Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Klímaváltozás, természetszennyezés
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Klaus Duran:] Riadó teszt.
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2021-05-24 22:49:03
LOGOUT.hu
Hozzászólások
Ugyan én nem gépben sütök, de sokat kísérletezem ezzel. A lényeg, hogy meg kell találni az egyensúlyt A sima liszt és az alternatív lisztek arányában. Ez valahol két harmad-egy harmad aránynál van, ha nem akarsz “tömör” kenyeret. Én azért próbálkozom alternatív lisztekkel, mert a fiam betegsége miatt ugyan nem glutén mentesen, de glutén csökkentetten ajánlatos étkeznie, ezért rizs lisztet, Hajdina lisztet, zöld banán lisztet illetve világos Rozslisztet szoktam adni fehér tönkölyliszthez. A tönköly az alap, abból van két harmad.
Fontos még az szerintem, hogy az ilyen alternatív lisztek hozzáadásával már a kelesztési időt lehet hogy növelni kell pont azért, hogy ne legyen tömör a kenyér, és a kenyérsütőgép nem biztos , hogy meghagyja neki a kellő időt. Jobb lenne sütőben sütnötök.
Alap lisztnek azért használók tönkölyt, mert azt mondta a dietetikus hogy egyedül abban van olyan fajta glutén ami nem
annyira bánt, illetve azért teszek bele világos rozslisztet is, mert annak a legkevesebb a glutén tartalma. A többi liszt az teljesen glutén mentes amit hozzáteszek. Szoktam még beletenni útifű maghéjat is egy evőkanállal.
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.