Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03

LOGOUT.hu

Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off! :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1360) bl4ze válasza IntelKiller7 (#1358) üzenetére


bl4ze
veterán

Én 99%-ban por élesztőt használok, ez bevált : mindig jó.

Bontás után csipesszel lezárom és megy a hűtőbe, nem fagyasztóba. Egyszer sem hagyott
még "cserben" :)

.:. bl4ze .:.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.