Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Versus82 #4967 üzenetére
csak az azonnali kontra, semmi más.
de ehhez nagyon jól kell tudni stressz helyzetben reagálni.
a srác azonnal ugrott, látszott, hogy nem először üt meg valakit.
én biztos nem álltam volna le boxolni egy ilyen sráccal, azonnal térd.
megkell törni amilyen gyorsan csak lehet a támadását. -
Integra
titán
válasz
Versus82 #4739 üzenetére
végre sikerült megnéznem
crocop jól nyomta
mondjuk én továbbra sem rajongok a pride-ért a sok földharc miatt, mert unalmas, de ezzel a barnettel azért jót meccselt nagyon.
csak azt nem értem hogy pontosan miért kapott a szemére a barnett. hogy melyik ütés volt ami miatt lekopogott, vagy ütés volt e vagy valami hirtelen szembekapás? -
Versus82
aktív tag
válasz
Versus82 #4508 üzenetére
Ja igen. Az idő sort ha végignézed találsz egy York Ketchikan nevet...ő Fawcett író társának,Sheenardnak a hőse. Ketten hozták létre ezt a világot,és ha végignézed a linkelt idősort ez van a végén:''3002–3006: York Ketchikan és a Katedrális időutazásai. York és Brett Shaw találkoznak. '' Magyarul a végére a sztorik egymásba fonódnak, a Katedrális, Brett és Ketchikan együtt mulatnak a végén....ZSENIÁLIS.
-
Integra
titán
válasz
Versus82 #4508 üzenetére
cherubion könyvek megvannak
de jó rég olvastam már azt is. megvan a két katedrális köny is, de majd megveszem az átírt kiadást is, kíváncsi vagyok mit változtattak rajta!
gondolom akkor a harmadik, befejező részben lesz rendesen értelmezhető kötődés a katedrális és a brett sorozat között -
Integra
titán
válasz
Versus82 #4506 üzenetére
na várj
ugye van a katedrális harcosai. ez volt az első könyv. ezután jött a katedrális legendája. a harmadik részre még mindig várunk, állítólag készül, ha már nem elkészült.. erről mit tudsz te?
a brett shaw ezek szerint szintén egy álneve ennek a magyar mukinak aki fawcett néven is ír. persze most pont nem jut eszembe az igazi neve
szóval a brett shaw könyvek kapcsolódnak a katedrális két kötetéhez? és ha igen, hogyan? -
Warriv
csendes tag
válasz
Versus82 #4500 üzenetére
Ők UFC-sek, ugye??? Akkor biztos tényleg hatásos lehet...
Közben nézelődtem Shaolin téren, és sok sok jó dolgot találtam... Shaolin kung-fu ból sok-sok féle van, és a az ember mindet el akarja sajátítani, akkor oda kell ám akarat és idő... De szerencsére az ilyen shaolin edzőhelyeken(legalábbis amelyiket megnéztem) stílusonként tanítják, tehát stílusról stílusra... De még ugy is két választási lehetőség van: Déli és Éstaki stílusok... És utána jönnek csak az állatstílusok, mint pl tigris, kígyó, sárkány, sas... -
-
_az
senior tag
válasz
Versus82 #4450 üzenetére
mondjuk kár, hogy ez a másik hely meg irdatlan messze van nekem...
amúgy csak érdeklődésképp. milyen fokozatú arcok vannak most atilla csoportjában?
más: tudja valaki, hogy hogy van ez az éves díj vagy miafene? hallottam vmi olyasmit, hogy akinek már van passport, annak az ideit most kell legkésőbb befizetni... jól tudom? mennyi is ez? -
CardineIIa
csendes tag
válasz
Versus82 #3445 üzenetére
Ha jól sejtem, a VII.-ker-i lesz az, ezért is írtam...
-----------------
Bár, nekem az lenne az igazi hightech, ha a Csillagból hoznának néhány életfogytos nő- és gyerekgyilkost; olyan szívesen gyakorolnék rajtuk...nem kellene visszafogni a pofánverést, térdelést, lágyékrúgást.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Versus82 #3206 üzenetére
most néztem meg a meccset
megmondom őszintén én egy-két crocop rúgástól eltekintve nem láttam tőle semmit
tisztára olyan volt mint amikor ignashov bal lábbal kel fel és nem találja a helyét a ringben.
hunt meg valami piszkosul gyors a méretéhez képest
húzós döntés volt szerintem is, én szívem szerint még egy negyedik menetre is összeeresztettem volna őket, csak hogy biztos legyen a dolog
viszont tiszta, nagyon korrket, sportszerű meccs volt és jó volt hogy nem földharc volt
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Versus82 #3206 üzenetére
a fight.hu-s linkek, akkor gondolom Hunt nyert? biztos jó volt, nekem van egy 2001 vagy 2002-es Crocop - Remy meccs, Crocop nagyon megalázta a Remyit.
Feltöltenéd a meccset vhova? Engem érdekelnének régebbi meccsek is, mikor-hogy tudnánk ezt megoldani?
t|-|om!: asszem nem, és Gratula!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Versus82 #2075 üzenetére
majd ha egyszer lesz egy skystar1 mindent tudó full extrás digitális műhold kártyám (75rugó..) az ótvar tv tuner helyett ami most van, akkor valszeg mindent fogok tudni nézni ami műholdak európa felé vannak irányítva. hála az orosz barátainknak a kódolt csatornák sem okoznak majd különösebb gondot ezzel a csodakarival!!
-
Integra
titán
válasz
Versus82 #2013 üzenetére
vazze, ne legyél már ennyire buszfejű, na...
érted hogy gondolom, vonatkoztass már el picit..
te legalább mellé bunyózol, vagy bunyóztál, így pedig már változik a felállás.
azokon a haverjaimon szoktam kuncogni akik mutatják mekkora karuk van, aztán mondom nekik hogy ragadd meg az ingem kemény legény, aztán a földön fekszenek a következő pillanatban hogy ne törjön az a csodaszép izmos karuk
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Versus82 #1941 üzenetére
én is kb egy unciásra gondoltam, a thaios edzőkesztyűm elég vastag, csak nagy, nem életszerű.
akkor a fogvédőt jól gondoltam, hogy ilyen köll, nekem még a régi dupla volt aminek csak magát a gumit kellett melegíteni forró vízben aztán ráharapni. mondanom se kell sokat ért...
van ilyenkét komponensű alsófelsőben is? mármint kétrészes -
-
brownus
veterán
válasz
Versus82 #1854 üzenetére
köszi, ha Bob Sapp még fejlődik akkor ki lenne a nyerő? tegnap jó volt, megnyerte a japán tornát. már használja a lábait és nem fullad ki 1 perc után. bár sztem 1 év kell neki hogy igazi 'fenevad' legyen
Sapp-el összeillenénekbár nekem nem tetszik ez a földön bunyózás
[Szerkesztve]
hát, hogy a kérdésemre válaszoljak lehet, hogy az orosz
hány kg a medve? (Sapp 160kg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Versus82 #1849 üzenetére
upc directem van és a családi csomagon kívül minden jön.
a gond csak az hogy ezek közül egyik csatorna sincsen ezen a műholdon
a júró??? hááááááááááát, szabadon fogható csatorna azzzzaaa baaaaaajjjj...
vagy talán a juró2
köll nekik mailt írni, hogy mit tudnak róla
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Disney+
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest