- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
imibogyo #46798 üzenetére
Engem nem zavar, sőt, szeretem az ilyen projekteket...
15 évesen egy marógépet tervezgettem, amivel gránit lapokba lehet betűket és ábrákat "mélyvésni", és egy Commodore 64-essel akartam vezérelni. Egy ismerősömnek volt ilyen marógépe, de ott csak a marás történt géppel, a marófej mozgatását egy másoló-mechanika végezte. A kezelő kézzel mozgatta a tüskét a sablon betűkben/ábrákban, a marófej meg 1:1-ben lekövette a tű mozgását. Hasonló módon csinálták régen a felirat gravírozást is, csak ott áttételes volt a másolás, általában a sablonok 3-4x akkorák voltak, mint a kész felirat.
Na ilyesmit akartam volna megcsinálni léptetőmotorokkal, amiket a C64-es user portjáról vezéreltem volna egy gépi kódú progival.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest