Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1330) Dißnäëß válasza Dißnäëß (#1329) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Vagy lehet az előzőben félreértettelek, akkor bocs. Este van már :D Mindegy, már leírtam :D

Meg van még mikrokontrollerem, OLED kijelzőm, ill. stabizom a kisjelű csövek fűtését, AC 6.3V helyett DC 6.1 lesz és csak a végfokozati csövek lesznek AC fűtésen, direktben a trafó szekundereken. Az oldallapra emiatt még két fekete borda is felcsattan, de ha túl ronda lesz, cserélem őket eloxálatlan alu bordára, úgyhogy remélem, meg tudok majd békélni a két oldalra felrakandó fekete bordákkal is első körben.

Egyik stabilizátorral pucéron úgy 1 percig ment a fűtés, aztán elkezdett leállni, mondom mi a szösz van, szar a trafó, egyéb ? Fesz van, csak marha alacsony, tekerek a stabi elé tett potin, semmi változás.... - megfogom a diódákat, hidegek, jó... megfogom a stab IC-t, au...) :D Hővédelem letiltott. Na de most jó lesz. Szóval a borda átvenné a ház hőjét is, nem csak a stabilizátorét, mert a fűtőtrafó is eljut önmagában így 42 ˚C-ig (free air), de a házba mikor betettem próbaként, jobban disszipált, hisz az egész kuckó alu, azonnal átvette a trafó melegét és segített hűvösen tartani.

A gravírozó cégnek a leírásban olyan alapot adtam, hogy alul-elöl szív be, és fent-hátul szellőzik ki a ház, közte sehol (azaz de, a csöveknél felfele, így a foglalat is hűl). Tehát ahogy melegszik a kuckó, bízom benne, hogy lesz annyi természetes légmozgás, hogy nem kell ventillátort alkalmazni, és egyelőre jó esélyem van arra, hogy minden rendben lesz. Az Audiophonics-os Hypex erősítők is így vannak megtervezve, alul-elöl szívnak és felül-hátul szellőznek levegőt, bevált módszer.

Meglátjuk :K

Ez pl. az aljának a terve, a fantomokkal, a kivágásokra. (Szóval csak a pirosat vágja ki az alján, a többi csak nekem támpont, hogy mi hova esik majd).

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.