- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
A kérdésemmel ide lettem irányítva.
Létezik olyan beszerelhető alkatrész, vagy már létező kivezetés desktop PC alaplapoknál, ami alkalmas arra, hogy feszültség szintet mérjen (pl. akkumulátorét, de nem a CMOS elemét) amit aztán az OS ki is tud értékelni?
Azért kérdezem, mert szeretnék desktop alkatrészekből egy akkumulátorral megtáplált mobil(abb) gépet összerakni, de egyelőre csak azt találtam megoldásnak, hogy az egyik hangkártya mikrofon bemenetére leosztom a 12 V-os akksi feszültségszintjét és valamilyen szoftveres megoldással rávezetem az OS-t, hogy megértse, melyik jelszint, milyen akku töltöttségi szintnek felel meg.
Az ötleteket előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest