- Fórumok
- TV & Audió
- Házimozi belépő szinten
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-11 14:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Ezt az olcsó kábel témát folytassátok privátban, nem kapcsolódik a topik témájához.
Túl sok az off...a347: hol írtam én decibel emelkedésről? Melyik cikkben?
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
hcs57 - Mikika
Sziasztok!
Mit kértem nem rég? -
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Úgy látom, hogy kérésemnek nem igazán akartok eleget tenni, szakmai hozzászólások megint eltűntek, helyette folyamattos off-olás, egymás piszkálása, trollkodás folyik. Ha még egy, nem a témába illő hozzászólást meglátok, gyomlálni fogom a topikot, valamint aki folyamatosan olajat önt a tűzre, be fogom jelenteni a Modkerbe, mert elegem van, hogy állandóan csak a veszekedés megy, a kérdezők meg menekülnek a házimozis topikokból. -
Ragadozó
Ármester
Szia!
Gold GX 5.0
De volt MR szett, BR6, GS10 is.Én személy szerint nagyon szeretem a márkát, de hallgasd meg valahol, ha van rá lehetőséged.
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Itt nem az idősön van a szó, hanem a tisztelet hiányán...szerintem.
Szeretném lezárni ezt.
Kérlek ne offoljuk szét a topikot és ne legyen már tele személyeskedéssel.
Arra akartam kilyukadni, hogy nem a két szép szemem miatt kértek fel a topik irányítására, szeretném, ha kérek valamit nem mindig a fellázadás lenne mindenkitől, hanem be lenne tartva a kérésem. Állandóan keresed/keresitek a kákán a csomót, ha valamit ír az ember, akkor azt félreértelmezitek és azon lovagoltok.
Eddig hagytam, hogy a topik inkább megbeszélős, emberibb legyen. Úgylátom ez nem megy.
Ezentúl szeretnék szakmai hozzászólásokat látni (ez mindenkinek szól), mert lassan kilencven százaléka a topiknak teljesen másról szól.Átnézem amit küldtél, ha jó, bekerül az összefoglalóba is.
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Szerintem itt van egy kis félreértés. Miért hiszek én bárkinek?
Ritkán adok már tanácsot itt, nem dolgozom a szakmámban, más vonalon képeztem tovább magam. Autókkal foglalkozom, elektromosan.
Nem szeretek már írni, mert csak a PC-és vonal megy most. Ez is kell, de kell a népnek a sima készülék is, amit hazavisz, bekapcsol és minimális tudással betud üzemelni.
Azt veszem észre, hogy valamilyen szinten az én hozzáértésem is meg van kérdőjelezve.
Sokkal idősebb vagyok nálad, amikor még én tanultam ezeket, a házimozi még csak gyerekcipőben járt. Formátumok többsége nem létezett, az internet se volt mindenhol elérhető.
Villamosmérnök vagyok és híradástechnikai szakon végeztem... -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Megkérném minden fórum társamat, hogy legyen szíves ha már vitatkozunk és nem értünk egyet másokkal, akkor azt ne kocsmai alpári módon tegyük. A csúnya szavak használatát mellőzzük, gyerekek is olvassák ezt a fórumot, milyen példát mutatunk nekik és akár a felnőtteknek is. Ez egy szakmai fórum akar lenni, ahol lehet, hogy a nézetek eltérőek, de nyomdafestéket nem tűrő stílusban nem illik hozzászólni.
Kérek mindenkit, hogy normális hangnemben írjon és stílusban.
Ha az összefoglalóval bárkinek gondja van a kábelek százalékos ármegadásában, nyugodtan jelezze, de előtte adja össze a saját rendszerében a kábeleinek árát. Azért egy normális házimoziban egy vagy több HDMI kábel, hangszóró kábelek, tápkábelek alapvető tartozékok.
Kérek mindenkit, hogy tartsa be az itt leírtakat vagy moderálni fogom a fórumot.Üdv: Ragadozó
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Ha van az erősítőn külön kimenet akkor igen, de alapból nem.
Inkább cseréld le jobbra, ha nem vagy elégedett a hangjával. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Valószínűleg relé.
Az erősítőt szervizbe kell vinni. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Az erősítődhöz aktív láda kell. Szub kábel kell hozzá (interconnekt-sima RCA kábel, amely egy csatornás).

A hangsugárzókhoz hanygszórókábel, pl- a KáCsa audióból.
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Kezdő szettnek megfelel
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Kb. 3-4 szerese, kb. gondolom pc-ről néztél filmeket, az maradhatna a forrás.
Kell egy házimozi erősítő és hangsugárzók, valamint mélyláda. Én javasolnám először csak a frontokat vedd meg, azzal is lehet zenét hallgatni és filmeket nézni, később majd fejleszted. Az általad rászánt összeg még használt cuccokban is nagyon kevés. Az eszközökhőz még kábelekre is kell költeni. Javaslom, hogy olvasd el az összefoglalót és a javasolt cikkeket. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Legyetek szívesek, ezt a letöltési vitát privátban. Nem szeretnék virágboltos témát a jövőben.Köszönöm

-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Ezt az ékezetes írást engedjétek el, ne vitázzatok, térjetek vissza a topik témájához.
Köszönöm -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Most már engedjétek el ezt a témát és személyeskedést pedig mellőzétek!
Köszönöm. -
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Most már mindenki tértjen vissza topik témájához.
Köszönöm.
Valamint megkérnék mindenkit, hogy kicsit kevesebb legyen a csevegés, inkább segítsünk a kérdezőknek. Ne privátban keresenek meg mindig, mert itt nem kapnak rendes választ.
(tudom nekem is kevés az időm, de nyomon követtem a topikjaimat) -
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Fejezzétek be az off-olást!
Köszönöm. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Írj előbb egy árat, mennyit szánnál rá, használt is jöhet-e.
Ajánlom a topik Téma összefoglalóját. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szerintem Sanci nem ilyenre gondolt, de tag-ként légyszíves használd a link beszúrása gombot
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Idézek a témaösszefoglalóból:
"A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik."
Van külön soundbaros topik.
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Kevesebb offot kérnék, valamint a kókuszzsír nem éppen házimozis téma.
Köszönöm. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Mégegyszer megkérnék mindenkit, hogy ne offolják szét a topikot.
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Kevesebb offot kérnék, maradjunk a témánál. -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Fejezétek be szitkozódást, személyeskedést -
Ragadozó
Ármester
Az inkább csak szerencse, vagy nem jött ki. De érdemes egy családból válogatni, ellenkezőjére sok példát hallottam már (hallgatózások során), teljesen eltudja rontani az egységes hangzást.
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Nem Zsébernardo írta a téma összefoglalót (a téma összefoglalót az első hozzászólásába, egyszerűen bemásolta), hanem nyitott egy új topikot, amelynek van-e lét jogosultsága vagy nem, nehéz eldönteni. De sokan itt kérdeznek. Eredetileg egy topik volt. A régi lett a "haladó", ez lett "belépő".Ezekkel a topikokkal szerencsém volt, mert kész összefoglaló várt, mikor felkértek (én még az elején lettem topikgazda, amikor még kísérleti jelleggel működött még)
Kérdezz bátran és válaszolunk. Lehet nem egyből, mer sokunkat leköt a való élet, de próbálunk időt szakítani, hogy itt legyünk veled és másokkal

-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Én nem ajánlom. De mindekinek más az ízlése.
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szép az új center...

-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia! Megkérnélek a témához szólj hozzá, ne offold szét topikot.
Köszönöm -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Szerintem itt fejezzük be a mások becsmérelését és a személyeskedés. Ez szakmai topik, nem kocsma.
Köszönöm -
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Megkérlek benneteket, hogy a vidéki, budapesti trollkodást fejezzétek be, ne szemeteljétek teli a topikot legyetek szívesek.
Valamint a személyeskedést, más fórumtársunk gúnyolását vagy éppen sértegetését.
Nem szeretnék legközelebb moderátori beavatkozásra hazajönni.
Köszönöm szépen!
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Mindenkinek van szabad véleménynyilvánítása, nem lehet bekategorizálni az embereket, ha valaki még mindig kezdőnek érzi magát sok mindenben, nem tiltható ki egy topikból ami véleménynyilvánítás és eszmecseréről szól. Megkérlek benneteket mindenféle személyeskedés és off-olás nélkül folytassátok ezentúl.
A topikot kitakarítottam, remélem legközelebb nem lesz szükség rá.Köszönöm szépen
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Mély hangszóró is el tud szállni, nem mindig a magasnak lesz baja
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Szeretném kérni a fórumtársaimat, hogy a kábel vitát vagy bármilyen vitát személyeskedés nélkül vitassák meg.
Köszönöm szépen
-
Ragadozó
Ármester
Tényleg emiatt lett szétszedve, hogy jó ötlet volt-e vsgy nem?
Szerintem működik, de nem a cucc értéke számít, hanem a tudás...
Egybe szettekkel meg nem akartunk foglalkozni a haladóban.Ha van ötlet az összefoglalóhoz, azt mindig szívesen látom...
-
Ragadozó
Ármester
Sziasztok!
Ezt a villámos témát kevesebb offal, valamint normális hangnemben kérném folytatni vagy befejezni.
Köszönöm
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Az egy nagyon jó erősítő, 3D nincs, de nagyon jó mozit csinál.
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Köszönöm a segítséget

Többieknek:
Fejezétek be kérlek a túlzott offot és a helyesírásos eszmecserét.Pár mondatot ismét a hírdetésekről, mert nem egyértelmű még mindig mindenkinek:
Saját termék hírdetése tilos a szakmai topikokban, de ajánlani más termékét vagy újat, azt lehet.Hírdetni a hardveraprón lehet.
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
-
Ragadozó
Ármester
Szia!
Az a baj, hogy házimozi erősítők kb. 99 százaléka nagy dobozos, a több vég fok hőleadása miatt.
Nekem a pioneer lelóg az állványról, külön üveglapot kellett csináltatnom alá.
Használtban, mint a fehér holló a kicsi erősítő, ami több csatornás.
Újban azért van pár, ami elérhető, de ezek drágák.
Ez egy lapos erősítő: [link]A külön táv nem úszható meg...
-
Ragadozó
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- Házimozi belépő szinten
- (kiemelt téma)
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest