Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Picsába
Nem kéne ám ijesztgetni az ember fiát itten a diéta sötét oldalával!
Deniro:
Rohagggy megfeleJa és ADKA
-
fLeSs
nagyúr
engem az alacsony ch most hogy így belegondolok qrvára zavar.
edzés előtt általában konstatálnom kell, hogy qrvára nincs kedvem edzeni, és hogy semmi erőt nem érzek. de azért edzésre csak ''felszívom'' magam.
+ a tükörben állandóan csoffadt vagyok. ezt szerencsére már megtanultam figyelmen kívül hagyni, mert tudom, hogy a magas ch-s nap végére máshogy nézek ki.
a másik az állandó éhségérzet.
a harmadik az állandó fáradtság. egész nap tudnék aludni.
deniro: 2 csomag meg fél csomag között elég nagy különbség van. -
Janesz
őstag
-
deniro2
senior tag
Én alkatilag az ''észre sem veszem, hogy egésznap nem eszem'' tipusba tartozom, úgyhogy a diétám 3. hetében, mikor a gyomrom már összeszűkűlt, ugyanúgy tömnöm kellett magamba a kaját, hiába csak 2 csomag rízsről volt szó.
Engem mentálisan visel meg a dolog, hogy esek össze, erő, izom sehol...
Bubi: ne kamuzz, inkább ilyen a frizimiskád: [link]
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #3092 üzenetére
én nem. megtanított szeretni a fűszernélküli sima rizs+csirke kombót. a nap fénypontja.
amikor állandóan éhes az ember, nem válogat. már a turmixos zabpehely is ínyenckaja, imádom.
ez komoly...
szerk: azért azt vegyük figyelembe nálam, hogy most már lassan 1 éve diétázok megszakításokkal, és az anyagcserém ezt nem igazán tolerálja + pajzsmirigy alulműködésem van (1 éve derült ki mielőtt a diétát elkezdtem).
szóval nálam lehet gyorsabban is csinálni. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #3089 üzenetére
én a legjobban azt utálom, hogy edzés alatt farkaséhes vagyok.
pl. csinálom a kétkezes bicepszet, és minden egyes erőlködésnél korog egyet a gyomrom.
vagy másik, amikor fekvenyomásnál befekszek a rúd alá, és qrvaéhes vagyok, korog a gyomor, éhségérzet van, de persze csinálni, koncentrálni kell a következő sorozatra.
a guggolásról nem is beszélve. az rémálom. annyiból most máshogy csináltam a dolgokat, hogy a heti magas ch-s napot direkt emiatt lábnapra tettem, így nem volt olyan vészes.
edzéseken megiszok 1,5 l vizet, hogy vmennyire telitse a gyomrot és ne legyek annyira éhes... -
fLeSs
nagyúr
kb. ez van nekem is. úgy indulok neki az x-edik ismétlésnek, hogy menni fog (ha azt érzem, hogy nem fog menni, eleve el sem kezdem mert nincs segítőm), ám a gyakorlat közben kiderül, hogy mégsem. ezért van az, hogy egyre többször marad rajtam a súly.
de azért küzdök, mert az erőm még mindig nem nagyon ment el, edzésről edzésre általában csak 1-1 ismétléssel tok kevesebbet csinálni. most ezen a héten amikor 30-60 gr ch-t fogok enni sztem ez változni fog. de ez már csak egy próba, sztem utána abba fogom hagyni a diétát, mert nemtok fogyni már egy csomó ideje és nem látom értelmét a további ''szenvedésnek'' (már októberben ezt kellett volna tennem). -
-
Manitou
veterán
Ilyen alacsony CH mellet már nem csoda ez szerintem.
Ma nekem ferdepadon volt ilyen filmszkadás szerű egy olyan súlynál amibe máskor nyomok 7-eket, most vagy a 3-iknál úgy ment el az erő mintha elvágták volna a filmszalagot. Kis erölködés, majd esett volna vissza rám a súly, ha nincsen mögöttem valaki. -
Boxer001
veterán
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Manitou #3082 üzenetére
diéta alatt mindig reggel edzek.
a múlt héten guggolás közben elvesztettem az egyensúlyomat, és előredőltem, majdnem beleestem fejjel a tükörbe, jeee... sikerült még időben korrigálni, oszt beraktam a súlyt az állványra.
előző héten a lábtoló maradt rajtam, alig tudtam kijönni alóla, jeee.. ilyen volt már pár hónappal ezelőtt is..
azelőtti héten meg egyszerűen nem volt erőm felállni guggolóhelyzetből, úgyhogy szépen otthagytam a súlyt a korláton.(mivel erőkeretben guggolok, asszem ez a neve) jeee...
már szabályosan félek a lábedzéstől, dehát ez van...
volt már 1-2 eset, amikor szűknyomásnál (tric) ment el hirtelen az erő, azok is rajtam maradtak.ezek már mind az alacsony ch ''mellékhatásai''.
-
Manitou
veterán
Nem szakadt rám a súly
Most nyomtam 80-al először fekve
Így nézett ki a téma:
-bemelegítés rúddal
-8x50kg
-8x60kg
-5x70kg
-2x80kg ( kis segítség kellett, egy 3 centis tartományban -ilyen holtpont lehet- minimálisan bele kellett segítenie a segítőmnek, de utána ment simán)
-2x80kg ( szintén)
-5x65kg
Tekintve hogy ma edzésre úgy mentem, hogy kb 100-110 g CH ment csak addig a nap folyamán és vagy 60 g fehérje, ez nem is sikerült olyan rosszul. Kár hogy ilyen segítőm csak nagyritkán van.
Jah és pár hete vagy 2 , 91kg-ba guggoltam 3-at, ami szintén rekord eddig és úgy érzem 100-ba is ment volna.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #3071 üzenetére
3 hete pont emiatt szívok, mert túl gyorsan emeltem, és bár rendesen be voltam melegítve, és a gyakorlatokat olyan lassan szabályosan csinálom, hogy a teremben kevesen csinálják, hiába nagydarabok, rángatják, de a 2 hónap alatt nem szokta meg a szervezet a +25 kilót fekvenyomásban (+80%), és a hasonló arányú növekedést minden izomcsoportnál.
És most várok, hogy rendbejöjjön a könyököm..
Szal aki már egyszer elért X kilót az oké, ha újrakezdi fél év után, nem gond.. De én pl. 3 éve emeltem annyival , amennyivel most, és közben meg kihagyás ...És már ennyi idő elég volt, hogy leépüljön az addigra valamilyen szinten felerősödött izület (akkor 6 hónap alatt voltam ott, mint most 2 alatt).
Szal nemtom. Én nem értek hozzá, csak szívok.És kímélni fogom.. Van idő.. csak hiába lendültem be mint a gépszíj, és hiába jött izom, és erő, ha az izületnek kell idő... Majd erősödik, és akkor lehet lendülni.. evvan.
Joint-X rulZ
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
Hali!
Akkor te meg pont Lotr-nak az ellenkezőjét állítod h nem mehetnek tönkre az izületek? Mert én ugy döntöttem h a felhuzást leveszem még vagy 3 hónapig 40-kgra h szokják az izületeim és a guggolásba meg maradok 60kg-nál szériába fekvenyomásba meg piramisba. -
LOTR
addikt
válasz
általában egyetértek bunnyval, de ha ebben nem értene egyet velem, akkor sem tudna meggyőzni az ellenkezőjéről
csak a koxos részben nem vagyok jártas
pont te is írtad, hogy neked sem jó a lábad (talán bokát írtál), meg talán könyököt is -ha nem akkor bocs, rosszul emlékszem
tehát mire is gondolsz pontosan?
ui:
lassan megyek levezetni a heti feszültséget és egyúttal egy kis ch-t is viszek be (káros formában), majd holnap -remélem
- folytatom
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
LOTR pajtás messze nem ír hülyeségeket, és ha megfogadja Norbo a tanácsait, akkor lehet nem mennek szét az izületei.. 3 hónap után még szoktatni kell a testet a súlyokhoz, de ezt neked kellene a legjobban tudni
-
BÁ Nutrition
addikt
tokre birom amikor mar megint olyanok adnak tanacsot vmiben akik bevallottan sajat maguk sem ertenek hozza..
hajra
kar hogy Bunny nem olvassa... bar lat eleget ilyet...
szal ez foleg Lort pajtasnak ment... -
deniro2
senior tag
Beszarok, hogy ebay-en majdnem ugyanannyiba kerűl az Animal stak, mint az extremefit-en... Pedig általában +50-70% szokott lenni az eltérés. Biztos elírták az árát.
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #3065 üzenetére
biztos van olyan ami segíti a porcok regenerálódását is
nem értek hozzá
amennyiben nincs akkor azt vegyétek semmisnek
de korábban volt róla szó, hogy sok cuccba raknak izületvédő vagy valami hasonló anyagokat is
Norbo
én nem azt mondtam, hogy feltétlen vegyél vissza, inkább csak annyit, hogy okosan csináld
de azt is csak azért, mert írtad, hogy neked az erő a legfontosabb, meg, hogy meg kéne próbálni csúcsokat nyomi/húzni
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Norbo03 #3063 üzenetére
nem egyáltalán nem azt mondtam, kb annyit akartam ezzel, hogy először szokjon csak hozzá a szervezeted
mégis mit vársz 3 hónap gyúrás után?
hova sietsz 16 évesen?
ha komoly terveid lennének -szerintem azzal már elkéstél-, de akkor is kell pár év amire lesz valamilyen komolyabb eredménye (persze nem tudom mi a célod)
csak azért írom, mert tudom, hogy sokan vannak akik életükben nem sportoltak, csak egyszer hip-hop belekezdtek valamibe (bármilyen sport), nehogy te is abba a hibába essél, hogy hirtelen túl sokat akarsz, lehet hogy bínád erőben, de a porcok máshogy működnek
egyszer szóltam valakinek, hogy szerintem nem jól csinálja a felhúzást, és ha így folytatja lehet meg fog fájdulni tőle a dereka, erre a válasza, hogy már több, mint fél éve így csinálja és semmi baja
nem akartam neki mondani, hogy ha legközelebb boltívet csinálunk, akkor megkérem jöjjön segíteni, legalább nem kell szenvedni a zsaluzással
utána meg jön, hogy nem vettem ám zokon amit mondtál
hát hol sz*rom le, hogy zokon vette e
amikor 2. alkalommal csináltam felhúzást -csak rúddal- nekem is szóltak, hogy ez így nem lesz jó, aztán 1-2 hónapig csak ilyen max 40kg-ig mentem fel, hogy szokjam meg tanuljam, te meg most írod, hogy 3 hónap edzés után (én azért edzésben voltam akkor már) 65kg-mal csinálod (mondjuk nem tudom menyni a testsúlyod, nem tudom miért, de úgy emlékeztem te is ilyen körül mozogsz), igaz nem vagyunk egyformák (nekem nagyon szar a genetikám, könnyen sérülök), ezt csak azért írom, nehogy később bajod legyen belőle
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
érdekelje csak a nagy súly ennyi idősen ................ (ez ilyen irónikus próbált lenni)
bárki bármit mond ez nem játék, 16 évesen még messze nem fejeződött be a növekedési/erősödési folyamat, a porcai/izületei még nagyon gyengék (igaz könnyebben is gyógyulnak), tehát ha azt mondom, hogy 10 emberből 1 akinek semmi baja nincs a nagy megterheléstől, akkor lehet, hogy sokat mondok, és valószínű az az egy sem naturál
nem egy ismerősöm van akinek hol itt fáj, hol ott fáj, és ezek sajnos a nagy megerőltetéstől vannak, és elég valószínű, hogy nem fognak már elmúlni
tehát én azt mondom, hogy ha nincsenek nagy tervei ezzel az egésszel kapcsolatban, az csak óvatosan csinálja
én pont azért szeretem azt a fajta gyakorlat-végrehajtást, amikor jó lassan csinálunk mindent (így kikapcsoljuk az izom rugalmassági erejét), igaz, hogy sokkal kisebb a súly (azért törekedünk a minél nagyobbra), de legalább az izületeket sem terheljük meg annyira
ez egy egyéni vélemény, temérszetesen mindenki úgy edz ahogy akar -
Norbo03
őstag
Az nem semmi ,de gondolom neki jobb genetikája van hozzá
Nah majd én is mérek egy maxot pénteken felhuzásba. Mondjuk én inkabb az erőre meek. De attól függ h 16 évesen már mióta csinálta a testépítést mert én még csak 3 és fél hónapja. Jah és nkm a 65kg az széria nem a maxra gondoltam
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
A guggolásról jut eszembe. Tegnap megdöntöttem az elölguggolásban használt súly nagyságát: 110 kilóval guggsiztam 7et asszem.
-
Norbo03
őstag
Nah írok egy pár adatot magamról
: Most ami jónak tartok az az h 60gk-val szériázok guggolásba 4X8-t ugy h egyáltalán nem megerőltető vagyis nem kellet küszködnöm egyetlenegy guggolásnál sem, mondjuk piramisba akarnám ezt is csinalni csak épp nem volt bent senki se a teremben,de kiváncsi lennék h mennyi a max..
A felhuzás pedig 65kg-val megy szériába. Nem tom ezek mennyire jó eredmények vagyis sulyok 16 évesen?
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Én meg egy óra múlva indulok kb edzeni. Mell+ bicepsz lesz. Kiváncsi leszek erőben hogy leszek fekvenyomásban meg a többi gyakban is. Ha nem írok ma már, akkor rámszakadt a súly
Az ebédem árpagyöngy(nem árpigyöngy)+köles+cs.mell filé volt. Csak ez adhat nekem erőt.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition #3051 üzenetére
Az azért túlzás, hogy zsírmalac
De van még mit leblankolni
Egy kockás hashoz még szerintem vagy 4 kilót le kéne adjak,p ersze zsírban -
Manitou
veterán
Már csak 76,3 vagyok
Pedig ezt most mértem, nem is reggel
-
Manitou
veterán
válasz
JagdPanther #3046 üzenetére
Igen
-
JagdPanther
aktív tag
gugolás és lábtoló után érdemes lábhajlítózni?
-
God Vazzeg
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
januar van, reggel, disznooles ideje...
mi van, mindenki alszik?
vagy lapul az olban -
Janesz
őstag
válasz
ithomas #3038 üzenetére
diéta alatt nem jó a dextróz...egyenletes vércukorszintet kéne tartani végig..
bár ez a dolog már a rizsevéssel megbukik,mert annak is elég magas a glikémiás indexe..
szerintem amit szerezz még be a diéta alatt az a vanadyl szulfát...napi 2 szem belőle (vagy 1)
elég jól fixen tartja a vércukorszintet..ilyen kiegészítő még a króm ami pikolináttal a leghatékonyabb..de a vanadil szulfát olcsó,mert ha 2 szemesével eszed akkor is több mint 2 hónapig elég és 3k körül van (ultimate nutrition)
a glutamin nagyon jó diéta alatt..de én a G-bombot inkább edzés után innám..edzés előtt elég ha kajálsz rendesen..
amit még jó ha szedsz az a BCAA aminók..én ebből a scitec natúr BCAA-ját szedtem és jó volt..bár az íze iszonyat(keserű mint az epe),de működik..edzés 30. percétől kortyolgattam 10 grammot..meg aerob 30.percétől megint 10 grammot..
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
ezt tok hulyeseg igy kijelenteni.. van akinek 4 naponta ismetlodik, van akinel 5 van akinel 1 het..
sot olyat is tudok aki heti 4szer mellezett es magyar bajnok..
ugyhogy valassz melyik tetszik jobban.
nincs olyan eloiras hogy a fekvenyomok hanyszor mit edzenek, ok is valtogatjak, probalkoznak mi jon be nekik jobban.. -
Mems
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #3039 üzenetére
A fekvenyomók heti 2-t melleznek?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
B@bL3ve5 #3029 üzenetére
ne zavarjon hogy a legtobb fekvenyomo a teljes labedzest kihagyja... plane ha nem a legfelso sulycsoportban van..
ugyhogy nekik lehet bejon ez. de bodyban legalabb 4fele kell osztani, es szerintem egy ketnapos piheno sem art..
amugy a mindennap edzesrol.. dietaban meg akar napi 2szer is edzhetsz, mert lehet hogy nem is birsz par oras piheno nelkul megcsinallni egy mell-bicepszet.. raadasul a labedzest is siman eloszthatjak 2fele...
kapasbol osszejon vagy 8-10 edzes.. -
ithomas
őstag
Anyagilag én is szarul állok,de gondoltam egy kis lóvét összegyűjtök rá,remélem megéri....
Végülis a tápkieg 3 hónapra lesz kb 30 rugó,ami azért nem annyira kifizethetetlen.(Ebbe a vitamin mondjuk nincs benne,de az hálistennek nővérem adománya havonta,egy Multi X formájában)
Eddzés utáni turmix téma:
Szal ahogy olvasgattam 2 féle nézet van:Valaki azt mondja hogy eddzés után diéta alatt is mehet a szőlőcukor nyugodtan,hiszen úgyis a glikogén raktárakat tölti,nem zsír lesz belőle,sőt,még extra energiát is ad,az amúgy is negatív kalóriaegyensúlyi állapotban,ami ugye a diétával jár.
A másik nézet szerint meg diéta=no cukor,azaz semennyit és semmikor.
Bevallom nekem ez a szimpatikusabb,hiszen a glikogénraktárakat a glutamin is ugyanúgy feltölti,arról a hatalmas előnyről meg nem is beszélve,hogy amikor úgyis alig vihetsz be CH-t ,teszem azt 150-100 g-on vagy,akkor nehogymár ennek is felét/negyedét a maroknyi szőlőcukor vigye el,akkor már inkább megeszek +60g rizst,és legalább több CH-t ehettem...
Na mindenesetre ezek egyelőre még mind elvi dolgok,de ideje lesz végre kipróbálni.
Mondjuk Fless vagy Janesz ezen a téren ''kicsit'' tapasztaltabbak... -
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
válasz
ithomas #3030 üzenetére
Az a probléma h nekem erre nincs fedezetem. Ezért gondolkodom vmi ''diéta''-szerűségen. Bár lehet nem kéne belekezdenem. Igazából én a ha-csinálod-akkor-csináld-100%-osan diéta híve vagyok/lennék ha bele tudnék fogni.
Asszem marad a viszonylag tiszta étrend. Lassan de biztosan... -
Boglya
senior tag
válasz
B@bL3ve5 #3029 üzenetére
Ezért van h a profi testépítők heti minimum 6szor lejárnak
. Előttem már elmondták az okosságot, ugyanazt az izmot egymás utáni napokon nem érdemes edzeni, de sztem leépülni akkor se fog, csak éppen mivel le van fáradva nem fog túl jól menni vele a gyakorlat és így nem is ér sokat.
Mármint ha mást nem eszel csak fehérjét? Az árt...
-
ithomas
őstag
válasz
Bubee82 #3020 üzenetére
Én február közepétől kezdek el egy komolyabb diétát,ez lesz életem első diétája...kb májusra már eredményekkel is szolgálhatok!
Én nem bonyolizálom túl!
3 gr/tskg fehérje,ami a szénhidrátot illeti 200g-ról fog indulni,és fokozatosan csökkentem hogy meglegyen a heti 1 kg mínusz!
Az eddzés utáni dupla fehérje+dextrózt lecserélem duplafehérje+L glutaminra.
Eddzés előtt meg G-Bombot fogok nyomni,hogy adjon egy kis löketet(amúgy ezt még sose próbáltam)
Heti 4-5 aerob 120-as pulzuson,és megpróbálok nem csalni!
Majd kiderűl.... -
B@bL3ve5
senior tag
én úgy tudom h ha minden nap gyúr az ember akkor ''beég'' az izom s nem ér semmit az egész. a lagjobb 2 naponta...ezt egy világbajnok 3adik hejezett fekvenyomótol halottam.
amúgy szerintetek ha csak fehérjét szedaz ember az nagyon árt a szervezetnek?? -
felenke
csendes tag
hali én halotam egy olyat hogy ha minden nap gyurunk akkor visza fele fejlödik vagy valami ilyesmi ... tehát csak minden 2. nap lehet vagy nem vágomk összezavartak
-
Bubee82
őstag
Én most azokat kérdezném akik ún. ''diétát'' csináltak valaha. Azt kérdezném h hogyan vitték véghez, milyen étrenddel és milyen eredményt értek el vele mennyi idő alatt?
-
deniro2
senior tag
The ''original'' Gainer formula is better than ever. To gain muscle weight you need a high caloric formula with a 2:1 ratio of carbs to protein and a proper exercise program. MASSIVE WHEY GAINER has over 30% high quality whey protein per serving. Many so called gainers are 5-10% protein, the balance, sugars. MASSIVE WHEY GAINER is the ULTIMATE weight gain formula on the market today. Each nutritionally complete dose supplies your body with 55 grams of the highest quality (as measured by Biological Value, BV) peptide-bonded and free form amino acids, predigested complex carbohydrates (glucose polymers), pure crystalline fructose and U.S.P. quality vitamins. No soy protein or artificial sweeteners used.
A gyártó oldaláról. -
Geli
senior tag
''Tartalmaz még: glükóz polimert, maltodextrint, fruktózt, vitaminokat és ásványi anyagokat, aminosavakat, és extra BCAA-t.
Nagyon fontos, hogy nem tartalmaz cukrot és szóját, ami köztudottan a legtöbb embernél puffadást okoz.''
EZ milyen oltás, atyaistenEgy sor spac utánna ilyen szöveget beírni...no comment
chek [link]
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Nehogy már a gyúrásról essen szó, pont amikor újrakezdem
a nagymamaám teljesen komolyan benne van a dologban hisz az ufókban
látott is egyet de ezt nem hiszem vagyis nem tudom -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3005 üzenetére
Sőt olyat mondok el se hiszed, tegnap 5-ször ettem az eddigi 3 helyett és fehérjében is ütöttem a 100gr-ot
Jelenleg ez is nagy szó nálam, jól is érzem magam rendesen, alig várom a februárt, hogy megint vegyek egy nagy vödör fehérjét, már november óta nem ettem azt sem.
BÁ nutri: fasznak diétázol ott kinn, kezdjél tömegelni Te is (akkoredzeni is nagyobb kedv van), én is belekezdek, mert úgy le vagyok szakadva mint aki sose látott termet.
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
BÁ Nutrition #3010 üzenetére
Igazából semmi, mert nem is Ő volt az edzőm, sőt nem is edzettem vele, legfeljebb köszöntem néki!
-
AMD Power
titán
Szedett már valaki Biotech Ultra Whey Pro-t? Vagy Myogenicet?
-
(Bundás)
addikt
Értem Doktor Úr!
Azt hiszem azon orvosok közé tartozol, kik azon spekuláció erején beszélik rá az embereket az injekció használatára, miként nekik se lett semmi bajuk, és mindenki ezt használja. Sőt fel is ajánlod, hogy az elsőt Te lövöd a seggébe a spáciensnek!
Aztán a felhasználóban túltengő bizonyítás vágyaként duplájára növelve a dózist - enyhe reakcióként - merevedési problémákkal küzdő betegünk előtt választási kényszer áll fenn: vagy Ő lesz a város legnagyobb bikája vagy egy kisebb, de szaporodásképes egyed.
Húh, ez szánalmas, elnézést.
Egyébként ne ugasson senki, mert nekem Sztereó volt az edzőm! -
penene
őstag
válasz
(Bundás) #3007 üzenetére
Igen, először belül kell teljesen feltöltődnie a fehérjének (agyból kinyomja az észt, lepusztítja a felesleges - agy-izom kapcsolathoz szükséges sejteken kívüli agysejteket), aztán következhet a szemmel látható növekedés (izomzat formájában).
Ezért olyan lassú, és az elején keserves a gyúrás. De amikor már túl vagy az agyi átalakuláson, onnantól szabad az út. -
(Bundás)
addikt
Igyekeztem felvenni a topik diktálta tempót. Érdekes, amit mondasz, bár így kettőnk között az érettségi dokumentum Lengyel piaci átvétele után kezdtem egyre betegebb lenni, mármint agyilag.
God Vazzeg: lehet tényleg agyra ment a fehérje, mert hiába ettem nem nőttem tőle semmit. A kox elnyomta volna a hatását!? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #2984 üzenetére
en mostanaban ugy csinalom hogy az edzest hanyagolom de a husokat azert tomom magamba.
ez igy jo lesz szerinted??
egyszeruen valami mindig itthontart, mikor edzeni kene. pedig nem is csinalok semmit helyette.. asszem a lustasag.. vagy hianyzik a regi gym hangulatanincsenek folyamatos beszolasok a masiknak.
ejj vazze mit szedsz? de osszeestel tole
..
meg hasonlok.. meg egymas cseszegetese hogy egy kokszos allat, pedig nem is -
Markgx10
őstag
Hát te ki vagy, tán gyúrsz?
Fenn voltam kedden is, de a zárójel. körül volt annyi gond meg futkosás, hogy elfelejtettem mindent, legközelebb jövő hét szerdán megyek, ha jó, mert posta felé nem jutok el így napközben soha.
God:ezen a smiley-n beszartam
Meg egy kis ON: alig bírok mozdulni, olyan izomlázam van mindenhol -
LOTR
addikt
uff
tanulok
uff
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest