- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XIII.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
4900 - 4801
5003 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Norbo03
őstag
Hát lehet tulvariálom de még kezdő vok és próbálgatom a dolgokat h nkm mi jön be alegjobban.
Tényleg ti mennyiket csináltok széiába? Nem kevés ez a 3X10?
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
-
Norbo03
őstag
A teszton volt ez az egyik cikkben az ismétlésekről szó. Hogy ha 8-as ismétlés szám az funkcionálisan épiti az izmot a 10-es az strukturálisan ettől fejlebb meg állkóépessgére megy. Ezért kérdeztem csak.
-
Markgx10
őstag
Te God, ez a strukturizé ez szemes?
Lehet veszek belőle, ha Norbonak bejön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
2 hónap alatt 20 kg?
és mit csináltál? -
Thom!
veterán
attacknak egész jó íze van 3dl vízzel
g-bomb hát ice-t ide vagy oda, olyan savanyú cukor íze van, lehet kéne bele egy kis dextróz? -
BÁ Nutrition
addikt
talan kepek segiitenenek. igazabol marhara jol mukodnek azok a gepek. nagyon lehet erezni a celizmot, es bedurranni mint az atom
de megyek is, mert ma csak 2 orara nyitnak ki. de az pont eleg nekem
de meg ugyis odebb van az egesz tortenet. addigra nem is biztos hogy ittleszek. aprilisig egyenlore vagyok, oszt majd meglatjuk. mindenesetre a masik terembe nem is volt kedvem jarni, szal heti 2 vagy 1szer mentem csak, ezert aztan meg is lepett hogy mertem magamnak egy 48as kart, es meghozza ugy hogy 20 kilot leadtam durvan az utso 2 honapban. mondjuk gondoltam is hogy nagyonsok zsirbol ment mert a fo tarolo egysegem(has) 15 centivel kevesebb.. es a bicom most a legszalkasabb miota edzek. bar meg lenne mit javittani, akar romszalkara is:d azonban elkapott a feeling, megtalaltam onmagam, es irany a nagy sulyok
ha ugy sikerul az erogyujtes mint ahogy a dieta, akkor iden ngyon jo eredmenyeket hozok
minimum 52es kar!!
es 120 kilo fole nem megyek(testsulyban) -
God Vazzeg
veterán
-
fLeSs
nagyúr
-
Norbo03
őstag
Csak azért kérdem mert eddig 4X8-as szériákat csinaltam és most akarok át állni holnaptól a 3X10-re.
-
Foglalt név
addikt
-
Norbo03
őstag
Értem köszike. Tehát akkor a strukturális az inkabb szépségere értendő funkcionális meg erőre?
-
Foglalt név
addikt
A funkcionalis novekedes mindig azt jelenti, hogy az elvegezeheto kepessegek szama vagy minosege novekszik. Izomnal ez a beidegzessel van osszefuggesbe, ahogy edzel, egyre jobban tudod hasznalni az izmokat, kontrolaltabb lesz, ugyanazzal az izomtomeggel tobb dolgot megtudsz csinalni. A strukturalis novekedes tomegre vonatkozik tehat nagyobb lesz az izom.
-
Foglalt név
addikt
Ugy nez ki, hogy egy ev mulva ujraepithetjuk a termunket, ugyhogy nagyon halas lennek otletekert esetleg kepekert, amit ebben a szamodra is uber teremben lattal

-
Norbo03
őstag
Ismét lenne kérdésem.
Mit jelent a funkcionális izomnövekedés és a strukturális izomnövekedés? -
nolika
senior tag
Már énis megtaláltam a hozzászólásom után 2 perccel köcce

-
nolika
senior tag
Látom elég komolyan veszitek eme témát, ami sokat érdemel

Visszaolvasgattam, de nem találtam meg amire igazán kivi voltam, tehát inkább felteszem kérdésben:
1.:Vannak az ilyen ''tápok''.Ilyen proteinnyavaják(fehérje) ezek gyakorlatilag mire valók, mit segít elő?
2.:Én magam is gyúrok valamilyen szinten.Arra lennék kivi, h konkrétan milyen étel segíti elő az izmozat fejlődését, vagy milyen alapanyagok?És ezen belül mi okozza?
köszi
-
bandus
veterán
-
joshua7
veterán
Milyen gyakorlatokat ajánlotok, ha szélesedni akarok vállban/hátban?
-
Vandit.
addikt
ya.meg a kishummerdikkek sem -
BÁ Nutrition
addikt
-
Vandit.
addikt
edzés után egyből turmix és az edzést követő 1 órában még szilárd kaja(csirke/pulyka+rizs).az miért késő?
-
BobChemistry
őstag
-
Vandit.
addikt
nem olyan nehéz azt meginni.jobb ha legurítod azt is edzés után.Monduk Én most nem szedek külön glutamint csak bcaa-t.
-
BobChemistry
őstag
igen, ezt én is tapasztaltam (két púpozott teáskanál 1 liter vízbe, + dextróz és maltodextrin, edzés közben elfogyasztva)
viszont utána elég nehezen megy le e proteinturmix
arra gondoltam, hogy ha több glutamint teszek a vízbe, azzal kiválthatom - esetleg késleltethetem - a fehérjeturmixot - illetve annak elfogyasztását. -
Vandit.
addikt
Edzés alatt szedve a fáradtságot elfelejtheted.Én ezt tapasztaltam.viszont 1szerre legalább 10 grammot szedjél.
-
Vandit.
addikt
-
BobChemistry
őstag
használ itt vki glutamint?
mik a tapasztalatok vele? -
bandus
veterán
A futás talán meglenne, a 37,5öt pedig már felfelé kerekítjük
LOTR:köszi, akkor majd megkeresem priviben. addig meg tanulok. -
LOTR
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
bandus
veterán
Mit kell tenni, ezért az ftp hozzáférésért? 37-es kar elég?
Engem is érdekelnének ezek a videók 
-
BÁ Nutrition
addikt
azt jelenti.
ez a barnaboru monta nekem, szal ha nem vagott att akkor ja
amugy voltam edzeni a masik teremben. huuu hat nagyon brutalisan kiraly volt vazzeeeeee.
kegyetlen jo es funkcionalis gepek vannak.. akkora erzes van bent a teremben hogy hihetetlen. nem csillivilli, de a legjobb terem amiben eletemben voltam. ugyhogy el is hataroztam hogy akkora boszme nagyra megnovok mint az allat es olyan eros leszek mint a barom
gyorsan vettem is feherjet, meg grillcsirket, meg ket kilo rizst
meg ezt azt. ugyhogy most el is vertem vagy 250 eurot
jah aszondja a neni hogy van egy srac ott aki 3 eve edz es 190et nyom fekve
na mondom le kell vernem
csak meg nagyon gyenge vagyok
102 kilo voltam es megmertem a karom is 48as. hm mondom aszittem 42es, de akkor jo
jah meg olyan frankon kijon rajta az er mint meg sose. ugyhogy baromi franko volt eddig is a napom. mar csak azt lenne jo latni a bbtv-ben ahogy Foglalt nev lefutja a 60as kort 400on
meg letoltom a Bernatos videot mer abban ugyis vallazik, es holnap azt akarok
meg ha Fless lesz olyan jo csavo es megadja az FTP hozzaferest akkor a Ronnienak azt a videojat letoltenem amiben mellezik. az meg marhar beinditto tud lenni szamomra
LIGHT WEIGHT BABY!!!!!!!!!!
meg tudom hogy mondtam mar de ebben a teremben isznyat jo gepek vannak. fuu. tisztara lazba jottem.
a masik olyan szar terem volt, nem is volt kedvem edzeni, egy heten ketszer epphogy elvonszoltam magam, neha csak egyszer. most aztan a 4 lesz a minimum. es esetleg a masik 3 napra aerobot meg hasat berakok
de ez nem tuti
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Ha tényleg azt jelenti akkor köszi
rám is férne, mert úgy megakadtam 92kg-on, hogy nem is értem
, ha elkezdem akkor a végére 100kg amit elvárok. -
Foglalt név
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
Foglalt név
addikt
400-at futottam. Km olyan 3 perc körül volt a 3 is 10en belül. Egy triatlonos sráccal futottam, de csak hobbi szinten, utálok versenyezni.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Norbo03
őstag
Mennyi az a ch mennyiség amit a szervezet egyszerre megbír emészteni?
-
Markgx10
őstag
Ez mit jelent?
már a múltkorit sem értettem
Nem tudok románul... -
BÁ Nutrition
addikt
-
Geli
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
Markgx10
őstag
Na voltam az imént a plus-ban szénhidrátot vásárolni
Szörnyű mennyiségű pufirizst és Morning Sun zabpelyhet vettem
.
Úgy érzem lassan minden feltétele megvan annak, hogy elkezdjem: kaja már annyira rendben mint amennyire akartam (250gr fehérje megvan, ennél többet nem tervezek), edzés, pihenés, folyadékbevitel szintén, tejsavófehérje, vitamin (igaz csak Daily One), pufirizs, zabpehely vagy két havi adag előre megvéve (húst azt értelemszerűen nem veszem meg annyira előre
). Szóval holnap még átgondolom és ha úgy találom, hogy nincs mire várni
akkor hétfőtől belevágok. 
-
Andrew_
csendes tag
-
Boxer001
veterán
-
Andrew_
csendes tag
-
Superman
nagyúr
10 liter naponta??? Hmmmm....ha én annyit innék, akkor felpuffadnék, mint a kólikás tehén.

De komolyan: van egy olyan leki eredetű betegség, amely arra készteti az embert, hogy naponta hihetetlen mennyiségű folyadékot igyon meg, ami 10 liter környékén van.
Persze remélem, hogy ez nálad tényleg testi adottság kérdése. -
Andrew_
csendes tag
Nekem meg 8-10 liter folyadék kell naponta.Ha nem iszom meg, minden bajom van.Minden szervezetfüggő, ki kell tapasztalni.A szemes cuccok meg tényleg nem nagyon basszák a vesét, szval a srácnak más gondja lesz.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
nem lehet hogy 200as palyan futottal??
az ifik kozul se nagyon futnak sokan 55on belul. ughyhogy ez az 1 perces 400 eleg kiralynak tunik.. plane 3 egymas utan.. vagy 4? -
Janesz
őstag
-
Geli
senior tag
REggelt!
tegnap este fél kilóval kevesebb voltam,mint tegnapelőtt este (mondjuk jó nagy medve volt
)...ma reggel viszont, a szokásos 1,3kilós súlyingadozásom helyett csak 0,3at láttam, és elég durván be voltam száradva, mérlegen meg is néztem, (ugyan nem mérvadó) -5%ot mutatott (55). Mióta 3md megy,és elkezdtem a pct-t, elég érdekes dolgok történnek
minden napra jut vmi új... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Ha azt mondom, hogy erre felénk cukorka számba megy a napos, akkor nem túlzok
Minden idióta azt szedi, az is, akinek nem kellene, de még nem láttam hogy negatív hatást csak megemlítettek volna
Nem favorizálom amúgy, mer sokkal jobb cuccok is vannak nála, de szvsz a veseprobléma felfázástól lesz, vagy kevés vagy sok folyadékot iszik.. Nekem a sok folyadéktól volt a vesefájdalmam, vissza vettem napi 3 lityóra a folyadékot, azóta kussol
Van ilyen is 
-
bandus
veterán
Úgyláccik midenkinek jobb dolga van mint fórumozni-->up!

Jelenleg szoktatom magam a túróhoz. Valami spáros izét hozott anyu, 100g-ban 11g fehérje, 4g zsír. Ez a 4g mennyi számít soknak/kevésnek? Egészen ehető így mandarinnal. Szóval az utolsó étkezésem: 125g túró, 1db mandarin.
-
Foglalt név
addikt
-
Boglya
senior tag
Elvileg a vesét is rongálja mind, csak kis mértékben. Én szerencsére semmilyen mellékhatást nem észleltem, ellenben csoda történt, a bicepszem, ami 1,5 év alatt nőtt 1 centit, most 1,5 hét alatt ugyanezt produkálta! Múlt hét elején 38 volt hidegen, 39 beizzítva, most ugyanezek az értékek 39 és 40. Behalás
. -
Janesz
őstag
ekkora hülyeséget ne írj,mert ezzel a bme-t minősíted..

a pulzus azért emelkedik,mert az izomnak több oxigénre van szüksége..ezekszerint a te izomzatod egy 1perces sprintet megold oxigén nélkül...
ami azért érdekes,mert a légzés gyorsításával változik a pulzus..és mivel régen atletizáltam tudom,hogy egy 1perces 400m-hez igencsak kapkodni kell a lábad..
szerintem mindez úgy történt,hogy tényleg fennt aludtál a szobában és álmodtad mindezt..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janesz
őstag
emailezek az illetővel...
az m1alpha a legkárosabb cucc ezek közül a kiegek közül...de korántsem mérgez ez sem annyira mint egy naposim mondjuk..
a szemes cuccok meg általában a májat kúrják nem a vesét...sőt a vesét a szuris dolgok közül is csak pár basztatja úgy tudom..
de a lényeg lényege,hogy én nem vennék semmiképp cuccot anélkül,hogy nem biztosítottak a pct (post cycle therapy) azaz levezetés feltételei.. -
Thom!
veterán
-
bandus
veterán
-
fLeSs
nagyúr
hwsw-n ilyen hsz a fórumban: '' Nem mondom, hogy a methyl 1 alpha miatt de kurva szarul vagyok.
Holnap lesz 2 hete hogy szedem, 3 napja kezdet kicsit fájni a bal vesém, most már alig tudok enni, a gyomrom folyamatosan fáj, görcsöl, enyhe hőemelkedés, este csak forgolódok, alig tudok aludni.
Nem kellene hogy a vesét bassza ez az anyag, valószínűbb hogy megfázott.
De most mit csináljak? Hagyjam abba? Még pct-t sem vettem de talán nem is lehetne így azt sem szedni. Vagy gyulladáscsökkentővel használjam tovább (10 nap van hátra) hátha elmúlik? Lehet összeütközés a két gyógyszer miatt?
Nem szívesen dobnák ki újabb 10 ezret de a vesém sem szeretném egy üvegben látni. Eddig nem rossz a teljesítménye az cuccnak, de a legtöbb centi hasra jött, rendesen megönt(elég tiszta a kajálásom). A karom pedig már egy kis pumpálástól is 46-os lesz.
Lehet holnap elmegyek orvoshoz. Vajon kel tudnia hogy mit szedek(dali one, 1200mg-os c vitamin1-2 szem, cytogen wp 2-4adag, g-bomb –csak edzés után, dextroz, methyl 1 alpha) ?
Most is már ennem kellene de nem tudok, lehet kihánynám(17.30-tól reggelig szerintem nem is eszek csak iszok).
Vizelet minta mutathat szteroidokat a methyil miatt, vagy vér kell hozzá?''
normális az ilyen?
-
Boglya
senior tag
Nálam a heti 4 edzésre 3 edzéstípus van (mell-hát, váll-bicepsz-tricepsz, láb és minden nap has), így mindig minden edzés más napra esik, de ez a legjobb elosztás.
Ma mentem fehérjét venni, végül nem ON-t választottam, mert az már sokba lett volna, helyette Prostar-t vettem, az is jónak tűnik. Kaptam mellé egy Protein Boost szeletet, oh jee
. -
bandus
veterán
-
Bubee82
őstag
-
bandus
veterán
-
Geli
senior tag
nem valószínű, ma szép idő volt, és kifejeztten jó kedvem volt ma
már hétfó óta ezt a melledzést vártam...
Bubee: úgy tűnik ez lesz, neked van igazad
suli után még másfél órát voltam bankban, tök üres volt az egész,20 csaj dolgozott,de azért ültem 40percet mig odahivtak, aztán a papirok...
telóm reggel kikapcsolt,pedig még volt rajta(faxa nokia
), hogy védje az aksit,és vissza se lehet kapcsolni...közbe meg egy csajszi hivását vártam...ma akart bulizni menni, de lemondtam,most nincs buli...ugyanugy mint a multhetit...
hát asszem ezek után,hogy igy végiggondoltam, nincs is kérdés, tuti hogy nem voltam ott fejben
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
Ennél egyszerűbb a probléma. Fejben nem volt ott és kész. Ennyi elég hozzá. Manapság sokszor átéltem és még mindig nem zökkentem ki belőle rendesen.
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
Mit kóstolgat mindenki
Nagy falat vagyok én nektek, ha más nem, az arcom biztos megakad a torkotokon

-
Mems
csendes tag
-
BÁ Nutrition
addikt
szimpatikus az nem vagy. Para annal inkabb
-
Foglalt név
addikt
-
Geli
senior tag
-
bandus
veterán
-
Foglalt név
addikt
-
Geli
senior tag
baxxameg, pont a mellnek kellett ilyen xarul mennie
egyszerűen képtelen voltam bedurranni, pedig mindent megpróbáltam...végén 80ba ment 2, aztán visszafelé még rajtam is maradt az 5. 70
3-4et szoktam,de megpróbáltam, hogy be tudjak durranni...)és senki nem volt a teremben...megpróbáltam még kinyomni,de meg se mozdult, elszivta az erőmet amig a mellemen tartottam.aztan végiggörgettem magamon, amikor a hasamra ért el kellett vennem a kezem,hogy fogást tudjak váltani,és ledobjam magamról...qvaxar érzés volt
vállamat bosszúból szétvágtam, de az se durrant...nemértem...
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
nem hinném,hogy 80 volt a pulzusod 1perces 400m után..
ugyanis futással megy fel a legjobban..kb 10 guggolás után felmegy a pulzusod 100 környékére,még ha 50 alatti a nyugalmi pulzusod akkor is..
egy lájtos kocogásnál amikor full edzett voltam akkor volt 110 körül,ha picit meghúztam 150 körül volt..
de ha nem hiszed elviszem a következő együtttedzésre a polar órámat,oszt ha 10-12 guggolás után 80 alatt marad hazafelé fizetek neked egy gyrost..nekem egy sorozat kemény guggolás után felmegy 160-180 körülire.. -
bandus
veterán
-
Vandit.
addikt
-
Bubee82
őstag
-
bandus
veterán
Jöttem örülni! Súlyok terén jó szarul ment az edzés, fekve 70kilóba alig 4-et tudtam belepiszkálni..Mell-bicepsz volt ma. Edzés után következtek a mérések, ez okozza a jókedvet:
Mell: 104
Derék: behúzva 73, amúgy 79
Combok: 56-ez szar, de most álltam rá a gugolásra
Kar: bal 37,5 jobb 37. Ezeknek örülöka legjobban, még sosem voltak ekkorák, most nagyon sikerült őket bedurrantani. Nyárra mit lehetne ebből kihozni? Szeretnék egy formás 37-38-as pajszert, ez mennyire reális. Hidegen valamivel 36 alatt van.
Szavazat ment a kislányra
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
mitől kíméljem busy?
nem fáradtság. 
-
Foglalt név
addikt
-
Vandit.
addikt
Már mondtam.beépített reklámember.
Ha belinkelek 50 terméket kapok egy vödör proteint. 
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Geli
senior tag
-
Geli
senior tag
-
bandus
veterán
-
Foglalt név
addikt
-
LOTR
addikt
-
Foglalt név
addikt
Nálam csak azért müködik, mert folyton megy az anaerob. Múltkor lementem atlétikára(futás). A harmadik 1 perces 400m után volt 80 a pulzusom. Azt hittem elás az edző rögtön

Ma már lesz annyi időm, hogy lemenjek végre megint edzeni, a múltkori mell óta nem volt semmi
Az is csak ilyen pinalegyezés volt. Most viszont annyira off vagyok, hogy fexem egyet elötte. Aztán kajálok még egyet és megerőszakolom a hátam 
Vasárnap meg nekifekszem a bicepsznek és bízom benne, hogy a ma esti dokk nem tesz 0ra
Különben láttam janesz is durván tolta szigorlat elött. Az utóbbi 3nap 3 vizsga kombóban minden 2. kajálásom volumass volt és elkezdtem tőle durván szálkásodni

[Szerkesztve]
Aktív témák
-
4900 - 4801
5003 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XIII.
- (téma lezárva)
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet veszek belőle, ha Norbonak bejön
Igen.

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/silkroadforum/images/smiles/toothy9.gif)

), hogy védje az aksit,és vissza se lehet kapcsolni...közbe meg egy csajszi hivását vártam...ma akart bulizni menni, de lemondtam,most nincs buli...ugyanugy mint a multhetit...
egyszerűen képtelen voltam bedurranni, pedig mindent megpróbáltam...végén 80ba ment 2, aztán visszafelé még rajtam is maradt az 5. 70
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/d040.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/p036.gif)