Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Visszaszívtam. Kiírtak még egy vizsgát, annak a 10 lúzernek, aki 3 év alatt sem tudta megcsinálni a tárgyat. Kicsit másféle vizsga volt, azt nézték, ki érti, ki nem, ráadásul felajánlotta, hogy mivel mindenkinek az a lényeg, hogy meglegyen, szól ha megvan 2es és nem húzzuk tovább egymás idejét. Elkezdtük megoldani a feladatot, engem szinte az elején elküldött, úgyhogy következő félévben mégis lehetek mérnök
-
Markgx10
őstag
válasz
deniro2 #4795 üzenetére
Jó reggelt!
Ez az, rámjött a kapuzárási pánik, oszt beszedek mindent gyorsan, hátha kicsit fiatalabbnak tűnök majd, de már sosem leszek huszonéves
Ma hát-tricepsz volt és mondhatom, hogy magamhoz képest kurva jót edzettem. Edzés közben már csak román szavak lebegtek a szemem előttés ettől végtelenül lelkes lettem
Alig várom a 19-ikét.
-
ZakRob
senior tag
[link]
Ha még nem lett volna... -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #4791 üzenetére
-
válasz
-
Markgx10
őstag
válasz
Ez de kemény vót így fél tizenkettő után.
Na lépek mert 6.30-kor edzés. Jóccakát
-
válasz
God Vazzeg #4787 üzenetére
Magam sem mondhattam volna szebben...
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4785 üzenetére
Sajnos nálunk így megy ez
Nem lehet mindenki Foglalt név
-
Geli
senior tag
ma suliban, nagy unalmamban azon gondolkoztam mit rakhatnék még a turmixba...
arra gondoltam zabot, vagy pufirizst nyomok bele, hogy kicsit emeljem a ch-tpróbálta már vki? esetleg más ötlet?
-
penene
őstag
Az emésztés kb. mennyi időt vesz igénybe? 3 óra?
Vagy a gyomor úgysem ürül ki teljesen, max. reggelre, mikor egész éjjel nem eszik az ember?
Csak mert délben ettem, de már ennék újra... De megvárnám, amíg végez az előzővel.. Vagy úgyse fog??Mondjuk narancsot ennék, az meg fruktóz, és mivel a máj tuti tele van az ebéd miatt, így úgyis zsírba megy be, de nem érdekel... Aztán ennék 3- negyed 4 körül csirkerizst.
Jó fárasztóan fogalmaztam meg..
De azért a lényege komolyan érdekel
pl. Ami csirkét megettem délben, az mikor kerül olyan formába, hogy bekerüjön fehérjeként a szervezetbe, ugyanez a CHra (az egy dolog, hogy utána ez lassan szívódik fel, de a kezdeti pontja izgat).
[Szerkesztve] -
ovw
tag
Sziasztok,
A szokásos kb fél évenkénti bejelentkezésem, amúgy read only
Ha már az aerob-ról van szó: pályafutásom során először úgy döntöttem,
fogyni kéne.Diéta+aerob.
Viszont az aerobbal kapcsolatban lenne kérdésem: az optimális pulzusra nem találtam
igazán egzakt infót: 120, vagy 140 körül kellene lennie inkább? (174cm, 29év, 83kg,
3 év edzés, fiú).
Előre is köszönöm a segítséget:
ovw -
penene
őstag
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #4762 üzenetére
Kitörés? ok. majd rákeresek guglin
A lényeg, hogy ne a térdet terhelje nagyon, mint pl. a gugolás...
Nagy comb relatív. Nekem elég akkora comb is, hogy a térdet szépen tartsa, és minél kevesebbet terhelődjön a szalag (főleg ha focizni is szeretnék)... És így a porckopás is helyrejöhet.
Azért kell sajnos mindent ésszel csinálni, nem pedig a gyúrjunk vaze stílusban... De biztos hogy szedem Joint-Xet, meg szépen lassan jön fel majd izom a lábra, akkor majd egyre jobban fogom ezeket a dolgokat bírni. Eddig az volt a gond, hogy 0 izommal terheltem a lábam (pl. foci), és mindent a szegény szalagnak, és az amúgy is kopott térdemnek kellett kibírnia, és csak romlott romlott...
Igen, puncitárogató!!
Amúgy így úgy éreztem, hogy a felső combot 2 gyakorlattal is sikerült mozgatnom, az alsót csak 1gyel (bár elég hamar el is fáradt, elég volt 1 gyak), és a 2 puncival az oldalsókat is erősítettem. Szóval valamennyire teljeskörű talán ez.
Vagy így hagytam ki combizom csoport mozgatásokat?
(ami pl. guggolással, lábtolással jár?)
Mark -
Vandit.
addikt
''Ezután felültem olyan terpeszgépre (mind2 fajtára), és terpesz zártam, meg nyitottam rajtuk. Ezt minek is hívják???'' :puncitárogató
Esetleg próbáld meg a kitörést,bár az nagyon tömeget nem növel.Mondjuk,ha nem akarsz nagy combot akkor nem gáz annyira.Én inkább biciklizek az bejön. -
penene
őstag
Jó tudom, úgy sem olvassátok el, ami az oroszlántól jön, és ilyen hosszú.
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #4759 üzenetére
Jaja, állóképesség rulZ.
Én nem focizhatom, lehet már soha, bár most kihasználva a satnya könyököm, heti 3* lábazom, így intenzívebben tudok odafigyelni a térdemre. Annyira úgy sem tudom kikészíteni a combom, hogy 1 hétig kelljen regenerálódnia (vádlit meg eleve nem nagyon lehet túledzeni, ahogy mondtátok), így pont ideális.
Mellette meg heti 2 gyógytorna is kéne, de ma nem mentem el, mert a tegnapi comb edzés jól sikerült...
Igaz, az is ''gyógy'' edzés... De jobb, mint a semmi, és így fel fog edződni idővel.. már 4 éve kellett volna, csak mindenre edzettem, csak lábra nem.
Amúgy amit így csinálok combra:
15 perc sífutógép ilyen 45-50es lépés / perc ritmusban. kezdve könnyűn 2 percig, aztán 3 percig 1gyel erősebben, majd 5 percig még erősebben, az már tényleg fincsi, majd hasonlóképpen levezetni...
Így ha be nem is durran a felső combom (vagy mi), de érzem, hogy egész jól használtam.
Emellé csináltam annyira kis súllyal combfeszítést kis pihi után úgy, hogy a térdemet még ne érezzem. (ha nagyra veszem, akkor természetesen jobban érzem a combom, és be tudnám durrantani hamar, de bizony a jobb térdem is nagyon hamar el kezdem érezni.. így megpróbálom még a határt megcsípni, hogy ne érezzem, max. minimálisan) Aztán ebből 4*12.
Majd a comhajlítást, nem annyira megfeszülő súlyokkal, mert néha ennél is éreztem a térdem, de tegnap szépen egyenletesen csinálva sikerült elérni, hogy igencsak éreztem az alsó combizmom, de a térdem hálaistennek nem nagyon.
Ezután felültem olyan terpeszgépre (mind2 fajtára), és terpesz zártam, meg nyitottam rajtuk. Ezt minek is hívják??? Ha jól éreztem a lábamon, ez az oldalsó combom dolgoztatta.
Közben szép nyújtások...
Ennyi volt.
Kihagyom ugye a guggolást, meg a lábtolást (pl. 45 fokban), mert azt úgy vettem észre, hogy igencsak nem tetszik a térdemnek. Max. a tolás ha picit hajlítom be, de itt sem mind1, mekkora súllyal. A nagy súly egyből kinyírja a térdem, így sok ''kicsi'' kell.. Főleg sok türelem.
És hogy ezt megcsináltam, rámentem a futógépre, de fél perc után el kezdett fájni a térdem, és le is szálltam róla (máskor nem szokott, csak most sokat dolgoztam a térddel)... Szóval ez az edzés éppenhogy csak még nem terhelte túl a térdem, határeset.
Mivel egészítsem még ki ezt, ami nagyon hasznos lenne combizom fejlődés szempontjából (hogy levegye a kopott térdizületekről/szalagokról a terhet), ami nem annyira térdterhelő (jó nyilván a súly is szerepet játszik, bár gugolás súly nélkül is egyből kikészíti a térdem)?
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition #4756 üzenetére
Én mondjuk a netto koffeintartalomra gondoltam.valahogy így mondta.
-
penene
őstag
válasz
Vandit. #4754 üzenetére
Mi a célod?? A jó kondi?
Én is kardiozom, ha már vmit csinálok (kivéve azt a sífutó gépet, mert az szerintem ilyen aerobnak sem felfogható lassúsággal csinálom - bár izzadok tőle 15 perc után, de túlzottan nem terhel meg, de azt kizárólag a térdem miatt csinálom), készülök arra a pillanatra, amikor fél - 1 év múlva talán focipálya közelébe mehetek...
[Szerkesztve] -
Genji
őstag
Sziasztok!
Hydroxycut Hardcore-ral vkinek van vmi személyes tapasztalata?
Hatásfok, mellékhatások akármi? Ha nem ezt, mit ajánlanátok zsírégetésre?
Köszi előre is! -
Markgx10
őstag
Jó reggelt UP!
Na még 18 nap. -
LOTR
addikt
tesztó-túltengés van a levegőben
-
Thom!
veterán
amúgy sorry mindenkinek a mai magatartásomért
holnap megyek bulizni a heti izomzatot asszem le is bontom -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #4734 üzenetére
Szevasz
Jó az inged, hogyé vót?
Amúgy meg
és Márknak is a fogadtatásért.
Azért egy ADKA-t kaphattam volna igazán.
De most már ne írjátok, meg vagyok sértve, hagyjatok.
Ha ilyen szer lenne, fizetnék érte! Arra már megérne némi pénzmagot költeni havonta, inkább, mint kajára
Thom
Leszarlak nagy ívben. Nekem meg te vagy kevés. Pont. (szmájlikat meg nem rakok, ha már te se raksz, ahogy érzed, arra is fosok)
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10 #4727 üzenetére
Dógozom bazz.
Hulla vagyok estére, edzeni már erőm sincs lemenni.
Talán majd vasárnaponként lenézek, aztán majd meglátjuk, hogy mit dob a gép. Fax kivan, mert nagyon szeretnék.
(buzi egy ország ez, ezt csak úgy megjegyeztem
)
Már lassan pofám sincs beírni ide, kisebbségben vagyok itt a nagy ''tisztaságom'' miatt.Mindig csak a szerek.
(jóhogy
)
Thom!
Arcoskodsz ma látom...Szíjjál gázt kötsög.
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Bazz, ez a tömegelés nem nagyon tetszik
. Régen ha híztam, akkor legalább azért, mert finom fagyit tömtem magamba 2pofára, most meg üveges szemekkel lapátolom a rizst meg a csirkemellet és valamiért a methyl cucctól nagyon gyors hízásnak indultam, de főleg úszógumira ment. Tudom h kicsit fura, de én máris várom h diétázhassak
.
-
Thom!
veterán
válasz
God Vazzeg #4698 üzenetére
te osztod itt az észt mikor több a háj rajtad mint az izom...
-
_Blank_
senior tag
én 19 évesen már 100 fölött nyomkodtam, az is igaz hogy 1-2 éve beállt a magasságom 178-179 centire..szal ennél magasabb már nem nagyon leszek.
azt nemtudom milyen magas vagy de ha már azt látod hogy nem nagyon fogsz nőni akkor mehetsz följebb is szvsz..
gondolom ez az oka hogy nem mész rá nagyobb súlyokra, ha meg nem akkor nemtom -
Norbo03
őstag
Nah ugye a multkorába szétosztottam az edzés tervet, de az edző meg azt mondta bent a terembe h az első fél évbe teljes test edzést kell csinalni mert h ha szétosztom és egy izomra csak heti egyszer edzek akkor azt mondta az semmi
olyan mint ha csak azért mennék le a terembe mint ha nem lenne más dolgom és h ettől nem fogok fejlődni. Akkor h jó? mert mostanába már afekvnyomás hullámzik vagyis hullámzik benne a teljesítményemn ugye heti 3-szor nyomok fekve meg heti 3-szor edzek teljes test-re nagyobb izmokra 2 gyaksit kisebbekre 1-et. Sztem afekvenyomásba azért ingadozik a teljesítményem mert kezdek tuledzett lenni. Akkor mit csináljak halgassak az edzőpre vagy ne?
-
LOTR
addikt
nekem is Bernát a kedvencem
de ha ilyen történik, akkor szépen meg kell kérdezni, hogy ez a gyakorlatvégrehajtás miért nem jó?
úgyse tud rá normális magyarázatot adni
hozzánk jár valaki aki kb 110kg (jó nagy, a tömegre megy-bár nem dagi) ő 2,5kg-tól kezdi az oldalemelést és azzal is fejezi be (nem tudom meddig megy fel), tehát nem szól be nekem senki amikor meglátják, hogy az 5 kilósakkal bohóckodok (kivéve az előbb említett személyt, de az mindegy), 7,5 kiló fölé nem is megyek, mert nem tudom azt már szabályosan csinálni, majd idővel alakul
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest