- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XIII.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
2300 - 2201
5003 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt

Ez ismerős. Mindig azt mondjták a menzán: ''Ez van.'' Tetszik eszel, ha nem akkor több marad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hummerdikk
őstag
-
SzalaiG
addikt
-
SzalaiG
addikt
Boldog születésnapot!
-
Boxer001
veterán
Tiszta beszakadt lettél, az arcod is.
Figy, sztem a jövőben kizárólag zsírmentes izomtömeget építs, tudod, úgy is lehet tömegelni. 
hummerdikk
Nekem pénzben gazdag 2007-es év kell, mert akkor lesz mit ennem, meg edzhetek is.
Kox meg úgy se lesz, előbb megtanulok enni.
Persze 1-2 bevetés várható azért, olyan jó kis cuccokat lehet kapni manapság. 
-
hummerdikk
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Boxer001
veterán
Hú de zsír tortád van!
Fogytál Vazzeg?
-
Woodslave
félisten
bazzeg már 82 éves lennél?

-
Boglya
senior tag
Nah minden testépítő fórumtársnak BUÉK
, God Vazzegnek hepi bőrdéj, éjfélkor csak fehérjeturmix-al koccintsatok
.
2006 uccsó napján lemásztam már gyúrni, nagyon hepi fíling volt, mindenki mosolygott miközben becsinált a nagy súlyok emelésétől
.
Buliba viszek magammal 1-2 szelet sült pulykamellet, remélem nem fognak bolondnak tartani (majd kivárom amíg mindenki lerészegedik és akkor már úgyse veszik észre
).
És ne feledjétek: 2007 a gyúrósok éve!!!
-
Boxer001
veterán
Foggggalmam nincs. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na most már én is Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek, gyúrjatok, zabáljatok többet a következő esztendőben, hajrá mindenkinek!
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/sport_Smilies/15.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/party_smilies/22.gif)
-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
téged meg Isten éltessen

ja és:
eszemfaszommegáll
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
van netem, meg gyúrok is, szóval asszem beírok ebbe a fórumba.
Mindenki Bujjék
-
LOTR
addikt
Szárazizom-gyarapodásban gazdag Boldog Új Évet mindenkinek
uff -
Boxer001
veterán
Egy rohadt nagy ADKA így neked Új év alkalmából.

-
BÁ Nutrition
addikt
-
Boxer001
veterán
Megdöglök és még csak ki se vagyok gyúrva.

-
Bubee82
őstag
-
deniro2
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
Boxer001
veterán

Itt ülök a gépnél, hallgatok fejhallgatóval zenét, erre ki mozgatja a székemet...
Bazz rengett a föld.
Párom épp feküdt az ágyban, ő is csak nézett. Ez komoly. 
-
Boxer001
veterán
-
Moddingfan
senior tag
Boldog születésnapot Mester!

Nekem meg tegnap volt a névnapom, asszem illene mindkettőnkét méló módon megünnepelni a szilveszteri party keretében
/Tegnap már ittunk rá haverokkal, de az csak a prológus volt
/ Én meg is teszem, iszom a Te egészségedre is 
Idén most voltam utoljára, szóval B.Ú.É.K mindenkinek!
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Bubee82
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Bubee82
őstag
ON-t is nyomjatok bakker. Eszemfaszom megáll!

Én kezdem: az előbb két páleszos üveggel bicóztam. Jól be is durrantam

[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Boldog szülinapot God Vazzegnek !
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s005.gif)
Ja és Bújék

-
hummerdikk
őstag
Boldog Szuletesnapot, aztan ne rugjal be nagyon!

-
Boxer001
veterán
Boldog Szülinapot God Vazzeg!
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/party_smilies/21.gif)
-
Geli
senior tag
Szilveszterkor születni, lol
Hapi Bőrdéj

Jahh, meg BúJJék Mindenkinek
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
Csá!

REmélem hoztál magaddal jó kis tömegelős kekszet
Már ráfért a topicra... -
Bubee82
őstag
Akkor itt is Bészülinapot!

Bujéééék h rohadjatok meg
Az összes köcsögnek
Kívánom h az újabb évben sorvadjon le a hörétek és sorvadjon el piciny testetek is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igyatok páleszt! - mondá' Bubi
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/party_smilies/7.gif)
És jegyezzétek meg! Ma le lehet egymást rókázni! Szal hajrá!

[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Kösz mindenkinek

-
deniro2
senior tag
Szilveszterkor születtél?
Akkor neked sincs egy nyugodt szülinapod....

Mindenesetre hepi börszdéj és hepi nyú jér! -
Janesz
őstag
BÚÉK semmirekellők!
remélem jövőre több sovány izom kerül felmutatásra itt a topikban mint a 2006-os esztendőben..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Blank_
senior tag
Bódog szülinapot!: neked ma tripla turmixokat kell nyomnod

holnaptól meg mindenki az izmaira koncentráljon, ha lehet már délelőtt menjetek edzeni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BÁ: 930as procid lesz vagy mi? vagy félreértem és veszel vagy 40db belőle?
BUÉK minenkinek![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/p041.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/ekelig/p010.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
tudjuk am hogy 42

de azert hepi borszdej
!!!
jaja.. en is igy ertem amugy hogy jelenleg tul sok a melo
de tulelem azert.. 930 lesz a jovo heti fizu
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
legalabb lesz mibol venni cuccot
oszt feltamadok vegre..
mar varom a dieta veget. vagy nem tom de most nagyon hianyzik az edzes.. kar hogy nem volt nyitva a terem.. komolyan erzem ahogy csoffad a kezem.. nagyon gaz... -
God Vazzeg
veterán
Én már vagy 2-3 hete nem voltam edzeni
Izomérzés nuku, jól le is vagyok csoffadva
Furcsa hogy alig bírom az izmokat megfeszíteni magamon, olyan mintha nem lenne bennük erő
Januártól azért nem hanyagolom ennyire, de nekem meg fuckin meló van ezerrel, oszt ki se látszom soxor a dologból 
Na jóccak mindenkinek, meg B.U.É.K
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/e030.gif)
Ja, és ma van a szülinapom, nem mondom meg hanyadik, mer sokadik
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/g010.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
hat en legutobb 4et nyomtam a 120ba ha jol emlekszem, de siman menne a 130 is. na jo megszenvednek azert de hogy kimenne az fix... bedig most aztan nincs is erotartalek.. fucking diet... amugy volt mar nalam olyan is hogy 120ba ment hat es kiment a 150 egyszer... ugyhogy nem tudom mit nem ertesz... olyan mintha mar elore felnel a sulyoktol.. hat ugy eleg nehez feljebb lepni.. ugy hogy no para..
az elvis is megmondta a tvben
bar nem a bbtv volt az igaz..
amugy meg csak viragot szedek..
komolyan
nincs is ero.. bar inkabb a ch es az edzes hianya okozza. a heten is csak egy mellezes volt es utanna egy gyenge vallazas.. karom meg sem merem merni. remelem januarban kevesebb tulora lesz.. de legalabbis ne heti 5.. mert ez igy nagyon az edzes rovasara megy...
de majd igyekszem rendesen edzeni.. plane dietaval karoltve szar ez igy mert rendesen be sem tom tartani, max a ch szintet es that's all
tegnap 100 gr volt..
szabalyosan erzem most ahogy sorvad a karom..mert elmaradt a karedzes, pedig ma lett volna idom, de a terem zarva volt..

remelem eljon meg az en idom
csak a remeny tart ossze mar
jo kis 37os lehet a karom mint Godheartnak
de legalabb az szetgyurt mint allat
-
God Vazzeg
veterán
Ott voltam, tanusítom

-
deniro2
senior tag
Gondolom megiszol egy pohár pezsgőt, majd elmormolsz egy imát lefekvés elött, 8 órakor...

-
Moddingfan
senior tag
-
Boxer001
veterán
Köszi szépen!
A 130 simán ki fog menni, ne parázz.
Amúgy meg ne hallgass arra, aki anorexiásnak hív, aztán a nyomodba se ér...

-
Moddingfan
senior tag
-
deniro2
senior tag
Szevasz Hotdickfan !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anorexiád elmúlt már?

Amúgy BÚÉK neked is! -
Moddingfan
senior tag
Szevasz barátom!

Már rtam, de írom még 1x: az avatarod szédületes lett

Amúgy annyira lelkesítőek vagytok, hogy kedden meg is fogom próbálni a 130-at, lesz, ami lesz, ha nem jelentkeznék este, akkor megborított
Amúgy Márk kéne mögém segítőnek, emlékezek, Egerben is kijelentette, mikor a 130-al próbálkoztam, kiemeltem, engedem le, erre mit szól: '' Én nem segítek''!
Erre jól bef*stam és ki is ment
Remélem, most sem lesz ez másként 
Foglalt név: igazad van, minek aggódok, ha megmondták, akkor ki is megy
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Megmondták kimegy, úgyhogy mehetsz és tessék kinyomni a 130at

-
Boxer001
veterán
Szevasz!

Végre egy régi ''motoros'', már tiszta uncsik ezek a kopasz idióták.
Ha 120 kimegy 5x, akkor 130-at ki kéne lazán vágnod.
-
Moddingfan
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
vazz te hulye vagy

ha 120 5szor megy akkor legalabb 135 kene hogy menjen mar most is
ugyhogy probald csak ki!!
vagy szeriara ertetted??? -
Moddingfan
senior tag
Szép jó estét Pupákok!

1000 éve nem jártam itt. Mint látom, azért van még néhány régi tag is, az újaknak üdv
Most láttam Boxi avatarját, hát majd besz*rtam, nagyon ott van
Én is gyúrók még, egész jól állok, inkább szinten tartotam, mint változtam, sok meló, bartánő, stb, szal a szokásos kifogások
Januártól megint kemény szálkásítás, júniusra cél a 140 fekve, februárra prdig 130 a cél, jelenleg a 120 5x kimegy, szal sztem jó eséllyel indulok. Enniy mára, ha estleg nem jönnék többet idén, akkor mindenkinek boldog 2007-es évet kívánok és min 5kg tiszta izmot. Legyetek rosszak, üdvözöl mindenkit egy régi gyúróstárs, és barát
:
Modi
u.i.: Jó reggelt keksz + spáros meggyes joghurt?
Emlékeztek?

-
BÁ Nutrition
addikt
-
Geli
senior tag
-
hummerdikk
őstag
Tenyleg, mi az az ADKA?
-
hummerdikk
őstag
-
Boglya
senior tag
Megszámoltad
? Nekem kb 3 naponta kell egy izmot megmozgatnom, hogy a bedurrantság megmaradjon, ezért van beiktatva egy mindent megmozgató nap
. -
hummerdikk
őstag
-
Bubee82
őstag
-
Mems
csendes tag
Sziasztok!
Ki hányszor mellezik-karozik hetente? -
hummerdikk
őstag
Majd meglesz az is vmikor

-
fLeSs
nagyúr
-
Bubee82
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
deniro2
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
''Emellett nagyon fontos a nyújtás, lazítás, bemelegítés, edzés elött mindenféleképpen!''
Hidegen nyomni sem fog senki józan ésszel.
Ennyit feltételeztem, hogy meglesz, hogy az első a bemelegítés. Olyan edzésen(nem kondi) meg nem voltam még, ahol a végén lett volna nyújtás.
Ezt most nem ellened, mert igaz, amit írtál és tényleg félreérthető voltam.
-
Boxer001
veterán
Jól van Okoska
ne fárassz már...szakszerű segítség. Megkér akárkit a teremben, hogy álljon oda, aztán nézzen rá, ennyi. Nem kell mindent túlragozni. -
Foglalt név
addikt
-
deniro2
senior tag
-
Vandit.
addikt
-
Bubee82
őstag
-
deniro2
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
Norbo03
őstag
-
Bubee82
őstag
-
brazilok
csendes tag
Most egyenlőre kifogom próbálni a piramist és megnézem h attól h fog jönni az erő. Minden sornál fogom emelni a súlyt és majd meglássuk. Szerencsére nkm segítőben nincs hiány mindig vannak bent a teremben 3-4-en. Francba mér megint elfelejtettem kijelentkezni atesóm nick-jéből.

[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Én nem feltétlenűl a piramis mellett érveltem, csak annyit mondtam, hogy a 4x8-as súly kevés. Válassz olyan súlyt, amivel max. 1x tudsz 8-at megcsinálni.
Foglalt név pedig azt mondja, hogy 16 évesen szerinte nem kellene nagyon terhelned magad, ami lehet, hogy így van, viszont akkor ne járj terembe, mert ott a minél nagyobb terhelés a lényeg. És itt nem is kimondottam a súlyról van szó, mert nem az a lényeg, hanem, hogy szenvedj meg minden ismétlésért, kényszerítsd az izmaidat, hogy alkalmazkodjanak hozzá, fejlődjenek.
Egyébként pont ezzel van problémám jelenleg, mert segítő nélkűl nem tudok rendes súlyokat használni és mivel rajtam maradt mostanában párszor a cucc, parázok is rendesen emelni rajta. Nem is nagyon fejlődök.
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
szeptember körül még igen max súllyal /amiből csak egy megy/, de utána inkább cask ami nehezen megy pl 4-5. ez igaz nem nagy súllyal csinálom (75-80 kg), de EDDIG nem tapasztaltam fájdalmat, pedig nekem aztán kivételesen szar izületeim vannak... azt vettem észre ettől elég jól fejlődök erőben
-
Norbo03
őstag
-
Bubee82
őstag
Komolyan nem vágom mit kell ezen az edzés dolgon annyit lovagolni. Én is piramisba edzek amióta az eszemet tudom, sőt van amikor csökkenő piramist is csinálok/tam.
Addig növeld a súlyt amíg el nem éred a max 80-90%át. Hogy mennyit lépkedsz felfelé azt döntsd el magad. Te tudod h mennyit bírsz. Nem kell ezen agyalni annyit.
Nálam pl így néz ki:
20-50-80-100-120-130 Fekvenyomásban
20-70-110-150-170-190 Guggolásban
Nem kell feltétlen minden gyakorlatnál alkalmazni. Mér kéne? Ha már egyszer jól bemelegedett az izom akkor nem kell, max az első sorozat legyen a munkasúlynál valamivel kisebb. Szvsz... -
Janesz
őstag
vegyél kaját..minél többet..a tömegnövelő általában fehérje és dextróz-maltodextrin keveréke..(arányok változnak csak miből mennyi van..)
de a rendes kaját egyik sem helyettesíti..szal ha nincs meg a rendes kaja alapnak akkor ezek sem érnek szart sem..
aztán ne gyere nekem azzal,hogy rendesen kajálsz,mert 1000%-ig biztosra veszem,hogy csapnivaló a kajálásod tápanyagtartalma..nem azt mondom,hogy nem eszel sokat,de az 55-ös don peppe-nek nem megfelelő a tápanyageloszlása..a szervezetnek kell megfeleő mennyiségő fehérje a fejlődéshez (általában 2g/testsúlykilogrammal szoktak számolni szal ha 60kg vagy akkor 120g fehérje kell..legfőképp húsból és tojásból esetleg túróból..) más természetes fehérjeforrás nem jó..porból is fedezhetsz valamennyit ebből,de ne az egészet abból.. -
BÁ Nutrition
addikt
a max sulyon te is az egyismetleses maximumot erted??? mert igy elegge vagyis rohadtul serulesveszelyesnak tartom a dolgot. persze 30-40 kilonal meg nem annyira gaz de az otszorosenel mar elegge az...
de mega duplajanal is..
ugyhogy szerintem elegge rossz taktika.. -
BÁ Nutrition
addikt
nem akarlak lebaszni, meg nem olvastam vegig meg a topikot, de lecci ne irjal olyanokat hogy edzes elott nyujtas meg ilyenek.. pont nemreg lett elmagyarazva hogy a nyujtas kajakra veszelyes a hideg izmokra izuleetekre.... nem veletlen szoktak csinalni edze utan.. esetleg a gyajkorlatok utan....
thx -
Norbo03
őstag
-
Norbo03
őstag
Hát írtatok itt sok mindent, így nem naon tom h meik mellet döntsek a fix súly-os nyomás mellet vagy az piramis mellet. Jó igaz az is amit Bubee írt h 50KGnál nem lehet naon variáli. De sztem egyenlőre kipróbálom a piramist. A piramist minden gyakorlatnál alkalmazzam vagy csak fekvenyomásnál? Jah és arról mi a véleményed amit Foglalt név írt h ilyen korban mivel még növök nem biztos h jó ötlet ez a piramis?Egyenlőre azon az állás ponton vok h megnézem piramisba h fogok fejlődni. jah és kösz mindenkinek asehítségét.

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
PEPE85
senior tag
Hello mindenki, tanácsot kérnék. Tömegnövelő kellene, mert ismét rá kellett jönnöm, hogy anélkül nem haladok egyről a kettőre. 21 éves, vékony, szálkás srác vagyok, nem vagyok semmire alergiás. Pontosan mit vegyek (lehetőleg a legegészségesebbet)?
Boldog új évet mindenkinek! -
penene
őstag
-
Bubee82
őstag
Apátok kaszál

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/brutale_Smilies/11.gif)
-
Boxer001
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Manitou
veterán
Aktív témák
-
2300 - 2201
5003 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XIII.
- (téma lezárva)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iOS alkalmazások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az van amit adnak, meg amit kapsz otthonrol 

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/brutale_Smilies/10.gif)
csak trugymixot, de azt sokat
Sokat nem fogok érni vele, de egyelőre jobb, mint a semmi.

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/essen___trinken/27%5B1%5D.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/haende/vogelzeigen.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/finger_Smilies/6.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/brutale_Smilies/54.gif)