Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hali.
Amíg nem volt Ph!, unalmamban a házam hűtésének áttervezésén agyaltam napokig. Nézegettem mindenféle viedeót, és olvastam teszteket. És arra jutottam, hogy tök vagány lenne a Noctua venti, de mindenhol nagyon jó eredményt ért el az Arctic P14 Max.
Van tapasztalat? Egyszerűen annyival olcsóbb, hogy nem tudom van e jobb alternatíva. 2-5db-ot tennék a gépházba. Attól függ, hogy váltok e AIO-ra, avagy sem. -
hackeeeee
Jómunkásember
Érdeklődő kérdés, 2 db 140-es helyre a NOCTUA NF-A14x25r G2-ből be lehet tenni 2 db-ot? Elvileg ugyan úgy 105mm a lyuk átmérő mint a 120-as ventiknél, , csak ugye a mérete. Ha jól gondolom akkor "állíva" elvileg be kellene mennie, vagy nem?
köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!