- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
BobChemistry #2196 üzenetére
azt jelenti amikor úgy megütöd a sípcsontod, hogy nem múlik el viszonylag rövid időn belül, vagy mondjuk más napra. nekem is van sajnos már pár ilyen foltom, nem nagyok, de már hónapok óta nem múlnak el és valszeg maradandó nyoma lesz
szimplán azért mert akkora ütést kap a csont egy ponton, hogy nem képes azonnal megfelelő mennyiségű csöntszövetet termelni, hogy megvastagodjon és megerősödjön, ezért is lesz huplis meg olyan gusztustalanul ronda sokaknál a sípcsont.
én nem használok sípcsontvédőt, edzéstársaim azt mondják hogy rohadtul fáj nekik ha megrugom őket még úgy is hogy rajtuk van sípcsont védő. az igazsághoz hozzátartozik, hogy én messze nem érzem ilyen erősnek a sípcsontomat, rengeteget kell még edzenem, de az is biztos, hogy én határozottan jobban fejlődök csonterősödés ügyben (is) mint ők.
én azt tudom mondani hogy mindig ésszel, nincsen annak értelme hogy mások előtt bizonyíts hogy te milyen kemény csávó vagy, annyit csinálj amennyit tudsz és úgy érzed még nem károsít -
I_Am
veterán
válasz
BobChemistry #2196 üzenetére
Nincs olyan, hogy túlütés. Az első hónapokban nem is engednek rúgni csak zsákot. Aztán jöhet az egyenes fa felület, majd a hengeres. Mire a hengereshez elérsz az legalább 1 év, de ez függ a szervezetedtől is. Eleinte ne csodálkozz ha minden ok nélkül belázasodsz.
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged