező, leülős zenehallgatásra, arra pio mellett inkáb Denon-marantz modellek alkalmasabbak. tehát kijavitottalak: ha nem dzsesszkedvelő vagy zongorajáték-halgató a barátod, onkyo bátran javasolt.
-
luckyman
aktív tag
Már miért lenne egy népszerű gyártó terméke tűzrevaló?
Tudod, ár/érték arány. Mindent így kell nézni. Ha audiofileket, tesztelőket vagy olyanokat kérdezel, akiknek semmi sem drága, akkor valóban az az általános vélemény, hogy tűzre való.
Amíg nem cseréled le egy jobbra, nem fog hiányozni egy jobb, mert nem tudod, mivel és mitől lenne jobb. Mint a falusi öreg néni, akinek az egy mázsa szén vagy az egy köbméter tűzifa valójában csak fél, mert a gaz szenesemberek világ életében becsapták, csak nem tudja. -
luckyman
aktív tag
Az utolsó mondatodat nem tudom, miért nekem címezted? Vagyis sejtem. Ha ennyire érdekel, tedd fel neki a kérdést. És ha olyan jellem (sic) lennék, mint te, már rohannék sírni valamelyik modinak, hogy szándékosan provokálsz és személyeskedsz.
Amúgy pont te kérded ezt? Ph-n jóformán már nincs olyan topik, ahová ne piszkítottál volna oda.Kicsit ellentmondásos lány vagy te hallod, idejössz a leghitványabb sony műanyag szettel, de leszólod a Jamo-t? Te rendre utasítasz olyan témában, amit megbeszéltünk és túlvagyunk rajta, de elvárnád, hogy hallgassak?
Javaslom, használd becsületesen a munkavédelmi maszkot a gyógyszergyárban, talán attól vagy egyre furcsább.
zoo (találó), te is rosszul címezted, és el is múlt május első vasárnapja...majd jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Akkor lehet, hogy a "tök mindegy" kicsit félreérthető volt, mert én nem olyan értelemben írtam, hogy "nem érdekel, mit mondanak mások, hagyjatok békén" Csak arra gondoltam, hogy nincs szükségem nagy hangra, nem vagyok érzékeny annyira a hangminőségre, nem vagyok vájtfülű, szóval nekem tényleg elég a belépő szint, nincs szükségem többre. Tényleg nem akarom, hogy majd a szomszédok kopogjanak nálam esti filmezésnél
-
-
szpali
addikt
válasz Dave567 #12125 üzenetére
Wharfedale 240 szett esetleg?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Quetz
őstag
válasz Dave567 #17522 üzenetére
Angliából rendelve Yamaha rx-v781, vagy Xenon x3300w mind kijöhet 200-ból. Én innen vettem egy Denon erősítőt, és ők szállították haza.
-
Nemir Ombe
addikt
-
zsoika
addikt
válasz Dave567 #20434 üzenetére
Zenére Onkyo-t nem szoktak venni, de ez attól is függ, hogy milyen műfajról beszélünk. Elektronikus tuc-tuc zenére megfelelő lehet ...pláne azzal a Bose szettel. Teljesen mindegy melyik Yamahát vagy Malacot veszi azok közül .... a gyenge láncszem a Bose lesz, szerintem. Jó zenei hangzáshoz nagy állófrontok kellenek!
Nekem is azért van ilyen "kis" 5.1 szatelit sugárzóim mert 99%ban filmet nézek és zsúfolt a nappalim. Ebből adódóan azt az 1% youtubos (minősíthetetlen minőségű) tuc-tuc zenét amit Én hallgatok nekem megfelelően lesugározza. Ha neki is ilyen igényei vannak, akkor jó az Onkyo is. Nekem is az van 1db TX-NR515 és 1db TX- NR535.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest