- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Norbi 72 #33875 üzenetére
Volt, már nem árusítják. Szerintem kamu, talán egy bemutató darabot adhattak annyiért.
(#33877) Ance
Kedvenc Sharpomban az a poén, hogy széles és beleférnek akkora tárgyak, edények, amik az általad mutatottba nem.
Az acél nem menne a konyha színeihez, ami barna és bézs. -
válasz
Norbi 72 #33875 üzenetére
"egyedi bézs színnel és formatervezéssel járul hozzá az élelmiszerek megbízható tárolásához és rendszerezéséhez"
Vajon az egyedi bézs szín az mennyit ad hozzá a megbízhatósághoz és a rendszerezéshez?
Én is mindig ilyenre vágytam egyébként, de ez azért jobb megoldás. A hűtő része már megvan, majd jön a fagyasztó is. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel több hely van benne fele árért (mert ennél azért olcsóbb, ha ügyes az ember). Asszem elkanyarodtunk...
Elaci: Egész karácsonyi hangulat lett nálad! Decemberben csak fordítasz egyet a zsúrkocsin és fa se kell.
-
-
Norbi 72
veterán
válasz
Norbi 72 #31982 üzenetére
Ha már Onkyo,júniustól.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Norbi 72 #31974 üzenetére
Köszi a választ így már van 3 amit meg kell hallgassak boltban is ez a másik: Marantz SR6011 Denon lesz a 3. Esetleg Onkyo-ban vagy Pio-ban nincs ötleted?
-
zsolesz7503
tag
válasz
Norbi 72 #31970 üzenetére
Egy emberrel már beszéltem erről ő is ezt javasolta. De van aki meg azt mondja hogy a C95-höz jobb erősítő kellene. Itt pl. egy Denon van mellette ezért kérdeztem meg: Denon AVRX3400H
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #31580 üzenetére
Az igen Norbert uram, szóval tegnap zúzás volt
Most igy reggelre, visszatért a hallasod?Éjjel 1:13
En nem laknek melletted, vagyha igen, akkor nagyon jó baratod lennék es mennek csápolni az ilyen koncertekre, persze megfelelő mennyiségű es százaléku folyadék kíséretében -
válasz
Norbi 72 #30378 üzenetére
Pl. anno az enyémet.
Még az elsőt.
Bakus: Nagyon nehéz ám kis pénzért ajánlani. Ha már említve lett, akkor elmondom. Anno egy sztereo Denon erősítőről ellépve szerettem volna házimozit, úgy hogy a zenehallgatás is megmaradjon. Hiába olvastam, nem hittem, hogy nem fog menni a zene része a pénzemből (1. hiba). Ajánlottak egy belépő Pioneer erősítőt (mert csak újat akartam, használt nem volt jó = 2. hiba), a régi hangfalaimmal nagyon rossz volt (egyelőre sztereón). Akkor már használt frontokat vettem (legalább ennyi), de hiába volt sokkal jobb, ment vissza a régi Denon, mert nem volt jó. Aztán végül léptem egy kategóriát erősítőben is felfelé, de akkor már használtan, kicsit többért, mint anno a Pio újonnan. Stb. Stb. Kellett párszor váltani, mire (nekem) elfogadható lett. Elég csak annyi, hogy a legnagyobb előrelépés egy kisebb szobába költözés volt az összes fejlesztés közül.
Fel tudtam fogni, hogy csak magamat okolhatom az első pénzkiadásokért, mert nem vártam, hogy több legyen rá és nem fogadtam meg pár tanácsot. De okolhattam volna azt is, aki anno a Pio-t ajánlotta, látva a konokságomat. Ezért nehéz szerintem tanácsot adni.
Én csak egy tanácsot tudok adni, amihez biztosan elég tapasztalatom van. Sokat kell olvasni a témában (nem csak ezt a fórumot). Nagyon jól kell leírni az igényeket, amikor itt valaki kérdezni szeretne. Mit hallgatott eddig, mit szeretne a jövőben, mik az elvárásai, mennyi pénze van rá, hol szeretné megvalósítani, hajlandó-e próbálkozni, vagy lehetőleg elsőre végleges megoldást szeretne. Aztán kap itt egy tanácsot, vagy esetleg többet, aztán vagy meg tudja venni, mert éppen elég pénzt írt le, vagy nem, mert az igényei az itteniek véleménye szerint nem egyezik a pénzösszeggel, ami a zsebében van és akkor türelmesen gyűjt, vagy lejjebb adja az igényeket.
A másik, hogy ami tanácsot itt kap, azt úgy kell venni, hogy egy irány, nem pedig az egyedüli megoldás. Hozzáolvasva lehet az irányból az olcsóbb felé lépni kicsit ez biztos.
-
Bakus
tag
válasz
Norbi 72 #30378 üzenetére
Tudom erős példa volt, de csak példa. És pont azt írtam ha valaki maximum 200-ért akar venni rendszert akkor abban segítsetek neki legyen az új vagy használt.
Akkor egy másik észrevétel, hogy sokan azt se tudják feldolgozni ha valaki csak is újban gondolkozik mivel nem mer "kockáztatni".dave0825
Teljesen igazad van főleg az utolsó bekezdésben.BBéci
Mint fentebb is írtam csak példa ként említettem.
És bocsáss meg, hogy ezt elfelejtettem feltűntetni. -
I'am Dony
őstag
válasz
Norbi 72 #30027 üzenetére
Köszi szépen. Ami elérhető, -ìgy ezeket is- már átnéztem. Igazából saját véleményeket szeretnék még olvasni úgy általában a Yamaha hangzásról ha nem is pont ezekről. Nem túl régi darabok, nem is bestbuy árakon, így nyilván nem elterjedt csak gondoltam hátha. Két másik hasonló kategóriáshoz hasonlítanám a döntés előtt.
-
-
Steady74
addikt
válasz
Norbi 72 #28368 üzenetére
A tisztánlátás végett: nem voltam érintett a kábel vakteszt témában, egy fb csoport tagjaként olvastam a kérdéses posztot, és megosztottam itt.
Tápkábel kérdésben a jövő hónapban tudok nyilatkozni, akkor tervezem a Marantz SR7011 gyári (gagyi) kábelét kicserélni.
Ami saját tapasztalat, hogy a Pio N50a és az erősítő között korábban egy Oehlbach XXL S2 kábel volt, most fapaci rca kábelei vannak. Feleségemnek mutattam kedvenc Celine Dion számát, hallgassa meg mindkét kábellel, nem hallott semmi különbséget, és sem. Én is végig hallgattam kedvenceim, valódi, komoly, tetten érhető különbséget nem hallottam. Kedvenc pörgős Metallica Spit on the bone c számának második felében, ahol a basszusgitár dominál fapaci kábelével kicsit erőteljesebb, jobban kihallhatóbb a basszer játéka, amúgy más különbséget nem tapasztaltam.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #28371 üzenetére
hát Mester
, a tv állvány jegelve van egyelőre, mert a kis zsúrkocsi még megfelelő, még...
de majd fogom, csak most nagyon időm sincs semmire, de a kábel témával kapcsolatban, a RZ900-as AVR-nél engem megvett kilóra a tápkábel csere létjogosultsága (képzelheted mennyit fizetett érte, tekintve hogy 100 fölötti vagyok), pedig ha hiszed ha nem, az amit egyáltalán nem tartottam fontosnak, és kiderült tévedtem
zsoika: jogos, a klíma is folyamatban van ám, csak az nem itteni téma, és a telcsit is cserélnem kellett, és képzelheted milyen pánikban voltam hogy nincsen ELAC telefon
-
arcitec
addikt
válasz
Norbi 72 #28148 üzenetére
Soha nem volt olcsóbb?
Egyébként jól mutathat azzal a fényes fekete színnel. NorStone Bergen AV 2 A lábai is olyanok? Lakk szerű vagy lakkozott?
De egyébként itt a képen is, hogy rá vannak tolva a falra a frontok .. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #27738 üzenetére
jogos
, javítva
zsoika: ugye hogy ugye? mikor jössz hallgatózni?
nincs az szerintem rossz helyen ott ahol van, bár lehet kipróbálom, de azért a helyezgetés nem olyan egyszerű ám, tekintve hogy 32 kg, és nincs rajta fogásexmonster: igaz az is jó jelenet, majd le is tesztelem annak is a hangját
-
VigyorEX
tag
-
mettek
addikt
válasz
Norbi 72 #26848 üzenetére
A Benq1070 egy belépő dlp proji ami szivárványosodik ráadásul nagyon hangos. (Amikor én gondolkodtam projin a fórumon mindenki az 500+ ezres kategóriák felé tolt hogy az alatt csak szar van....erre kiderül többeknek belépő projektora van)
Dhcodoki harkányi házimozis kollégánál megnéztem a Sony hw55-ösét dedikált szobában, komoly vásznon és egyáltalán nem estem hasra. Fakó, dinamikátlan kép...egyeduli pozitivuma a méret volt. És az egy 800ezer-1misis proji.
-
nimfas
addikt
válasz
Norbi 72 #25919 üzenetére
Na most megfogtál (Holnap reggel megnézem).... kb 15 éve Mediamarkt-ban vásárolt "kicsi-occsó" 2 álló front hangfal, 2 falra akasztott hátsó és egy center, sub nincs (asszony ki is baszna ha az is bömbölne
Kemény 50-70eFt körül volt anno... Ezért írtam, hogy hiába vennék egy használt közép-alsó felső kategóriás erősítőt, ha a hangfalon bukik a dolog. De legalább a hangkábel bírná talán 2x4 vagy 2x6mm2 extra hajlékony, többszörösen csavart réz kábel lett behúzva a padlócsőbe.
Szívem szerint Onkyo-t vennék, az külsőre is jobban tetszik mint egy Denon, vagy Yamaha, de 160-at nem adnék érte, újonnan sem
-
nimfas
addikt
válasz
Norbi 72 #25917 üzenetére
Ok, értem. A helyzet az, hogy nincs csilli-villi 1/2 millás hangfal szettem sem hozzá. Nem is szeretnék bővíteni. Amennyit használva lenne felesleges is lenne.
Csak jó lenne ha nem a TV hangszórója szólna 1-2 film esetében.
Mivel beszart az Onkyo (Garancián túl) így egyelőre nem gondolkodtam használtban gari miatt. Denon-ra 3 év gari van gyárilag, Onkyo-ra 2, Yamaha-ra 1....
(Eladó RX-V2067 erősítőm szép állapotban,távirányítóval.(a távon van karc)
Mikrofon, leírás ,saját doboz nincs.
Nyékládházán található,ha kell postázom is biztonságosan becsomagolva.
ára:126000ft)
Értem én hogy szuperül szól a megfelelő hangfal szettel, de én 80-100 körül néztem újat, nem 126-ért használtat
-
zsoika
addikt
válasz
Norbi 72 #25742 üzenetére
Köszi...ha arra járok beugrok, de merre is? Privátban jöhet egy cím a tervezés miatt, de csak jövőre megyünk bármerre is .
Gondolom nem fogunk sokat beszélgetni, a hangerő miatt, de addig megtanulok szájról olvasni.ELACielvtárs: Mondanám, hogy vigyél v.mi mobil ágyat ,de nem biztos hogy okos ötlet....tudva milyen "kistermetű" vagy!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #25101 üzenetére
Nem nem, ezek a tervek szerint maradnak, mert ezek a dobozok mennek a tv ívelt hatuljahoz
Amúgy ezekkel tervezek mozit építeni, ezekkel úgy érzem megvan amit kerestem.
Amugy epp ehy cc400as centerrel szemezek, de sajnos nem bér be az állványba
Viszont másik, magasabb allvany nem johet szóba, hacsak nem ajánlasz valami jobbat ahova beferne a cc400 center.
Sajnos nekem fontos hogy 50 cm magasabban ne legyen a tévé, es falra sem mehet, mert vályog fal es a tv mögött ablakok vannak.
És igen, már lassan 24 órája 'tiszta' vagyok, no meg kifogyott a színes festék a fenymasolobolJigsaw04: nem gond, harag nincs, mert a múltból kiindulva, még akár igazad is lehet
Amúgy még avr csere van tervben, de még az sem biztos, mert ha az avr playere játsza le a zenét, akkor meglepően kellemesen szól zenén
Most centert vadászok
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!