Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #3288 üzenetére
most nincs kedvem végignézni mind az 50 percet, de értelmes dolgokról beszél, vagy inkább neki se kezdjek?
-
penene
őstag
válasz
Manitou #3294 üzenetére
fú vazze, akkor még nem láttad a 2 csávót nálunk a teremben.
2 féldagi, de nem is dagi, de rengeteg zsír.
Odakéredzkedtek scottpadhoz, hogy hányam van még (mondom 4 most kezdtem). Anyáznak picit, mondom, szálljatok be (jaj, az áldott jó szívem).
ők meg mondták, gyorsak lesznek, mondom ja ok...
Én csinálom a szép lassú ütememben, azok meg így nézik, hogy miafranc van, még mindig én nyomom?De csak látszott rajtuk. Na aztán végeztem 1 sorozattal (8 db), feldobtak 2 10est vagy nemtom mennyit többet is sokkal, odaült vaze vmi irdatlan gagyi pózba, és mintha dugná a scottpadot rángatta de olyan iramban, hogy tényleg így kb. mintha el akarna menni, és épp a határon van.
Aztán odaugrott másik, rakott még rá 2 5öst, ő keményebb volt, na az valamelyest normálisabban csinálta, de seperc végeztek vele... és ledobálták súlyokat és mondták mehetek. És nemtom, de szerintem 40-45 másodperc volt ez így együtt.
Én meg ott állok, pihennék még
Aztán lassúltak picit, mert nem bírták, de ugyanúgy rántogatták, meg segítettek egymásnak... De vicces volt, mert ők ketten hamarabb nyomták le cserével a sorozatot, mint én 1edülÉs nem az extra lassú kategóriában nyomom, hanem olyan normálisan.
1szómint100 szerintem fele annyi súllyal sem bírták volna csinálni, ha csak megpróbálják bicepszből nyomni.
Boxer: nyakból nyomás nekem is kedvencem volt. De mostanában inkább mellből nyomom, valamennyire az is tetszik. és így legalább vigyázok az amúgy is harmónika gerincemre..
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Azóta megszerettem a lábazást is.
2005. októberében kezdtem megvilágosodni, köszönhetően ennek a topicnak.
Akkor fedeztem fel eleve a Fáradt gőz részt, megláttam Márkot, hogy írt ide, eh, ez mit keres itt, nézzünk csak be, jé van ilyen topic is.
Aztán kaptam ám én is a sok oltást, ami a hasznomra vált.
Kb. 2005. októberétől tudtam normálisan edzeni 2006. áprilisáig, bár a fehérje bevitelem elég fos volt, sajnos ott már anyagi okok miatt, de mindenképpen jobban ettem, mint előtte. Voltak is pozitív eredmények, akkor szerettem meg a lábazást is.
Elsősorban a fekvenyomás volt az erősségem, 72-3 kg-osan 100-ba belement 3-4, ami nagyon motivált.
(Csúcsom meg még 2005. nyarán volt, akkor volt egy kis kreatin+fehérje kiegészítés, így meglepődtem, amikor 70 kg alatt voltam igen csak, és kiment a 115 lazán.
egyébként gyárban robotoltam, meg szokásosan alig ettem) Illetve a válledzésem is kezdtem eltalálni, nyak mögül is nyomtam egész jól sztem, 60 fölé mentem szériában, előtte elég gyengusz voltam abban is, meg hát az előreemelés ment még elég jól. De a többi gyaksiban se panaszkodtam. Ha végre sikerülne anyagiakban is ott tartanom, akkor igazán lehetne sztem látszatja az egésznek, úgy érzem még bennem igen csak akad tartalék.
-
Antonio
senior tag
jó lehet kicsit túlzásba estem de hirtelen 60 kg soknak tűnik ...
mondjuk lehet csak azért mert most kezdtem újra kb 2 hónapja 1 év kihagyás után
de tényleg kipróbálom mennyi megy rúddal, sajna ruddal állva valahogy sose szerettem, vazze lehet nekem is kimegy?
mostanában
én csigával állva csinálom ott nekem is megy 60 kg-al nade csiga az kicsit más mint szabadsúly
aztán ráfekszek szkotpadra, szkotpad rézsűjén van a hasam, leveszem az ülést és úgy emelgetem a rudat, csalás kizárva ... aztán szkotgépre megyek ... most ez a 3 gyakorlat ha rendesen csinálom, egyenlőre bőven elég ... aztán valamelyik gyakorlatott mindig variálom ...
na jóccakát
ja és ez tényleg genetika/alkat/edzésmult függő is ... mondjuk én 182cm vagyok és jelenleg 84-85 kg viszonylag vékony csontú ... egy ugyanekkora súlyú de 20cm-el alacsonyabb kötöttebb izmú vastagcsontú emberke valszeg jóval erősebb mint én ...
na a léyneg hülyeséget beszéltemnem leheteteln hiszen pont nekem is van ilyen haverom aki semi edzés mellet meg nagy izom nélkül is erősebb a legtöbb badisnál
na tényleg megyek aludni
[Szerkesztve] -
broni
csendes tag
válasz
Antonio #3286 üzenetére
Azt a 60kg szabályosan csináltam, nem falnál, de mondjuk falnál nem láttam még senkit bicepszecni!
Az, hogy neked mi hihetetlen, az egy dolog!
Nem szoktam lendíteni,mert csak a derekam szakadna le!
Meg nem csinálnám hülyének magam a kondiba!(Ennél hülyébbnek)
Akkor már 5éve edzettem, szóval nem olyan sok az a 60kg!
Fekvenyomni lehet 110kg-val, 79kg-os embernek?
Az nem lehetetlen?
Csak a 60kg bicepszre? -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3291 üzenetére
Zoli a Réka nagy kedvence
Már lassan bele van zúgva
Bár nem is csodálom, van mit a tejbe aprítania
Meg csábító a köcsögje, egyet mosolyog oszt olvadnak a csajok
Mé nem vok én is ilyen szép szál legény
-
válasz
God Vazzeg #3288 üzenetére
A múltkori verziót nem néztem meg, azthittem te tördelted és szerkesztetted meg
Buni most télleg pöpecül összefoglalt mindent, grat neki. Jöhetne már új bbtv, jólenne egy újabb edzés Vörös Zolival
-
Antonio
senior tag
válasz
God Vazzeg #3285 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Ezt nézzétek meg: [link]
bandus: nem az én érdemem, csak linkeltemDeniro2 berakhatná a GYIK-ba
[Szerkesztve] -
válasz
-
Antonio
senior tag
de ugye azt a ''60'' kg háttal falnak semmi lendítés nélkül csináltad
csak vizuállisan elképzelem hogy egy 80 kg-os emberke egy 20 kg.os rudodn 2 db 20-as tárcsával bicepszezik
na majd kipróbálom jövöhéten
jókat mosolygok azokon akik megpkolják a rudat mint Rozinéni a vékát aztán lendületből nyomják az egészet, a bicepszük szinte elíg mozog vagy legalább is a teljes mozgási tartománynak max az 1/3.át ... de az biztos ha rendesen akarnák csinálni meg se bírnák mozdítani ...
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
csudri
őstag
Na, ma elolvastam az utóbbi kb. 600hsz-t, amiből kimaradtam. Örülök, hogy Márk visszatért és új tagokkal bővült a topik. (penene hozzászólásait nem mindig bírtam cérnával, úgyhogy azokat nem olvastam mindet végig
)
Jelentem végre elmúltak az ünnepek gyötrelmei, a visszaállás a tiszta kajára végre meghozta az életkedvemet. Nincs felpüffedés, nincs imádkozás reggel a mérlegre álláskor, hogy ügye nem vagyok zsírdisznó. Jelenleg 90kg vagyok, az edzések faszán mennek, asszony is hazajött végre külföldről úgyhogy kedv is van edzeni.
Időközben szakállat is növesztettem, úgyhogy akik emlékeznek még a pofámra, azok a rém faktort most szorozzák meg kettővel.
Tudom nem érdekel senkit, amit írtam, meg ADKA, meg dózsásqrvaanyámat hogy fosom itt a szót, de lesz@rom.Nővekedjetek bazze sokat aztán nyáron mindenki villantsa majd a kockákat, hurkákat.
-
broni
csendes tag
válasz
Manitou #3270 üzenetére
60kg akart lenni, igen!
Akkor 79kg voltam és kb 40es karom volt!A srác akivel lejártam szinte teljesen ugyanakkora volt mint én!
De volt még két haver, akik állatok voltak és ők 75-80kg-val bicepszeztek, szóval volt motiváció!
Koksz nem volt, csak kreatin+nyavajgós kaja(szigorú diétás cucc).
Most 85kg körül vagyok +- 1, 2kg, de inkább+.
De a hasamon meglátni, nem olyan kockás mint volt!Bár a kockák még megvannak, csak elbújtak vmi zsír réteg mögé!
Úgy döntöttem megint elkezdem a gyúrást, 2év kihagyás után már elég sz@rul nézek ki!
Azért lenne jó ha Boxi is lejárna!!
A jó kis Dunaújvárosi gyúrásokat biztos hiányolja!
Lábtológép stb... -
Manitou
veterán
Én meg még 76 körül vagyok, bár délelőtt mértem egy 75,8 körülit is, aztán megint 76, szóval mérési pontatlanság is lehet.
A lényeg hogy a súlyom kevesebb ,de erőben tartom a szintet , meg méretekben is. Derékról ment le szerencsére egy része, de még mindig nem tetszik amit látok.
broni az 60 kiló akart lenni nem?Az nem rossz, persze az se mindegy mekkora voltál akkor.
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Jó de kettőnk között az a különbség h én nem tolok Vienettákat vagy miket meg édességet szinte semmit. Én ha szemetet eszek akkor az olyan szemét kaja ami talán nem is annyira az. Különben se ennék egész héten mindennap szemet, csak párszor, és akkor se az egész napi menü lenne junk food. Nekem az elég lenne.Szal nem híznék el nagyon az tuti viszont a mostani formát jó lenne enyhíteni, de amíg nincs pénz elég addig nem fogok semmibe se belekezdeni bármennyire is szeretnék.
Nameg valószínű h a diéta alatt nem naturálkodnék, hanem használnék valamit ami segít egy kicsit megtartani az izmot. Arra meg pénz kell. Hogy miért nem naturálba arra asszem jó indokom van de nem fejtem ki most... -
broni
csendes tag
válasz
Manitou #3262 üzenetére
Én mindig eggyütt csináltam a hátat a bicepszel, pláne az evezés után nagyon bejött a francia rudas bicepsz, utána meg egyenes rúddal állva!
Egyszer ilyen széria után sikerült a legtöbb súllyal bicepszezni!
Úgyhogy szerintem nem roszz így sem!
Bár ez biztos mindenkinél másként van! -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3259 üzenetére
Jah. Amúgy meg addig amíg a hasad nem lóg ki a melled alól - vagyis nem nagyobb a hasad mint a mellszélességed - addig nincs olyan nagy gond. Meg azért a széles váll-hát, vastag kar ellensúlyozza valamennyire a kövérséget. Nekem egyedüli problémám az h alacsony vagyok és rosszul oszlik el rajtam.. Nagyon szélessé teszi a derekam az úszógumi, meg a mellemen is van jócskán. Az nem is érdekelne h fedett vok, nem vok eres, de ez így nem jó optikailag. Az a jó h a vállaim elég fejlettek és kompenzálnak.
Én úgy 12-14% körül jól megvolnék. Nekem annyi kéne, nem több, nem kevesebb. Mivel szeretek finomat enni ezért nem lennék képes olyanra mint Fless. -
Boxer001
veterán
Hmm. Hát le a kalappal előtted, hogy ezt a kajálást bírod ilyen komolyan, én nem bírnám az tuti. Ez baromira unalmas lehet, így tuti nem tudnék élni.
Max félig meddig tudnám ezt tolerálni.
bandus
Minek nyomod a háttal a bicepszet? Oszd fel máshogy. Fogást meg fogós gyakszikkal erősíthetsz.Vállvonogatás, felhúzás, stb...meg amúgy is folyamatosan erősödik az is.
-
God Vazzeg
veterán
Mit érveljek má megint?? Olvass vissza az előző topikokba, ezerszer leírtuk már mindenkinek egyesével, hogy miért vannak így a dolgok, nem fogom még neked is külön a szádba rágni. Nyílván oka van, hogy mindenki azt mondja itt, hogy nem jól gondolod, ideje utána nézni a dolgoknak, nem letámadni, aki ellentmond neked. Nem vagyok iqfighter, csak egy fasz, aki már pát éve gyúrogat, oszt lehet van tapasztalatom (ha más nem is), rám hallgatni nem kell, csak ajánlott. De már megint ott tartunk, hogy ''ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz''
Ha jársz kecskemét fele, összefuthatunk, életben bebizonyítom, hogy nekem van igazam -
Megvolt az edzés, de nem jött be igazán. Eddig külön edzettem a hátat és a bicepszet, most hogy együtt próbáltam a bicepsz gyaksiknál már alig bírtam tartani a súlyt. A fogásomon és az alkaromon muszáj erősíteni, ezt hogyan kivitelezzem?
Hazaérve elsóztam ezt a buzi rizst, és így marhaszar, de azé letolom, meg úgyse érdekel titeket -
Antonio
senior tag
hali ...
csak annyit kérdeznék, a (tengeri) halkonzervekben tulajdonképpen tápértékileg csak fehérje ill zsír található, na most ez a ''zsír'' igazából maga a halolaj? ami magas arányban tartalmaz az ember számára esszenciáis zsírsavakt? azaz bátran lehet enni?
a lényeg az lenne a kérdésemenek mennyire féljek ezektől az olajoktó zsíroktól!mert ugye elég magas arányban van a halacskákban, és sokszor eszem, gyorsan készvan
100 g os tengeri halban kb 20 g fehérje és kb 25-30 g zsír van nagyjából
köszi -
Boxer001
veterán
-
Norbo03
őstag
Azt akarom kérdezni h a 4X8-as széria nem kevés?
-
LOTR
addikt
válasz
Integra #3250 üzenetére
csak, hogy lásd kivel van dolgod, de barátod a gugli meg a bádibilderhu
[link]
közelítő értékek (a táblázatot korábban magamnak csináltam, pl: csmell 0,25 ==> 25%fehérje):
............... fehérje (%) ch (%) zsír (%)
tojás 0,135 0,006 0,12
puffasztott rizs 0,007 0,93 0
csirkemell 0,25 0,005 0,01
túró 0,14 0,038 0,005
kefír/joghurt 0,034 0,046 0,001
rizs 0,008 0,775 0,003
a disznóhús úgy 15-20g fehérjét tartalmaz, a pulykamell olyan 20g-ot/100g
most így átnézve a táblázatot megint, a pufirizs 93%-a ch ehh
a forrástáblázatot korábban beszéltük már, hogy kicsit pontatlan, de linkből ki tudod keresgetni ami kell
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát nézd, minden relatív
én vékony, szívós, szikár, szálkás alkat vagyok, soha nem leszek a felpumpált féle, nem megy. nekem minden egyes kilóért szó szerint vért kell izzadnom. de amit felszedek, az legalább frankón fent is marad. de valami irdatlan nehéz. mellettem meg azt látom, hogy cimbik pikkpakk híznak
200g fehérje mit jelent kajában? egy tojás, két tojás vagy hogy nézzem én ezt? -
LOTR
addikt
pfffff
ennyire össze van esve mindenki?
én szerencsére csak erőben vagyok kicsit gyengébb, de ez a kevés edzés miatt van, majd ha vége vizsgaidőszaknak, akkor az úgyis gyorsan visszajön, legalább jól fel vagyok töltve ch-val
már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz így újrakezdeni a normális edzéstervet -
Thom!
veterán
[link]
Remzső Fecó picit összevan esve
Nyáron beszéltem vele azt mondta 2007ben újra akar versenyezni nahát tavaly a stradon egy ''átlagosan++'' kigyúrt faszi volt, most azért Janesz odabaszna neki. -
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg #3177 üzenetére
NEM mondtam, hogy azt az állítást próbáltam védeni, amit olvastam a tesztón? NEM mondtam, hogy a fehérjeszintézissel flessnek igaza volt? Akkor ?!? Szeretnél még lovagolni rajta? Akkor szedd össze magad, és cáfold meg azokat amikben mindaddig igazam volt.
Mintha te vmi iqfighter lennél, de idáig egy épkézláb bizonyítást nem sikerült összehoznod. Tudod ez a fórum alapja, ezért van, hogy Érvekkel alátámasztva bizonyítsuk állításunk.
Ha nem lett volna egyértelmű, igen, fless bizonyításával bunnynak volt igaza, és nem a tesztonak.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Integra #3243 üzenetére
áhh, jó hogy csak ennyi a célod
azért +10kiló izmot összeszedni nem megy hipp-hopp
próbálj 150, de inkább 200g fehérjét enni naponta, és annyi ch-t amennyit csak tudsz, a zsírt vedd minél kevesebbre, hogy az helyett is ch menjen, így nem telítődsz el annyira gyorsan kajától, ha a szalonna, meg kolbi helyett inkább húst ennél (árban még kevesebb is lenne, amennyiben nem házi az a szalonna), viszont minőségre sokkal jobb -
Integra
titán
igen, semmilyen diéta nem lebeg a szemem előtt, mivel hájasodásra, elhízásra genetikailag alkalmatlan vagyok szerencsére
viszont nagyon gyors az anyagcserém, ezért van az, hogy mondjuk 65-66 kg vagyok a 178 centimhez és zabálok mint a disznó 24/7.
de most a kettlebell miatt még többet célzottan kéne szénhidrátot bevinnem, mert kidurranni sem egészséges és most többet kell a tömegnövelés miatt bevinnem mint amit elégetek ugye.
amit te mondasz az a húsos spagetti amúgy
a milánói, az tepsiben sül, és gomba, sonka vagy párizsi és reszelt sajt, majoranna, oregánó, só, kis hagymával, paradicsomos szószban (arany fácán konzerv a király hozzá), amit a végén összekeversz a spagettivel, be a tepsibe, majd megreszeled a sajtot is a tetejére és úgy be a sütőbe
egyébként a célom egy kb 75-80 kg közötti versenysúly, de lehet hogy inkább csak 75 körül, ami csak izom formájában tud úgyis rámjönni, de több nem kell, mert bunyónál belassítana már a túlzott izomtömeg, mert feleslegesen terheli csak a gerincvázam és az energiám nem arra menne el hogy odabasszak egyet villámgyorsan, hanem a testemhez képest túlzott izomtömeget mozgassam meg és bírjam el és ez nekem nagyon nem célom. nekem a relatív erőre van szükségem, az pedig így pont elég és ezt a relatív erőt utána már bőven tudom továbbfejleszteni a megszerzett testsúlyommal. -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #3221 üzenetére
Jeeee!
Tömeg rulezA cingárlelkűeknek meg ezt:
Így kell ezt csinálni gyermekeim:
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
néddmár, most meg kiderül, hogy mindenkinek a tömeg számít??
Én maradok izompárti.
Vagyis egyelőre csont és bőr -
penene
őstag
Ma olyan finom csirkemell filét ettem, kis vmi sajttal a tetején rásülve + áfonya + vörösborosmártással... + rizs.
Mennyei volt. (még ha az áfonya és a sajt be is épül zsírként)
Én miért nem tudok ilyen finomat csinálni??
Rég ettem már ilyen finom csirkemellfilét, tuti tök jól pácolták is... wááááúúúú. -
LOTR
addikt
válasz
Integra #3230 üzenetére
amikor elegem van a hús+rizsből, akkor én is darálthús+paradicsomszósz+tésztát eszek (ez a milánói ha jól tudom), hétvégén is azt ettem, de most megint egy jó ideig nem lesz
disznóhús zsírosabb, de fehérjetartalom szempontjából, nincs sok különbség főleg, hogy semmi diéta vagy hasonló nem lebeg a szemed előtt - gondolom, tehát úgyis a tömegnövelés a célod, mondjuk a marhahús jobb, mint a disznó, de nem lesz bajod ha azt eszed, meg azt hiszem a disznóhús a legolcsóbb, tehát ez még mellette szól
ja most nézem, ha a kolbi, meg a szalonna is megy, akkor tömjed csak a disznóhúst
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3226 üzenetére
Szegény Boxi sose lehet tag akkor
Ha minden igaz Janesznek hála
holnap lesz fehérjém, már alig várom, én mindig nagy turmix fan voltam,
de már hónapok óta nem ittam egyet sem. Jajj de jó lesz!
-
Boxer001
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3223 üzenetére
Köszöntem szépen
Boxi meg mint szimpatizáns, kültag csatlakozik, szóval gyarapodunk.
-
Integra
titán
válasz
Boxer001 #3210 üzenetére
rizs meg krumpli az király, azt tolom kétpofára is.
mekit rühellem, 3 óra után is azt a szart büfögi az ember
tésztákkal mi a helyzet?
nekem most kettős feladatom van az edzéssel, igaz nem gyúrok, hanem kettlebell-t nyomom mint az állat, de nem lényeges.
a lényeg, hogy egyszerre kell úgy megerősödnöm, hogy a májusi vizsgára teljesítsem a kritériumokat és közben tömeget is növeljek. igen magas intenzitású edzéseket csinálok, átl 50 percesek és sokszor 160-180-as pulzus számmal. ezek után van még 2-3 óra bunyó edzésem is naponta.
elég komoly égetés megy közben, különösen kettlebell-kor, tehát még többet kell bevinnem jóval. amúgy rendesen, sok főtt egészéges kaját eszem, húsok, zöldségek, gabonacuccok, gyümölcsök, de most a tömegnövelés miatt kifejezetten szénhidrátos kajákat kell ennem, aszonták.
az hogy rizs meg krumpli az azt jelenti hogy krumplihoz is krumpli, rizshez is rizs?! -
Markgx10
őstag
válasz
Csatlakoznék ha lehetne.
Ideiglenes klubtagsági van? Féléveset vennék akkor saját részre
Meg egyet a dózsás k. anyámnak
Kilencvenegykét kilóval most pálcikának érzem magam, szóval kell az a tömeg nagyon
a diétáig mindenképp. Szóval?
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Na várjál, azért ez egy kicsit erős, hogy nem a tömeg számít.
Inkább lennék 90kg, abból mondjuk 15kg zsír
, mint ahogy most nézek ki, mert úgy lenne önbizalmam, tutira jól érezném magam a bőrömben, most meg utcára se szeretek kimenni.
Meg azért a sok zsír alatt is lehet izmocska ám rendesen, nehogy benézd. -
penene
őstag
válasz
Boxer001 #3215 üzenetére
fú, baromira örülök, hogy az ittenieknek sem a TÖMEG számít, hanem némi minőség. Kivétel erősíti a szabályt, ha van.
Én mindig jót röhögök az edzőteremben, hogy végigmegy a malaccsorda, és azt hiszik, hogy ők az istenek, teszik az agyukat, emellett olyan hihetetlenül hulladékul edzenek, mintha full kezdők lennének (szimplán buták). Mer oké, hogy dagadék, de azt hiszi, ez a jó.
Ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogy hogyan fogyjon..
Pláne, ha kopasz is.
Semmi bajom senkivel, de ha még arcol is hozzá, az már sok.
Szóltak már be nekem ilyenek, sűlt belőlük az értelem... Konkrétumot nem mondok, lehet nézi a topikot, aztán nehogy kisebbségi érzése legyen.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
Markgx10 #3216 üzenetére
Én most 85 kg vagyok 182 centihez (betegség, nem edzés, szar kaja meghozta az eredményt), most újrakezdem az edzést, gondolom kb. 2 kg felugrik a betöltés miatt, még egy 3-4 kilót tervezek áprilisig (némi gyószerrel
). Tehát 90-91 kilólól indulok majd lefele. Nem célom a 75 kg, csak hasraütöttem, de, ha annyi lesz a vége, akkor annyi lesz. 20 évesen 65 kiló voltam, szal túlélem szerintem, ha 7-tel kezdődik a testsúlyom egy kis ideig.
Viszont most... borzalmas keszeg vagyok
Ja, ezt már ismerjük.Én meg 6 éves japán kislány vagyok.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
deniro2 #3214 üzenetére
A diéta végén kerültem kórházba, amikor kijöttem akkor voltam kb 80-82kg. Szörnyű érzés volt hidd el, 185 cm magassághoz. Soha nem akarnék 75kg lenni. A diéta végén egy picit voltam 90 alatt, az még pont jó volt (természetesen volt rajtam zsír, de 80-as volt a derekam, szóval annyira nem volt gáz). Az is igaz, hogy kevesebb zsírral sokkal jobban éreztem magam mint most. Viszont most (90kg simán megvagyok, valamivel több is, pedig múlt hét elején még kurva beteg voltam) borzalmas keszeg vagyok. Addig nem is fogok diétázni újra, amíg össze nem szedem magam. Terveim szerint megint 100kg felettről kezdem majd és majd meglátjuk hogy sikerül idén. Sajnos ezzel a beteges dologgal úgy tűnik egy évet vesztettem, de idén már több tapasztalattal rendelkezem, remélem jobban sikerül a dolog.
A lényeg, hogy ezt nem ellened vagy melletted mondtam, ez csak egy vélemény a témáról. 75kg nekem az nagyon gáz -
Boxer001
veterán
válasz
deniro2 #3214 üzenetére
Ez igaz, rendben is van...
Csak nekem itt a topicban mindig az volt az érzésem, hogy a tömeg számít, az nem, hogy miből van.De most ez a mondatom lehet félre értelmezhető, a tömegeléskor jön fel zsír, ez egyértelmű, max Moddingnak nem ugye.
De úgy látom egyre többen térnek át egy másik nézetre...ami nekem azért jó, mert abból a nézetből már nem is vagyok olyan fos.
Bubi
Aki a galambokat szereti, rossz ember nem lehet.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
Boxer001 #3208 üzenetére
Gondolom megakarnak szabadúlni a zsírtól.
Ha valakin annyi izom van, hogy 10%-os tzs-ral 70 kg, akkor minek futkosson plusz 15 kg zsírral? Az mire jó? Hogy ne érezze magát keszegnek? Ahhoz edzeni sem kell, te is nyomjál egésznap szalonnát és leszel 90 kg, jobb lesz neked?
Én is lenyomom a zsírt áprilisban, leszek vagy 75 kg, oszt akkor mivan? Ha csak ennyi izom van, akkor ennyi van, nem célom, hogy ruhában megtévesszem az embereket, hátha azt hiszik, hogy ez 10 kiló izom és nem 10 kiló zsír, közben meg egy paca vagyok a póló alatt. -
Integra
titán
hi
komoly szénhidrát tartalmú kajákat mondjatok nekem plíz
kell az edzésemhez most nagyon a következő 3 hónapra -
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3206 üzenetére
God meg az én felvetésemre nehogy reagálj, még a végén azt hisszük, hogy figyelsz
140kg-os BÁ-t szeretnénk nem egy szál bél 100kg-osat
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
bazzeg te inkabb beteg vagy...
jobb lenne ha szerheznyulnal:d vagy az edzesed szar.. a testepitok ilyesmi etrenden vannak vagy 3-4 napig. sot akkor is tobb ch-t visznek be. szal nemhinnemhogy a kajaval van a gondte meg ilyenek csinalsz mar vagy fel eve kb..
szerintem kerdezz meg valami okosat, de ne levelben hanem ugy hogy szemelyesen is fel tudja merni mivan. szerintem itt az a gaz hogy nincs is eleg energiad ahhoz hogy lebontsd a feherjeket, es inkabb fogysz izombol..
meg ilyenek
nagy hulyeseget mondtam mi?mehet alairasba
-
fLeSs
nagyúr
az úgy kezdődőtt, hogy reggel aerobozás előtt észrevettem, hogy megkattant az mp3-lejáccóm, úgyhogy kénytelen voltam mp3-lejáccó nélkül kimenni a lépcsőházba, és lépcsőzni.
ha már nincs zene - gondoltam - elgondolkodhatnék azon is lépcsőzés közben, hogy mi a faszért nem fogyok. a gondolatokat tett követte, és elgondolkodtam.rájöttem, hogy valszeg túl sokat eszek.
ezt a hibát már korábban is elkövettem párszor, és mindig csak sokára jöttem rá, úgyhogy többszörös balfasz vagyok, heteket qrtam el.
aerob után kaja közben számolgattam, és kiderült, hogy tényleg sokat eszek, úgyhogy kicsit alakítottam az étrendemen, és most ezt megosztom veletek. vki úgy is most készül épp diétázni ha jól emléxem. de ez már tényleg hardcore már nekem is ránézésre.
szóval.
edzésnap
kalória fehérje + ch
07:00 - 8 tojásfehérje + 0,5 sárgája + 3 szelet pufirizs + zöldség 336 32 + 29
09:00 - edzés
edzés után (10:00-10:15 között) 2 adag fehérje + G-BOMB 260 54 + 0
11:00 - 3 szelet pufirizs + csirkemell + zöldség 320 32 + 29
13:00 - csirkemell + zöldség 218 32 + 5
15:00 - csirkemell + zöldség 218 32 + 5
17:00 - csirkemell + zöldség 218 32 + 5
19:00 - 1 adag fehérje 130 27 + 0
20:00 - 1 adag fehérje 130 27 + 0
lefekvés előtt 150 gr alpa túró + 1 adag fehérje 230 42 + 0
------------ ------------
2060 310 + 73 (48 gr)
pihinap
kalória fehérje + ch
07:00 - 1 adag fehérje + 37 gr zabpehely 260 27 + 24
09:00 - 1 szelet pufirizs + csirkemell + zöldség 252 32 + 13
11:00 - csirkemell + zöldség 218 32 + 5
13:00 - csirkemell + zöldség 218 32 + 5
15:00 - csirkemell + zöldség 218 32 + 5
17:00 - 8 tojás (sárgája nélkül) + zöldség 194 32 + 5
19:00 - 1 adag fehérje 130 27 + 0
20:00 - 1 adag fehérje 130 27 + 0
lefekvés előtt 150 gr alpa túró + 1 adag fehérje 230 42 + 0
------------ ------------
1850 283 + 57 (32 gr)
ezt csinálom most 1 hétig, és ha nincs változás, akkor feladom.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Cyberpunk 2077
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest