Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
Integra
titán
persze, hogy igazad van, hogy abba kevésbé kötnek bele aki nagyobb darab
én viszont genetikai adottságaim miatt sem leszek soha felpumpált nagy mamlasz
ha pedig belémkötnek és nem megy másképp úgy pofán baszom az illetőt és leverem a tökeit, hogy kórházba kerül, szarok rá, hívja ki a rendőrséget.
én nem kötök soha senki bele, ha valami tahó köcsög paraszt, mert azt hiszi hogy vastag a karja már fasza csávó és ez őt feljogosítja arra, hogy bárkinek bármit beugasson, mert ránéz és azt hiszi, hogy ő a jani, akkor felőlem innentől meg is dögölhet a szarházija...
én vállalom hogy vérezni fog a fejem, tudom milyen, a kérdés, hogy ő tudja e?!
ami a tükrös bohóckodásom illeti: ismerhetnél már annyira hogy tudd, hogy borzalmasan cinikus tudok lenni -
Achill3uS
nagyúr
értem, hm ez is egy céja lehet, erre most nm is gondoltam
Ebben akkor sem értek egyet veledazért akarom tanulni mert érdekel, tetszik és igen mert megvédhetem magam ha kell, erre nmtok mit mondani vess meg érte, majd kérek egy nyuszis avatar-t
''szerk: a gyúrás semmit nem ad...''
tudodmit, legyen, nekifexem, és mondjuk 2 hónapot ''testépítek'' folyamatosan (majd kitalálok vmit h lekössem magam közben, zene ..ect) és meglátjuk mit mondok utána.. - ez most nm poén
-
Achill3uS
nagyúr
Azért egy kicsit túldramatizálod, mért baj az ha valaki azért akar megtanulni harcművészetet mert meg akarja védeni magát és érdekli a téma? értem amit mondasz de sztem senkinek nm célja hogy majd 1 év múlva éjjel bemegy a nyócba agyonruházni pár marhát.. Evvel az erővel arra is foghatnánk dolgokat hogy félsz és inkább kigyúrod magad h majd ne merjenek hozzád érni..
Egyébként személy szerint semmi bajom a gyúrással se, ne érts félre csak én nm találtam benne értelmet/motivációt.. akinek ez okoz örömet, ahogy említetted, csinálja
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Ez tökéletesen igaz, de mi azt vitattuk leginkább hogy a gyúrás semmit nm ad azonkívül hogy emelgeted a súlyokat, és tömöd a fehérjét.
A harcMŰVÉSZETben meg ugye rengeteg lehetőség van, és itt sztem nm az a lényeg milyen tested lesz a végére, hanem h mit tudsz vele kezdeni..
- szerintem
Ja belekötésről: mind2 jól jöhet, ha nagydarab vagy ugye nm kell magyarázni, ha meg nm látszik rajtad semmi, max jól elvered őket és tanulnak belőle -
Nimrod
addikt
Szét kéne választani kissé a testépítést és a kondizást. Vegyük példának Bruce Lee-t. Állandóan kondiban tartotta magát, csupa izom volt, mégis gyors volt mint a villám. A belédkötéssel kapcsolatban meg szvsz akkor kötnek az emberbe, ha ad rá okot. Az még nem ad rá okot hogy péppé verj valakit mert beszólt, nagy pofája mindenkinek van. Ha az ilyenekre nem is reagálsz és lazán továbbmész már megnyertél egy csatát.
-
Szten Márs
nagyúr
''mert itt az erő az ami igazán számit a pontosság és sebesség mellett''
Bővebben: link
Amúgy egy igazi új út (gyk: do):
Bővebben: link
Amúgy bocs az offért, de gondoltam ezt meg kell osztanom a nagyvilággal
mod: na erre elfelejtettem offba rakni
[Szerkesztve] -
BobChemistry
őstag
már unom a gyúrást
igen, láttam haverom lábait 2 hónap eddzeés után, olyan volt mint egy szilvafa (akkora gumók voltak rajta, és olyan kék-zöld volt)
lehet, hogy megunom - megijedek - de ki szeretném próbálni
a múltkori ''nézeteltérésünk'' a gyúrós topikban remélem tiszázódott
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest