Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-29 12:53:51

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5601) kisapa válasza Dolphine (#5599) üzenetére


kisapa
senior tag

Ezt esetleg láttad már?

(#5602) Dluinet válasza nemdan (#5600) üzenetére


Dluinet
nagyúr

.

[ Szerkesztve ]

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#5603) Gondwana válasza nemdan (#5600) üzenetére


Gondwana
addikt

... az a probléma, hogy a kamera 34567 portja az NETIP port, a kamera 554 portja pedig RTSP port. Ha így akarod kiengedni, ráadásul átirányítva, akkor a kamera 554 portját engedd ki a routeren valahol és lesz egy rtsp://***.asuscomm.com:valahol/user=admin_password=kj3TqCWv_channel=1_stream=0.sdp
(és esetleg a default üres jelszót majd megváltoztatod, mert illik - kulcs a lábtörlő alatt...)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5604) nemdan válasza Gondwana (#5603) üzenetére


nemdan
senior tag

Közben megoldódott a hiba. A fent leírtakkal nem volt semmi baj, már megy a távoli elérés. A VLC beállításoknál kellett megváltoztatni egy dolgot. Most már csak az a kérdés, hogy le van jelszavazva a belépés, de mégsem kér semmit hanem a linket megadva rögtön indul a stream. Ez érdekes.

A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..

(#5605) nemdan válasza nemdan (#5604) üzenetére


nemdan
senior tag

Most már csak egy kérdésem maradt. Hogyan tudnám jelszóval védeni a RTSP streamet? Hiába van jelszavazva a kamera, a helyes linket beírva rögtön elindul a stream. :U

A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..

(#5606) terra052 válasza ANOka (#5592) üzenetére


terra052
őstag

Köszi :R Ment sima patch kábellel is hálstennek, csak a létramászást hagytam volna ki.

Laptop átkonfigurál, létra, kábel, wifi bekapcsol, minden ok, működik, öröm. Majd jön a UPC, hogy akkor frissítik a modemet/routert, nem baj-e, utána tuti jó lesz. Ok, frissítsétek úgyse lesz jó, de mindig ezzel kezdik.

Frissítettek is, csak egy a bibi, utána szigorodott a jelszó policy, és kell egy kisbetű is a jelszóba, vagyis kezdhetem előlről a mászást a lapossal, ráadaásul persze hogy a router nem javult meg villámcsapás után egy firmware frissítéstől ;]

[ Szerkesztve ]

werkmania.hu

(#5607) motrola válasza nemdan (#5605) üzenetére


motrola
aktív tag

kj3TqCWv

Ezt meg kellene változtatni és akkor nem tudják nézni. Mivel a helyes rtsp sor tartalmazza a jelszót is.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#5608) nemdan válasza motrola (#5607) üzenetére


nemdan
senior tag

De nem az a kód. Akkor hogyan változtassam meg? :F

A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..

(#5609) HIJ


HIJ
őstag

Sziasztok!

Van egy kínai NVR -em, amire van kötve 4 kamera. A négyből, három vezetéken van, egy pedig wifin. Az lenne a kérdésem, hogy a wifist hogyan lőjem be mozgásérzékelésre? Ugyanis az NVR -en hiába állítok bármit, mikor jóváhagyom vissza áll inaktívba. Gondolom azért mert az ONVIF kameraként van fent. Megpróbáltam a kamerán belőni a mozgásérzékelést, de valami ezzel sem jó, mert hiába látja a mozgást, nem rögzít (illetve valamikor rögzít, de akkor meg nem tudom miért...) Szóval nem igazán tudom eldönteni, hogy az NVR mi alapján rögzít, mert tuti nem akkor, amikor a kamera mozgást lát...

Lehet hogy nem ONVIF -ként kéne felvennem az NVR -re, de sajnos NETIP alatt nem találja...

(#5610) motrola válasza nemdan (#5608) üzenetére


motrola
aktív tag

user=admin_password=kj3TqCWv

Az rtsp sorban ez a rész a jogosultságra vonatkozik. user=admin password= az admin felhasználó jelszava.
Ha nem tudod az admin felhasználó jelszavát megváltoztatni az elég gáz.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#5611) Dolphine válasza kisapa (#5601) üzenetére


Dolphine
addikt

Még nem, de elég jónak tűnik! :R

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#5612) nemdan válasza motrola (#5610) üzenetére


nemdan
senior tag

Már hogyne tudnám. De nem az az admin jelszava, akkor miért az van ott? Ha csinálok egy másik felhasználót, pl. user=teszt_password=teszt azzal is ugyanúgy műkődik. De az admin jelszava nem kj3TqCWv, akkor nem értem miért az van ott...

A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..

(#5613) csutka011


csutka011
csendes tag

Üdv mindenkinek! Próbálok beüzemelni egy Vstarcam C7833WP-X4 IP kamerát de az IP camera tool nem látja, laikus lévén, így mindjárt az elején megakadtam. Kérdéseim: mi lehet az oka annak, hogy nem látja a progi a kamerát, miképpen lehet orvosolni a problémát?
A hálózati csatlakozónál a zöld dióda folyamatosan világít a sárga villog mintha normálisan működne. A kamera vadi új, az Ebay-en vettem ma jött meg. Van már egy Foscam FI8620 amit gond nélkül tudtam installálni /mert látta az IP Camera Tool/.
Kösz előre is a segítséget!

(#5614) kisgyerek85 válasza csutka011 (#5613) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Helló!

Gondolom 192.168.0.x vagy 192.168.1.x tartományba lehet a kamera ip címe.
Telepítsd fel a gépedre az angry ip scanner programot és a két ip tartományba keressél. Ha van élő cím akkor zöldel fogja jelezni és megtudod az ip címét. Ezután böngészőből már eléred.
A legjobb úgy, hogy direktbe összekötöd a pc-el, a hálókártyádnak te állítasz be ip címet ezekből a tartományokból és azután keresel.

(#5615) csutka011 válasza kisgyerek85 (#5614) üzenetére


csutka011
csendes tag

Nem jött össze, bár nem az angry ip scannert használtam mert nem találtam csak vírust meg támadó weblapokat ezen a néven, hanem az advanced ip scannert.
Lehet, hogy nagyon nagy baromságot kérdezek, de ezt kéretik elnézni ebbéli tudatlanságom okán, jobban megvizsgálva a kamera adatait ezt találtam: "System - Operation system - Embedded Linux OS" nem az lehet a gond, hogy a gépemen viszont Windows fut?

(#5616) jézusom válasza csutka011 (#5615) üzenetére


jézusom
addikt

Ne foglalkozz vele!

(#5617) csutka011 válasza jézusom (#5616) üzenetére


csutka011
csendes tag

Mivel?

(#5618) HIJ


HIJ
őstag

Sziasztok!

Ha egy POE -s NVR -re szeretnék tenni egy nem POE -s kamerát, akkor mit kell tegyek? Vagy simán mehet mintha nem is POE -s port lenne? Egy ilyennel szeretném az áramot elküldeni a 12V -ot a kamerának, de félek hogy agyonvágná, ha már a porton rajta van a 48V -os POE!?

(#5619) Bazs87


Bazs87
tag

Sziasztok!

Volt már dolga valakinek innen eScam FQ003-mal?
A stream-et sikerült működésre bírnom vnc-vel, de sajnos a snapshothoz nem találok semmi használhatót.

Tudtok esetleg valamilyen ötletet adni?

Köszi!

(#5620) sanmaty válasza Bazs87 (#5619) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Üdv!

Kb. egy hete van egy ilyenem, most ismerkedem vele és a technológiával: egyelőre vegyes a kép. A képe nem rossz, a hang már kevésbé. Az Escam supportja kifejezetten gyenge. Ehhez sincs rendes user manual, csak egy "ESCAM Network IP camera Quick User Guide", ami általános, rövid és csak az alap dolgokat tartalmazza. Ez alapján okostelefonnal és IE-vel működésre bírható, de pl. nincs benne semmi az FTP, memóriakártya, e-mail dolgokról, amit még nem sikerült beállítanom. Snapshotot Androidal, IE-vel és VMS-el tudok csinálni, mással nem próbáltam.

(#5621) terra052


terra052
őstag

Na, Foscam I9900P villámcsapás tapasztalat.

Megint nem kellett csalódni a kamerában. A múltkori viharban a UPC router/modem bekapott az oszlopról egy kis villámot, ami vezetékesen csatlakozott rá, hálókártya, tv box azt ki is nyírta, cserés is lett a két hetes modem :)
Plusz a tévékre csatlakoztatott dvb-t vevők 2 hdmi portot is kinyírtak, szóval teherautóval jött a szervizes :DDD
A Foscam viszont simán átvészelte, a router csere után simán megy tovább.

werkmania.hu

(#5622) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Van 2 kameram. Egy onvif Sricam es egy Orvibo ami nem tudom milyen protokolt hasznal. A sajat alkalmazasaval tudom az elo kepet nezni.
Megoldhato ,hogy 1 peogrammal nezhessem mindket kamera kepet?

(#5623) sanmaty válasza sanmaty (#5620) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Sziasztok!

Escam QF003 kamerával kapcsolatban megosztanám a tapasztalataimat, illetve kéne egy kis segítség ugyanilyennel, vagy hasonlóval (QF001, QF002) rendelkezőktől.
Mint pár sorral feljebb már említettem napok óta küzdök néhány funkcióval, ami sehogy sem akar összejönni leírás meg ugye nincs. A legelején megkérdeztem a gyári supportot, hogy mégis hogyan tudnám lekapcsolni az IR megvilágítást, mert zavaróan látható a sötétben (ebben az árkategóriában mindegyik ilyen). 3 nap múlva visszaírt "Joe" kínából, hogy hello, sehogy. Más kameráknál ez általában menüből letiltható.
Addigra már nyilvánvalóvá vált, hogy ennél súlyosabb gondok is vannak. Írtam is az Escamnak és a Banggoodnak is kb. ugyanazt a 3 problémát: FTP, e-mail, rögzítés kártyára.
Nos megjött a válasz a Banggoodtól, hogy bocsi, de FTP ebben sajnos még sincs. ( Az FTP ebben a kategóriában elég alap, kb. mint autónál a nyitható csomagtartó, ha jól tudom a kvázi előd QF001-ben is van legalább képekre.) Persze a honlapjukon is tegnap még az virított hogy tudja, mára leszedték, de az ESCAM-én még mindig ott van (http://www.escam.cn/product/showproduct.php?lang=en&id=57). Cserébe felajánlottak 500 Banggood pontot kárpótlásul. A másik két problémáról meg nem szóltak semmit, úgyhogy tovább feszegetem, de jó volna tudni, hogy mit is kéne látnom pl. a kártyánál, mert hiába dugok be egyet semmi változás. (Leformáztam FAT-ra és FAT32-re is előtte hátha segít.) Hogy kell beüzemelni?
Milyen menüpontban keressem? (Kép is jó lenne, VMS és IE Surveillance kezelőm van)

Még néhány apróság amit nem reklámoznak. Az 1080p-t csak 17 FPS-ig tudja, 720p-nél van 25 kép (PAL). Az Internet Explorert rendszergazda módban futtasd, mert különben néhány dolog nem megy. (Pl. snapshot failed.)

E-mail: UPC-s SMTP szerveren 25-ös porton keresztül authentikáció nélkül tudok levelet küldeni a PC-mről (blat), az ugyanazon a routeren található kameráról ugyanezekkel a beállításokkal meg nem.
Ha valakinek van ötlete ne kíméljen!

Tanács: ha jót akarsz, kerüld az Escam "márkát"!

(#5624) bigrock válasza sanmaty (#5623) üzenetére


bigrock
Topikgazda

Ezt nyugodtan lehet általánosítani az összes dzsunka 20-30 dodós noname kínai hulladékra.

(#5625) motrola válasza bigrock (#5624) üzenetére


motrola
aktív tag

Ez igy nem igaz.
Nekem több 20 -30 dodós kategóriába tartozó kamerám van és teszik a dolgukat rendesen. Ha riasztás van levélben küldenek képet, ill. mentenek ftp tárhelyre. A levelet küldik gmail, ill. ás smtp serverekre 25, 465 portokon keresztül.
A bébicsősznek eladott kamerák általában a gagyibb kategóriába tartoznak.
Az Escam mint márka nálam sem vált be ezt a márkát én sem ajánlom senkinek.

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#5626) sanmaty válasza sanmaty (#5623) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Akkor megint megválaszolom az egyiket magamnak mások okulására. Az e-mail küldést némi fórumolvasás után így sikerült megoldani:
Regisztrálj itt: https://sendgrid.com/
A kapott user/password segítségével az Escam QF003 kamerát így állítsd be:

[ Szerkesztve ]

(#5627) Gondwana válasza sanmaty (#5626) üzenetére


Gondwana
addikt

ftp-nél a pathba csak egy / kerüljön

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5628) motrola válasza sanmaty (#5626) üzenetére


motrola
aktív tag

Az ftp nálam így néz ki. Az ip cím van kitakarva. xxx.xxx.xxx.xxx

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#5629) sanmaty válasza motrola (#5628) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Kösz mindenkinek az ftp-s beállításokat, csak sajnos az FQ003-ban nincs ftp. (Talán egy firmware frissítés ha lesz egyáltalán.) Jelenleg ennyit tud:

(#5630) sanmaty válasza sanmaty (#5623) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Na a kártyára írásról is találtam a youtube-on egy QF 001 videót. Nálam sajnos ez a rész tök üres. Csak egy 1 GB-os microsd van kéznél, ami 2 telefonban és egy kártyaolvasóban tökéletesen működik, a kamerában meg nem. Kérdés, hogy csak erre a kártyára pikkel, vagy a kártyaolvasó része rossz. Itt kéne megjelennie:

(#5631) Bazs87 válasza sanmaty (#5630) üzenetére


Bazs87
tag

hali

először is köszönöm a gyors választ. Én is csak próbaként vettem ezt, de én sem vagyok elragadtatva tőle. (webserver nem megy se firefoxon, se crome-on, a telefonos appja is elég silány, én az escam supporttól még választ se kaptam a snapshotos kérdésre)

A snapsot url az amit keresek, de a neten nem találtam hozzá semmit. Leírást én sem találtam.

Viszont legalább ez megy(*.bat-ként):

cd C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\
start vlc --video-title="Stream 1" --video-x=1 --video-y=1 --no-embedded-video --zoom=0.8 --qt-start-minimized -vvv "rtsp://192.168.16.23:554/user=***&password=***&channel=1&stream=0.sdp?"

igaz a válaszideje elég csapnivaló, Ami pozitívum, az a szép kép.
Van egy 2 éves ugyancsak lowcost kínai camom, az a korábban felsorolt összes funkciót tudja, igaz leesett egyszer és elfelejtette a wifit:D
Én e teszt alapján döntöttem [link]

gondoltam, h ha az előd jó, akkor az újított verzió sem lehet sz.r... tévedtem:)

Viszont ott megakadtam, hogy akkor milyet. Egy ismerősöm a Dahua-t ajánlotta.

Egyáltalán van olyan kamera, amiből ki lehet nyerni az adatot bármilyen módon, hogy pl mozgást érzékelt? (tudom email. de az meg nem épp egy realtime megoldás)

(#5632) Dluinet válasza sanmaty (#5630) üzenetére


Dluinet
nagyúr

nekem úgy sikerült a kínai kamerán, hogy beleraktam, és a hozzávaló androidos appan kiválasztottam az sd card format-ot
onnantól látta, de SD kártyát kiszedés előtt unmountolni kell

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#5633) jancsi20


jancsi20
csendes tag

Milyen bevált Kínai kültési IP Wifis kamerát ajánlatok?

További szép napot! Üdvözlettel: jancsi20

(#5634) kisapa válasza jancsi20 (#5633) üzenetére


kisapa
senior tag

WiFi-sből semmilyet. :W

(#5635) krx21 válasza jancsi20 (#5633) üzenetére


krx21
nagyúr

Dahua HFW1320S-W
De a zavar védettség és a hatótáv helyszín függő, mint minden wifi eszköznél...

(#5636) kisapa válasza krx21 (#5635) üzenetére


kisapa
senior tag

Vezetékesen még elmegy de Wifi-n nekem egy falon keresztül 10m-re a routertől nem is találja.

(#5637) krx21 válasza kisapa (#5636) üzenetére


krx21
nagyúr

Simán elhiszem... Sajnos.
Viszont tó felszínen, hátszélel, 50m fölé is megy... :DDD

(#5638) kisapa válasza krx21 (#5637) üzenetére


kisapa
senior tag

:D

(#5639) sanmaty válasza Dluinet (#5632) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Sajnos az XMEye-ban nem találtam ilyen lehetőséget. A Yoosee-ben igen, de oda nem tudom felvenni ezt a kamerát. Az Escam honlapja szerint a QF 00x-hez XMEye-t használj.) Az még nem említettem, hogy van még egy másik hasonló kaliberü kínai kamerám (ingyen kaptam a másikkal egyidőben). Ez annyira anonymous, hogy még a gyártó honlapján sincs róla semmi. Yoosee-vel viszonylag jó képet adva működik, de más programmal gyakorlatilag használhatatlan. Na ebbe is bedugtam a kártyát: "SD card does not exist" Más kártyám nincs, csak ez az 1 GB-os, ez meg kamerán kívül minden másban (3 eszköz) jól működik.

(#5640) HIJ


HIJ
őstag

Sziasztok!

Vett már valaki ilyen kamerát?

Lenne egy-két kérdésem. Pl hogy neki sem mennek az elmentett állások?

(#5641) sanmaty válasza Bazs87 (#5631) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Jó tudni, hogy van ilyen snapshot is. Ez egyébként egy sima böngészőből is működne gondolom? Pár órát kotorásztam a neten, meg kipróbáltam párt tucat más kamerához tartozó szintaxist, de semmi eredmény.
A mozgás érzékelés meg ebben a kategóriában úgy lenne használható, hogy kiírja a kártyájára és ftp-vel felmásolja a képet az e-mail mellett. Ha jól értelmeztem a QF001 ezt még tudta, sőt ismerősnek van egy többéves noname vga kamerája az is így működik. (Lehet hogy még kártya sem kell hozzá, majd megkérdezem.)
MicroSD kártyával esetleg ki tudnád próbálni, hogy nálad látja-e?

(#5642) Bazs87 válasza sanmaty (#5641) üzenetére


Bazs87
tag

nekem mindig az első lépés a snapshot és az rtsp stream működésre bírása. Programozáshoz is szeretném használni ezeket, illetve saját smart home rendszert buherálni. Milyen menő már, hogy mozgásérzékelést pl a cam tudná megoldani és nem kéne mozgásérzékelő szenzor:) (de ez még sajnos távol van)
A cam működik, a képe szép. A webserver nem megy, tiltott bővítményre hivatkozik, az androidos fut és a tiny cam is, de beállításokban nem bővelkedik. A pc-s programja meg finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. [link] Innen húztam le az NVR szoftvert, ami a camot meg sem találja. Lehet nem is hozzá való, de információm erről nincs.

Dokumentáció és frissített fw letöltének hiányában nem tudom mire lehet még ez jó. Csak a lustaság miatt nem küldöm vissza.

Én még addig sem jutottam el mint te.
A vnc-s stream megy, a snapshothoz sajnos semmit nem találtam és a support sem reagált a kérdésemre.

A snapshot...egyszerűen beütöd a web browserbe az url-t és kidobja a cam adott pillanatban látott képét. Ezt programból csinálom automatikusan. Ha érdekel odaadom, sima vbs a teszteléshez. Simán lementi a képet egy png-ként dupla kattra.

Nekem van egy nagyon gagyi kinai 640*480-as lowcost camom, az tud mozgásérzékelést, ftpt, email küldést, ez meg nem...:/

Én most amúgy valamilyen cam szerverrel szemezek.
Elgondolás: barebone pc + ispy/jawcam vagy venni egy célhardvert (de amennyiért kínálják még a kínai verziót is, annyit nem ér számomra).

Ez elintézne elvileg mindent (mozgás detektálást streamből, mail, ftp ...) A héten megnézegetem.
Az SD kártya funkciót kipróbálom, de a héten sajnos úton vagyok, legkorábban hétvégén van rá lehetőségem. Amint tudok jelentkezem az eredményekkel.

Te a fentebb bemutatott menükhöz hogyan jutottál el? Az android appon ezek még csak nem is látszódnak.

(#5643) Timyyy


Timyyy
őstag

Sziasztok!

Nagyon nagyon kezdő vagyok ip kamerákkal kapcsolatban, 1-2 napja olvasgatok csak az interneten róluk, cikkeket, termékleírásokat és 1-1 fórumot ha találok. Szükségem lenne egy kamerára, leírom mik az igények, hátha tudtok segíteni. :)

- kültérre szerelhető legyen, időjárást bírja
- 1 db kamera kell csak
- fő feladata az éjjeli megfigyelés, lásson el 40-50 méterre, viszont nem kell széles szögben, kb 4 autónyi helyet fog csak figyelni, rendszám jó lenne ha olvasható maradna, illetve az ott megjelenő ember arca is minél jobban legyen látható
- nem szükséges hogy wifis legyen, a kábelezést el tudom vinni a routerig, és hálózati áramot is tudok neki adni, tehát nem kell akksi sem
- memória kártyára tudjon felvenni (ha géppel össze tudom kötni és annak a winyójára is tud venni, az csak előny, de nem feltétel)
- az éjszakai felvételeket rögzíteni akarom, mondjuk este 7től reggel 7ig 12 óra férjen el a kártyán (nem tudom erre elég e 32 gb, sok kameránál azt húzták meg max határként, viszont ha ez kevés, akkor olyanra van szükségem ami 64gb vagy 128 gb kártyákat is támogat), minden nap megnézném az éjjeli felvételt és törlöm is
- távolról is szeretném nézni a képét, tehát android és iOS telefonokkal szeretnék hozzáférni az élőképhez
- mozgásérzékelőre azthiszem nincs szükségem, mivel a kamera a megfigyelendő tárgytól kb 40 méterre kerül elhelyezésre, szerintem nincs értelme, mert az érzékelőt sem tudnám közelebbre tenni
- tehát bekapcsolom, és menjen, kikapcsolásig
- szeretném olyan 40 000 ft-ból megoldani, de ha nem létezik ilyen, akkor küldjétek ami van...

Ha hülyeséget írtam valahol akkor sorry, tényleg nem értek hozzá. Ja, és az is előny lenne, ha magam be tudom üzemelni szakember nélkül. :B

Ezt találtam csak, de a leírásban inkább ipari kamerának van feltüntetve, nem felhasználóbarát és kissé drága is...

[ Szerkesztve ]

(#5644) dni


dni
őstag

Sziasztok,

van egy Hikvision DS-2CD2432F kamerám a legújabb DS-2xx2_5.4.5_17012 fw-el, melyet szerettem volna mozgás érzekést követő video felvételek rögzítésére használni egy hálózati megosztásra. A hálózati megosztást egy ASUS RT66U router + 1TB USB HDD szolgáltatja samba/nfs protokollon keresztül.

A kamera beállításiban felvettem a hálózati megosztást, teszteltem, sikeresen bejelentkezett, majd a storage managementbe megszerettem volna formázni a megosztást, elindítottam majd magára hagytam, mert elég hosszú ideig csinálta, de eredménytelenül. Továbbra is unutilized státuszban van. Próbáltam samba és NFS megoszátással is, de egyikkel sem ment. A felcsatolt mappát azonban telerakta mindenféle folderekkel.

Az alábbi hibaüzenetet küldte el emailben.

This is an automatically generated e-mail from your IPC.

EVENT TYPE: HDD 9 Error
EVENT TIME: 2017-08-20,09:00:55
IPC NAME: IP CAMERA
IPC S/N: DS-2CD2432F

Tapsztalt már valaki ilyet? Mi lehet a megoldás?

(#5645) tibibi


tibibi
őstag

ilyen digoo nvr-t használ valaki? Hogy a bánatba lehet lementeni a videókat róla?

(#5646) Dluinet válasza tibibi (#5645) üzenetére


Dluinet
nagyúr

van ilyenem de nem próbáltam

van olyan funkció hogy a felvételből kivágni egy rész és ha dugsz bele pendrive-ot, akkor arra ki tudod menteni

de hogy más készülék nem biztos, hogy lejátsza

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#5647) sanmaty válasza Bazs87 (#5642) üzenetére


sanmaty
csendes tag

Weben csak IE-vel működik, mert ActiveX-et telepít ide: C:\Program Files (x86)\NetSurveillance. Rendszergazdaként kell futtatni (Run as Administrator), magyarul is tud, a menüképek innen vannak. A 192.168.1.10 80 as port a default, nálam egyből ment. Próbálj egy hosszú reset-et a hozzá adott célszerszámmal!
Az NVR szoftver, amire hivatkozol szerintem egy másik termékcsoportjukhoz tartozik, gyártanak NVR-eket is.
A kamerához innen lehet letölteni a programcsomagot:
http://www.escam.cn/download/showdownload.php?lang=en&id=2
Van itt egy CMS, ami ugyanazt a felületet hozza mint IE-ben, a VMS újabb és egész használható. Én is próbáltam mindenféle progit hozzá (iSpy,Netcam Studio,IP Camera Viewer stb.), de még a gyáriakkal volt a legjobb. Temérdek beállítása van, sokról doksi nélkül nem tudom mi a fene lehet. Pl. a kamera rész beállításai:

Szerintem a firmware szabták el, mert maga a hardver jó benyomást keltő és a programok sem rosszak. A hang része nekem nem nagyon ment, halk, alig érthető, ha bekapcsolom a Two Way Audio-t, akkor borzasztó vartyogás az egész, mintha összegerjedne.
Egyelőre leállok a további bíbelődéssel, mert refund lesz, mindenesetre tapasztalatszerzésre jó volt, legközelebb remélem már jobban választok.

(#5648) motrola válasza tibibi (#5645) üzenetére


motrola
aktív tag

Cms segítségével. Az felismeri és a visszajátszás menüben van mentési lehetőség ahol lehet választani avi vagy h264 lehetőséget.

General_CMS_V3.1.0.3.T.20150512.exe

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#5649) gigazo


gigazo
csendes tag

Sziasztok.

Adott egy HW0043 PNP IP kamera ezt szeretném beállítani.

Routerre dugva semmi program nem mutatja IP- jét (Ip camera finder, wanscam tool)

ZTE ZXHN H108L Inviteles routerre dugtam, megtudná valaki mondani mit kell állítanom a routerben, hogy előrébb jussak ? :R

(#5650) tibibi válasza motrola (#5648) üzenetére


tibibi
őstag

Köszi kipróbálom :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.