Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
-
Foglalt név
addikt
-
Viewsonic
aktív tag
válasz
Integra #3894 üzenetére
Veled ellenttétben engem nem érdekel,hogy másoknak mi a véleménye,hidegen hagy !
Ide is beírtam volna,csak Racecam et szeretném megkímélni...
Amit írtam komolyan gondoltam és a többiek nem tudják az előzményeket te elvakult japán fan lol... jó lenne ha nem ide offolnál
mostis csak ''szarod'' a hozzászólásaid csak nem tudom minek...
Miazhogy nem csak nálad? honnan veszed ezt ? menjél dolgozni mert abból,hogy post- olgatsz nem fogsz megélni.. -
Markgx10
őstag
válasz
Integra #3792 üzenetére
Van levezetése is a dolognak (pct vagy novedex xt szintén ilyen ''szerek''
) de ha borult volna észrevettem volna, mert utána se nem híztam el, se csöcsöm nem nőtt
se a potenciámmal nem lett gond, igaz a 4 hét alatt amíg eszegettem ezt a vackot kicsit morcosabb voltam
de max ennyi.
-
Markgx10
őstag
válasz
Integra #3789 üzenetére
Szóval, tavaly áprilisban próbáltam egy Masterdrol nevű cuccot a Legal Gear cégtől, akkor még kereskedelmi fogalomban volt. 90 szemes kiszerelés, de nem az összeset ettem meg (ha jól emlékszem valamivel 60 felett) és jó kis tömeget hozott, plussz ami a lényeg brutál erőt, aki hasonlót próbált meg tudja mondani (pl. Bubee is), hogy kegyetlenül erősödsz tőle.
Itt egy link hozzá: [link]
Bár tudom téged annyira nem érdekelnek ezek a cuccok, de mégis a tisztánlátás végett, ez volt a legerősebb kiegészítő amit próbáltam (azelőtt kreatint próbáltam még), lassan ennek is egy éve lesz és arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez képest mit tudnak a szteroidok. De nem is magyarázom, mert leordítják a hajam a többiek, hogy csak kifogásokat keresek -
fero02
nagyúr
válasz
Integra #3705 üzenetére
''4 év judo, 2 év thai box, most meg már 3 év krav maga.''<- én kick-box_oltam évekig, de az edzőm múltja és jelen miatt abbahagytam
. Pedig nagyon szerettem
''napi átlag 2x90 perc krav maga és most ehhez egy ideje jön napi átlag 1x50 perc kettlebell edzés.''<- nekem az anno heti 2* 120 perc volt (kb fél óra bemelegítés /pláne télen/ fél-3/4 óra formagyakorlatok utána küzdelem és levezetés).
''szóval klasszikus értelemben én nem testépítek, mert nem jó dolog, teljesen mást csinálok'' <- sztem ez is elmegy testépítés kategóriában, csak Te még közben a technikai tudásodat is fejleszted. Vagyis inkább a tudásfejlesztés közben edzed a tested. Kölcsönös dolog.
''de lehet tanulni tőlük okosságokat táplálkozásban, ezért olvasom, mert sok okosat mondanak.''<- igen, cask figyelni kell, h kitől mit tanulj! Mert pl viewsonic kolegától sok okosságot tuti nem hallottál volna/hallasz
''soha nem poroztam semmit sem, és most sem fogom elkezdeni szvsz'' <- sztem ha elkezdenél szedni Te is fehérjét, akkor tuti nem származna belőle károd, sőt...de ez természetesen hozzáállás kérdése is
''eddig is annyit erősödtem nélkülük, hogy csak pislogok'' <- ennek nagyon örülj/örülök! Nem sok ember rendelkezik ilyen ''tipusú testfelépítéssel'', h jóformán még a levegőtöl is fejlődjön
''az igazi, valós erő, nem az izom fizikai méretőből jön szvsz.'' <- sztem sem, de ezért a méretek soxor jelentenek vmit(kivéve a koxosoké)
''nekem egy ok miatt kell tömeget növelnem picit, hogy a nálam 30 kilóval nehezebbek ne feszkózzanak, mert mindig az van, hogy megkell vernem őket egyszer, aztán utána nyugi van és elfogadnak és nem próbálkoznak be utána.'' <- nagyon ismerős a szitu! Első övvizsgám alkalmával a küzdelmeknél egy nálam kb 2-3 súlycsoprttal felettem lévő sráccal tettek össze. Mondták h félerő meg minden, de a gyerek nemnagyon tartotta magát az iratlan szabályokhoz. Olyanokat rugott belém, h alig győztem csúszkálni a parkettán. De aztán feltaláltam magam
''és ezt nagyon utálom, mert utálom az erőszakot és az ilyen mentalitást.'' <- én is, de többen is vallhatnák ezt a nézetet.
''de az ilyen nagy darab izom gyerekek ilyenek, ilyen a természetük, a fizikailag gyengébbnek tűnőkkel így bánnak. extra nagy tisztelet a kivételeknek'' <- nekem is ez a tapasztalatom.Pályafutásom alatt 2 ilyen kivételes emberrel találkoztam mindösszesen
''ezért akarok a jelenlegi 65-ről kb 75-80 közé felhízni.''<- én a 80 kg-al teljesen elégedett lennék(már magamra értem)
''nagyon hosszú folyamat lesz'' <- ez tuti
''extra energia menne el csak az izomzat megtartására'' <-folyamatos edzés -
Markgx10
őstag
válasz
Integra #3714 üzenetére
Bazzeg, tényleg jót tesznek ezek a harcművészetek, mert tök nyugodtan viseled, hogy egyesek mondják a baromságot
(félreértés ne essék, nem a szakmai hsz-okról beszélek). Én má biztos megjegyeztem volna egy-két dolgot ''finoman''
Na, hogy ne csak off legyen, a mai 5 étkezésből már 3 csirkemell + rizs volt, ami ugyan még szánalmas, de a decemberi 2-3 étkezéshez (is az mind süti + kolbász szalonna) képest, kifejezett előrelépés. Eddig remekül megy a ráhangolódás, bulizni sem voltam már idén (tavaly év végén folyamatos volt már az is) és ugye már csak 11 nap és a tejsavó is visszatér az étrendembe. Remélem most nem baszom el egy darabig.
-
Bubee82
őstag
-
Geli
senior tag
-
Viewsonic
aktív tag
válasz
Integra #3606 üzenetére
örülök,hogy van köztünk egy bölcs nyelvész is
''Álljunk meg egy szóra !''
de ez más mint a deka ! ez Nandrolone nekem pont azt mondtak,hogy ez nem vizesít viszont a deka igen!
Mint már írtam nem droid akarok lenni!Szemest meg nemszedek mert sokkal jobban károsít mint ezek..
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Integra #3250 üzenetére
csak, hogy lásd kivel van dolgod, de barátod a gugli meg a bádibilderhu
[link]
közelítő értékek (a táblázatot korábban magamnak csináltam, pl: csmell 0,25 ==> 25%fehérje):
............... fehérje (%) ch (%) zsír (%)
tojás 0,135 0,006 0,12
puffasztott rizs 0,007 0,93 0
csirkemell 0,25 0,005 0,01
túró 0,14 0,038 0,005
kefír/joghurt 0,034 0,046 0,001
rizs 0,008 0,775 0,003
a disznóhús úgy 15-20g fehérjét tartalmaz, a pulykamell olyan 20g-ot/100g
most így átnézve a táblázatot megint, a pufirizs 93%-a ch ehh
a forrástáblázatot korábban beszéltük már, hogy kicsit pontatlan, de linkből ki tudod keresgetni ami kell
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Integra #3243 üzenetére
áhh, jó hogy csak ennyi a célod
azért +10kiló izmot összeszedni nem megy hipp-hopp
próbálj 150, de inkább 200g fehérjét enni naponta, és annyi ch-t amennyit csak tudsz, a zsírt vedd minél kevesebbre, hogy az helyett is ch menjen, így nem telítődsz el annyira gyorsan kajától, ha a szalonna, meg kolbi helyett inkább húst ennél (árban még kevesebb is lenne, amennyiben nem házi az a szalonna), viszont minőségre sokkal jobb -
LOTR
addikt
válasz
Integra #3230 üzenetére
amikor elegem van a hús+rizsből, akkor én is darálthús+paradicsomszósz+tésztát eszek (ez a milánói ha jól tudom), hétvégén is azt ettem, de most megint egy jó ideig nem lesz
disznóhús zsírosabb, de fehérjetartalom szempontjából, nincs sok különbség főleg, hogy semmi diéta vagy hasonló nem lebeg a szemed előtt - gondolom, tehát úgyis a tömegnövelés a célod, mondjuk a marhahús jobb, mint a disznó, de nem lesz bajod ha azt eszed, meg azt hiszem a disznóhús a legolcsóbb, tehát ez még mellette szól
ja most nézem, ha a kolbi, meg a szalonna is megy, akkor tömjed csak a disznóhúst
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- World of Tanks - MMO
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest