Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Na én is megvettem ezt a Muscular Development újságot és úgy gondolom egész jó.
Bár tényleg egy nagy Scitec reklám az egész, de nem gáz, jó cikkek vannak benne.
Foglalt név: Az gázRégebben többször voltam én is hasonló helyzetben, de nem kívánom vissza soha.
-
Foglalt név
addikt
Ez is megvolt, nyomtam piramist.
80-85-90-85-80, hogy szokjam. Ami viszont úgy érzem, hogy hátráltatja a fejlődésem, hogy kb. 210ft-om van és ezért félek senki nem ad nekem holnap ebéd, de még vacsorát is neccesen szerzek belőle
-
fLeSs
nagyúr
akkor most elkeserítelek, de a repedéseket nem lehet eltűntetni és megállítani sem.
egyrészt ezek egy idő után maguktól kifehérednek (de ott marad ahol volt), másrészt a stria akkor jön létre, amikor a bőr feszülése következtében a bőr alatti kötőszövetet alkotó rugalmas rostok a fokozott terhelésnek nem tudnak ellenállni és elszakadnak. ez genetikai adottság, ha neked ilyen rostjaid vannak, akkor beoptad.
érdekesség, hogy nem csak hízás esetén jöhetnek létre, hanem a mellékvesekéreg túlműködése esetén is, illetve szteroidtartalmú gyógyszerek hosszú időn keresztül való alkalmazásakor is, ugyanis ezektől a bőr szintén elvékonyodhat... -
Geli
senior tag
-
GodHeart
senior tag
válasz
Markgx10 #4493 üzenetére
hát alapból eszek 50mg-os cink tabit, meg ehhez jön hozzá ami elvileg a multivitaminos kacatban van.. Nem is attól repedtem anno.. hanem mikor melles napom volt akkor jól kikészült ott arrafele minden, és köv napokban mikor nyújtottam nem igen tetszett neki.. nem tehetek én erről kéremszépen
-
Geli
senior tag
válasz
Foglalt név #4485 üzenetére
[link]
nesze -
Geli
senior tag
válasz
Foglalt név #4485 üzenetére
azért üveg, hogy kigúvasszad azt a gnóm lézerszemed, és megszámoljad benne a fehérjéket
-
Foglalt név
addikt
válasz
Norbo03 #4482 üzenetére
Edzhet nyugodtan, az hogy az egyik here kiesik annyit jelent, hogy csökken a tesztoszteron szintje valamelyest, de ettől csinálhatja nyugodtan. Az más kérdés, hogy milyen kezelést kap, mert mondjuk egy kemo mellett az lesz a legkisebb gondja, hogy jár-e gyúrni
Az, hogy nem műtik gondolom azért van, mert olyan szintű még a dolog, hogy megvan az esélye, hogy megmentsék a szervet. Ilyenkor persze nem árt mérlegelni, hogy fél herével ''vígan'' lehet élni, ellenben egy áttét geci dolog. Ha pedig bejut a nyirok rendszerbe, akkor ott aztán végigszánkázik bárhova, ráadásul jó eséllyel a nyirokcsomókat is végig kell kaparni, eh hagyjuk... Jobbulást neki!
-
Geli
senior tag
Akár mi is megcsinálhatnánk
3.2.4.2. Fehérjetartalom mérése
A kivonat fehérjetartalmát Bradford (1976) módszere alapján határoztuk
meg. A Bradford-reagens úgy készült, hogy 50 mg Coomassie brilliantkéket 25 ml 95 %-os etanolban feloldottunk, majd keverés közben 50 ml
85 %-os foszforsavat adtunk hozzá, végül 500 ml-re feltöltöttük desztillált
vízzel és átszűrtük 4 réteg szűrőpapíron. A küvettába 1,5 ml
Bradford-reagens, 1,5 ml desztillált víz és 20 μl felülúszó került, majd
595 nm hullámhosszon mértük a színreakciót Shimadzu UV 160A
(Kyoto, Japán) típusú spektrofotométerrel. Marha szérum-albumin felhasználásával
állítottunk fel kalibrációs görbét.
ki lesz a fődocens? -
Geli
senior tag
válasz
Foglalt név #4479 üzenetére
csakhogy ezt kapni is lehet
az már kérdéses mennyire is hiteles ez...[link]
-
Markgx10
őstag
válasz
deniro2 #4469 üzenetére
Ja ugyanis én is hallottam ilyet, hogy az MLO és a Sctitec kölcsönösen bevizsgáltatták egymás termékeit, de közel sem volt bennük annyi (pl. 3x%-osak voltak a fehérjék) és azóta javítottak ezen, mióta tartanak egymás fejlentésétől. És pont ez a bajom, hogy az ember ezeket csak hallja, de semmi bizonyíték. Végtelenül kíváncsi lennék én is a konkrét adatokra, a kapott értékeléssel, mindannyiunk érdekében jó lenne tudni.
-
Norbo03
őstag
Van egy fura kérdésem amit az egyik ismerősöm kérdett.-Nem mondom néztem egyet, de én nem tudtam rá mit mondani hát gondoltam rá kérdek itt. Szóval azt mondta h kiderült h hererákja van, de egyenlőre nem mütettni(nem tom mé) tehát az volt a kérdése h így hererákosan ha elkezdi a testépítést fejlődhet-e? Vagyis szedhet-e fel izom tömeget. Mondjuk én sztem nem mert én nem rég meg voltam fázva és már egyből nem ugy ment az edzés ahogy kéne. Gondoltam ti jobban tudjátok mint én.
-
Geli
senior tag
Tudtok jó krémet bőrrepedésekre?
Valamilyen bevállt márka/tipus kéne....azt tudom, hogy zsíros kell, de biztos van aki megtalálta már melyik a legjobb
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #4462 üzenetére
Aztaqrva
-
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4452 üzenetére
Látod követem, most is figyelemmel kisérem, hogy megszegte a szavát.
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #4450 üzenetére
(uncsimektol meg beneztem! No bye!) -
csudri
őstag
válasz
BÁ Nutrition #4462 üzenetére
-
Boxer001
veterán
Szasztok skacok!
Softkoxerek ide topic lett már ebből.Még max fél év és az lesz a minimum, hogy ilyeneket tol mindenki, hiába, tudatára ébred a nép.
Amúgy továbbra is no edzés, no kaja. Meló van.
-
Boglya
senior tag
Basszus, ez a Metyhl 1-Alpha elég durva cucc, 4 nap alatt 3 kiló jött fel
, kicsit ijesztő, még ha víz is. Erőben eddig nagy változást nem éreztem, de ennyi idő alatt fura is lenne.
-
csudri
őstag
Tegnap megvettem az MD 2. számát, kíváncsi voltam mit dobtak össze a srácok. (Az elsőt nem láttam) Baszki ez az egész újság egy nagy Scitec reklám, oldalakon át csak a kib. protein süti, meg Attack, meg blablabla. (najó volt egy oldal Cytogen meg egy oldal Universal
). Mások nem hírdetnek? Vagy ez direkt a Scitec által szponzorált újság?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név #4451 üzenetére
te nem akarod kovetni?
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #4450 üzenetére
Még a végén tényleg visszajön
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #4449 üzenetére
Viszlát
-
hummerdikk
őstag
Jo edzest mindenkinek!
Majd februarba jovok!
Szevasztok! -
Markgx10
őstag
válasz
Foglalt név #4446 üzenetére
Karinthy nagy kedvencem, sírva tudok röhögni az írásain
-
Markgx10
őstag
válasz
Foglalt név #4444 üzenetére
Tényleg bazzeg, hogy is lehettem ekkora ökör. Parancsolsz egy parti kverenteszt?
-
Manitou
veterán
Csátok !
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy 2 kilós súlyzóval csinálok 100-at az olyan hatású minta 100kilóssal csinálnék 2-őt? Szerintetetk meik a jobb
Márknak pedig gratulálok az általános iskola elvégzéséhez, bár szerintem most is a pótvizsgára készül
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #4431 üzenetére
-
Geli
senior tag
válasz
Foglalt név #4436 üzenetére
mi van a gumiddaal??
nemértem...tegnap este is megmaradt, vagy mi??
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #4431 üzenetére
Jah
Ezt pedig kifelejtetted a ropi elől: izmos
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
Foglalt név #4434 üzenetére
nah, te inkább menj aludni
pihend ki az eklubbot
...
nem akartam ilyen gyorsan lelőni a poént....igen, ez a 3.combomés csak azért görbe,mert még nem állt fel
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
[link]
nahh, melyikőtök titkolja, hogy sztárfotót csináltak a kezéről?!? -
Geli
senior tag
[link] ezzel már focimeccsekre lehet járni
-
GodHeart
senior tag
basszus nem bírom letölteni bb.hu-ról az új videót.. túlterhelt az egész..
-
LOTR
addikt
ja ezt arra próbáltam írni, hogy te ennyi idős korodra, kb az összes fajta tápkieget kipróbáltad, és lehet, hogy azok nélkül is elérted volna ugyan azt a hatást (vagy leglább hasonlót), ilyen fiatalon a szervezet sokkal jobban reagál a tömegelésre/diétára
tehát lehet, hogy pár év múlva más lesz a véleményed
amíg növésben/fejlődésben van a szervezet nem lehet ilyen egyértelműen megmondani, hogy ez és ez bizony ennek a hatása miatt van
remélem értitek mire gondolok
persze ez nem 100% csak az eddigi tapasztalatok alapján én így gondolom -
válasz
Foglalt név #4422 üzenetére
Honnan másoltad?
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #4412 üzenetére
-
Norbo03
őstag
válasz
Foglalt név #4422 üzenetére
Nem értek az ienekhez
de te aztán ahogy látom vágod a témát.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Norbo03 #4417 üzenetére
Ez qrva nagy volt
A törzs merevítésére szolgáló izom a comb
Ha megnézel egy csontvázat, akkor a törzset két nagyobb részre tudod szétvenni, van a felső rész a bordakosárral, ez mechanikailag védett és zárt, az alsó rész nyitott, itt a szeparálást és a mechanikai védelmet a hasizmai látják el.(has izmai alatt nem azt értik, hogy hány bordád van, a tagozódásnak ott más a szerepe) Különböző mélységben, különböző lefutású izmok helyezkednek el. A háti oldalon pedig első sorban a gerinc melletti izmok azok, melyek a gerincoszlop mozgását hivatottak kontrolálni. Minél inkább a felsőbb rétegek felé haladsz, annál több más funkciójú izmot találsz. Egy izom müködését mindig az szabja meg, hogy milyen izületet fog át. A vállövnél pl. a hátsó vállizom is a hátról ered, de ugye nem funkciója a hát merevítése. -
-
Norbo03
őstag
válasz
Foglalt név #4416 üzenetére
Tom h ez hülye kérdés lesz
: Melyek azok az izmok amik a törzsem merevítésére szolgálnak? Gondolom ahát merg comb? tehát pl ha hasazok először akkor akár a fekvenyomás jobban mehet vlmivel?
-
Foglalt név
addikt
-
Norbo03
őstag
Azt szeretném kérdezni h tegnap asszem Vandit kolléga azt írta Geli kollégának h a hasazást rakja az edzés elejére. Ennek h a hasazást az ember az edzés elejére rakja van vlmi értelme az edzés szempontjából vagy csak Vandit azért rakja előre mert ugy tartja kedve?
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
Geli
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
nem vagyok teljesen autentikus a témában, de ha jól diétázol, akkor naturálban sem fogysz izomból. de ehhez kell pár diéta tapasztalata. viszont ezt nem fogod kiváltani néhány szem spiróval. amíg nincs tapasztalatod, addig fogysz izomból is, ennek a mértéke már rajtad múlik. a spiróval kapcs. én épp ellenkezőleg gondolom, arra akarlak rávilágítani, hogy felesleges szedned.
az a cuts2 meg ami nálad járt sztem vmi más lehetett, mivel a prolab cuts2-ben nincs semmi olyan anyag, ami közvetlenül zsírt égetne, csak olyanok, amik segítenek a zsír felhasználása során felszabaduló mérgeket lebontani, elszállítani. ezt a hatást viszont nem látod a mérlegen.
szvsz. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #4405 üzenetére
-
Geli
senior tag
nekem sokkal jobban ment amig szedtem, amikor elfogyott akkor érezhetöen belassult a fogyásom, pedig a ch-n is csökkentettem.
naturálban akkor is fogysz izomból, ha elég fh-t eszel, vmit biztos ér...
tudom most arra akarsz rábeszélni, hogy 8at zabáljak én is, aztán dobjam fel a pacskert, de akkorsem... -
csudri
őstag
A grillcsikre ha leszedem a bőrét elég jó kaja ugye? Mert csomószor le van akciózva az Auchanban és ott a pultnál elfogadják a melegétkezési utalvány, nem úgy, mint a pénztárnál.
-
fLeSs
nagyúr
Elég jól tudtam vele szálkásítani
ez alatt mit értesz? én amikor szedtem, semmivel sem ment jobban a diéta, mint amióta nem szedem a cuts2-t.
napi 2szemnél feljebb nem hiszem hogy megyek, esetleg pár napig 3at...szted ennek van értelme? ennyi az orvosilag előírt adag... másrészt az izmot ez sem fogja megtartani ha a diétád nem tartalmaz elég ch-t meg fehérjét. ha meg igen, akkor felesleges a spiró.
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #4403 üzenetére
Ha nézted a szmájlit nem vidámságból volt
Izom meg van rajtam! Különben hogy vennék levegő
-
Geli
senior tag
Elég jól tudtam vele szálkásítani mind a kétszer, és semmi mellékhatása nem volt.
Yohimbe nekem is szétcseszte a szivem,meg hidegrázás, remegés, de ''zsírégető'' hatásból semmit nem tapasztaltam, csak a mellékhatásaiból.
szerk: én spirot csak arra akarom használni, hogy segítsen megtartani a nagynehezen összeszedegetett izmokat(tömegelés még májusig biztos fog tartani, de inkabb junius...), napi 2szemnél feljebb nem hiszem hogy megyek, esetleg pár napig 3at... -
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #4402 üzenetére
Amíg nincs rajtad izom, addig bejöhet ez is, de ne félj, később sajnálni fogsz minden deka izmot, ami diétában lemegy, és törekedni fogsz, hogy minél több maradjon, hiszen a következő tömegeléskor nem mindegy, mekkora izomtömeggel indulsz
-
Foglalt név
addikt
Nekem eddig legjobban az jött be, hogy nem ettem, 8-10kg-t hetek alatt le lehet dobni
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest