- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XIII.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
4600 - 4501
5003 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Ez abszolút idevág.mind3 megoldás kap egy kisötöst 
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Manitou
veterán
-
GodHeart
senior tag
nekem is fájt egyszer baromira a jobb könyököm.. tricepszezésnél jött ki.. hiába voltam már túl a fekvenyomáson, szóval azért mozgott rendesen, első tricepsz gyakorlatnál megállt az élet.. nem bírtam kinyújtani úgy fájt. Aztán na mondom nem fogsz kicseszni velem.. odamentem a csigás lehúzáshoz, vagy mihez, és 5 meg 10kg-al elkezdtem végezni a gyakorlatot... igaz hogy a kezem súlya lehúzta, de csináltam belőle 30-at és úgylátszik ez kellett neki.. mert még 2x végrehajtottam és utána visszatértem a rendes gyakorlathoz és rendes súlyhoz, és semmi bajom nem volt. Bár mondom ez inkább idegroszhelyrekerült dolog volt.

-
Vandit.
addikt
-
Markgx10
őstag
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
penene
őstag
Hája, köszi.
Azt hittem ez ennél egyszerűbb lesz (1 hónap pihentetés + joint-x + egyéb porcregen és izületépítő cucc - jó tudom ez még nem hat jó ideig, de magától a pihentetéstől többet vártam, ami végülis jó volt, mert tényleg annyira nem érzem már, a hétköznapokban minimálisan, viszont most a minimál súlyos kondinál még igen... szóval talán jó úton halad), de sajna tévedtem.
A franc gondolta, hogy ennyire elcsesződhetett vmi... Igaz, kb. 1 hónapig toltam még igazán keményen heti 3* azután, hogy először éreztem csöppet a könyököm (akkor kezdtem még jobban belejönni és csak emeltem, és emeltem...)... Csak mondtam, hogy ez majd elmúlik a pihenőnapon, mert annyira nem fájt, csak éreztem, hogy érzékeny, stb... Aztán a nagy lóf...t
Őszintén remélem, hogy ezalatt az 1 hónap alatt nem tudtam teljesen tönkretenni.
Na majd kiderül... Sportdoki örülni fog, ha ezzel is hozzámegyek.
Csak nagyon utálnám, ha erre is vmi gyógytornát írna fel...
Vagy asszondaná, hogy pihentessem...
Mert annyit én is tudok. Térdemet se nézte meg, csak megtapogatta fél percig kb.és megmondta mi a baja (és porcregen gyógyszer + a gyógytorna és erősítsem meg a combom, hogy kevesebb terhelés legyen rajta)... Nyugodtabb lettem volna, ha megnézeti ultrahanggal vagy vmi, hogy mégis milyen stádiumban van, meg ilyenek, de úgy tűnik azzal így nem foglalkozik... Csak annyit mondott a térddel való terhelésre is, hogy addig terheljem, ameddig nem érzem, hogy annyira fáj, hogy már abba kéne hagynom (mert azzal már hátráltatom a gyógyulás folyamatát). Ezt igyekszem is betartani a combedzéseknél... Még ha így nevetséges is az edzés HC gyúrós szempontból...
De azért a végére bedurran a lábam rendesen, csak nem a tipikus nagy súlyos gyakorlatokat végzem, mert annál egyből kikészülne.
De könyöknél ez nem játszik, vagyis ha kondizni szeretnék akkor ez így nem fog menni soha, hiszen ott terhelni kell. Szóval ezért remélem nem ilyen komoly a baj.
már megint sokat írtam.

[Szerkesztve] -
bandus
veterán
-
penene
őstag
nah, óriásit gyúrtam ma.
Szépen kajáltam egész nap, duzzadtam az erőtől. Leemelem 20 kilós rudat és nézem de szép könnyű így 1 hónap után (pedig Janesz tudja milyen girnyó vagyok, már ki is fejtette egyszer
). Emelgetem szépen lassan, hát a 7-8.ra nem kezdem érezni a rohadás könyököm. De előtte melegítettem rendesen, meg mi az a 20 kiló.
Na nembaj azért lenyomtam belőle kb. 4*12őt, de hát a tököm kivolt, hogy a súlyt nem érzem, de szinte a mozgástól érzem a könyököm.
Jött a tárogatás 4 kilóval.
Ez legalább jó volt, mert azt se éreztem, hogy dolgozik bármilyen izmom is, de szerencsére a könyököm se.
Aztán néztem kis bicepszet állva kisrúddal (mittomén 12-15ös lehetett), annál végre kellett dolgoznia a bicepsznek, és úgy 1 hónap után fura érzés volt. de a könyök csak ropogott picit egy bizonyos szögben, pedig szépen lassan, izomra koordinálva csináltam.
3. ilyen rudas sorozat után már kezdtem egyre jobban érezni, na mondom akkor ennyi.
Aztán húztam le nyakhoz kisebb súllyal, de amint annyira tettem, hogy már ne nekem kelljen vissza is emelni a súlyt, mert olyan könnyű volt, hogy szinte kiegyenlítette a rúd súlyát, és magától ment lefele, ott megint el kezdtem érezni.
Na de nembaj, utána keményen lábaztam és hasaztam, és valszeg az elkövetkezendő újabb 1 hónapban is heti 3* fogok lábazni, hasazni, mert ez így egy nagy kalap szar. Ja, és akkor már megnézetem magam 1 dokival is, hogy ez izület, porc, vagy netán vmi más? De lehet várok még 1 hónapot, és ha csont ugyanez a helyzet, akkor nézetem meg, hogy utána biztosra menjek... Bár minél előbb, annál jobb... Ha olyan porcos vmi, lehet fél év is kell, mire teljesen regenerálódik, és még akkor is kijöhet néha néha...
De még az is lehet, hogy majd járatni kell ilyen rúdas fekvenyomásokkal minden alkalommal, aztán az segít neki visszaszokni... 1 hónapja tényleg maximálisan pihentettem, a mindennapi életben is.
Súlyra nem nagyon változtam az elmúlt hónapot tekintve, talán fogytam fél kilót kb. De valszeg izom épült le, hiába kajáltam relatíve rendesen, és ugye tisztán, sok fehérjével (de hát nem edzettem).
De elhatároztam, hogy nem hagyom abba, ki fogok tartani, és lejárok, ha csak láb és has, akkor láb is has... mert még így szarul edzve is jó volt 1 darabig, bár eléggé kedvem szegte, hogy nem edzhetek normálisan... De van mit behozni lábon és hason, juj, de még mennyit.
Nah ennyi. Kellett ez nektek??????????

Amúgy meg a fax kivan... Szeretném csinálni lelkiismeretesen (kondi + kaja + pihenés + élet ritmus beállítása erre), amire még ennyire sosem volt példa, erre nesze... Szemétség. -
Bubee82
őstag

Nem hinném h pankrátorkodott. Azt tudom h most lelkipásztor Hawaii-on vagy hol és ez azt jelenti h végleg felhagyott a sporttal. Vagy csak magával a versenyszint fenntartásával és a versenyzéssel. -
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
Egy elfeledett ember:
![[kép] [kép]](http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/picture_gallery/Aaron_Baker/Baker_013.jpg)
-
Bubee82
őstag
Egyetértek. Nem is tudom minek kell foglalkozni vele
Én inkább örülök neki mer tom h valami történik, például vmi kis izom növekedésnek indul vagymi
Jó az, kell az!

-
Manitou
veterán
Legközelebb egy ilyet veszek majd szerintem én is. Csak kapni nem lehet felénk.
bbshop nem küldi ki ingyér

Fitnesponton nem látom ezt a márkát, ott 10 rugó felett nincs postázási díj.
bbshoppban meg mintha 20 ezer felett lenne ingyenes, most lusta vagyok megnézni valóban így van e még
Bandus: Próbálom játszani itt a 14 éves kislányt , hátha akkor nem bukok le
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
bandus
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Manitou
veterán
-
LOTR
addikt
rengeteg az átfedés a szakok között
az meg, hogy középiskolában mit tanultál és mit nem, kb 1 félév után le is lesz tudva, úgyhogy nem igazán van előnyöd belőle, nem az első év a nehéz, attól függetlenül, hogy akkor van a legnagyobb szórás
bandus
ilyen = bme mérnök diploma - azért nem egy rossz dolog
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
-
Geli
senior tag
-
Markgx10
őstag
-
Manitou
veterán
-
LOTR
addikt
konkrét márkát írj, esetleg linket, így hogy azt sem tudjuk, hogy mi nem kell senkinek

bandus:
ha egy ilyen diploma után még akarsz egy másik diplomát, akkor vagy bolond vagy vagy zseni (ezt kizárnám
) és mindenekelőtt gazdag 
ja, és egy félév után úgyis elmegy a kedved az egésztől
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
-
Joces
senior tag
csöcs
nem kell valakinek táplálékkiegészítő cumó?
Lurdyban vettem 15k-ba, de nem ízlik...
ez nem is ilyen szénhidrát fehérje cucc, hanem valami amerikai csodaszer...
érdekel valakit esetleg? -
LOTR
addikt
-
Geli
senior tag
-
Geli
senior tag
-
bandus
veterán
-
LOTR
addikt
-
Markgx10
őstag
-
Geli
senior tag
-
Antonio
senior tag
-
bandus
veterán
-
Geli
senior tag
-
Geli
senior tag
-
bandus
veterán
-
LOTR
addikt
-
Geli
senior tag
-
LOTR
addikt
Gelin és rajtam kívül nem reped senki?
Vazzegról még tudom, hogy állítólag neki és el van repedve mindkét válla/karja, de másnak még csak egy kicsi csík sincs?
csak kíváncsiságból kérdem
mert ez nem állapot, hogy a szar genetika és izületek mellé még iylen szar bőrt is kaptam pff o_0 másnak meg semmi baja, legyen már egy kis kárörömöm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
-
bandus
veterán
-
fLeSs
nagyúr
-
Geli
senior tag
-
Markgx10
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
Geli
senior tag
Up

január 16. este 72,5 17. reggel 71,5
január 26. este 74,7 27. reggel 73,4 délben 74,0
29. 20:00 74,8 21:35 75,0
Pihenőnap:
06:30 turmix 23g fh+30g ch malto
08:30 10g fh 45g ch 100g rozs+sonka
09:30 turmix 23g fh+30g ch
10:30 10g fh 45g ch 100g rozs+sonka
12:00 10g fh 40g ch vmi szemét
12:20 turmix 23g fh+30g ch
15:00 45g fh 50g ch 220g csirke 70g rizs
18:00 45g fh 50g ch 220g csirke 70g rizs
21:00 45g fh 50g ch 220g csirke 70g rizs
22:00 15g fh túró
Edzésnap:
06:30 turmix 23g fh+30g ch
08:30 10g fh 45g ch 100g rozs+sonka
10:30 10g fh 45g ch 100g rozs+sonka
12:00 turmix 23g fh+30g ch
12:00 vmi szemét 40g ch 10g fh
15:30 turmix 46g fh+60g ch
17:00 45g fh 50g ch 220g csirke 70g rizs
19:00 45g fh 50g ch 220g csirke 70g rizs
21:00 45g fh 50g ch 220g csirke 70g rizs
22:00 15g fh túró
Hétvége:
8:00 turmix
6-7* csirkerizs
fh= 69+135+30= 235 3,5g/tskg 3,13
ch= 130+150+90= 370 5,16/tskg 4,9 -
Viewsonic
aktív tag
bevan kenve a vallam meg a könyököm....
vhol számít mert legalább tudom,hogy fejlődök... de inkabb a kidolgozásra megyek ! -
fLeSs
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Viewsonic
aktív tag
Azthiszem a 4.hétre megjött az erő (magamhoz képest
)
mai mell eddzés: 72-be 12 80-ba 10,90-be 8, 95be 6 és 100,5be 6
szűken 72be 4*8 ismétlés mindez segítség nélkül
legkésöbb egy hét múlva 110-ba fogok belenyomni azt,hogy mennyit majd kiderül
-
Geli
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Geli
senior tag
Napot!
fuh, ez így kegyetlen volt, hogy beraktam tricepszet is bic-hát-hashoz
már szinte szédülök...pénteken meglássuk mennyire tudja kipihenni magát a tric
kiváncsi vagyok, remélem elég lesz neki.
Bicepszem most nagyon durván bedurrant
pedig nem szokása.... -
Manitou
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
nahugyan nem mentem ra spotter nelkul de kb 125a maxom most, kicsit jobban ment mint a multkor, minden sulyba tobbet es magabiztosabban tudtam nyomni, igazabol szerintem ha kis erot akarnek osszeszedni akkor nemigen kene 100 gr ch-s napokat tartani, de ha nem csinalom akkor viszont nem fog pucolodni a zsir se
ugyhogy gondolkozok micsinaljak, igazabol ugyebar az kene hogy fogyjak es erosodjek
de olyan nemigen lehetseges
mindegy, eddig meg mindig volt valahogy, meg masreszrol mar most is jobb mint ket hete, mikor aszittem hogy csak dieta utan kell nekiallni tolteni.
mos magamon rohogtem
asszem picit magasabbra fogom vinni a ch-t es megtartom a tolto napokat is, meglatjuk hogy behizok e ugy, bar azt azert nem hinnem, szintentartas se lenne rossz mar.
asszem..
de megin csak nemtom
[Szerkesztve] -
Jorus
nagyúr
-
Vandit.
addikt
Micsoda pangás van

-
Markgx10
őstag
-
Vandit.
addikt
-
deniro2
senior tag
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Beépített reklámember vagyok
Különben is.Nem is linkeltem be az összeset 
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Foglalt név
addikt
-
Vandit.
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
LOTR
addikt
-
Markgx10
őstag
Mi mára a cél?
God: Igazad volt, meg annak a havernak is akivel már megint ugyanazt mondtátok
. Ha valaki nagyon jó módban él, akkor az ő és fehérjében mégis ezt tolja (WPI) Pedig nem sajnálja magától, havi 100 felett költ csak tápkiegre
(a többi terméke amit eszik Universal-os)
Deniro: Neked az edzőtermed is meg a fehérjéd is csak a sznobságodat szolgálja. Szomorú

-
Jorus
nagyúr
Miért nem találtam meg eddig ezt a topicot?
Este bicepsz-tricepsz szuperben, jó lesz. 
-
deniro2
senior tag
Nana, én sznob irányból közelítek és a világ 5 legnagyobb tápkieg gyártója közűl választottam egyet: Ultimate Nutrition....

Pronutrition..., bah, minek nézel engem, nehogymá ne basszak ki egy csomó pénzt a márkanévért.
Ősszel volt 43-as a karom, azt meg az UN tolta fel.
[link]
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
-
LOTR
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
Egy másfél évvel ezelőtti kérdésre térek vissza.
Ugye ettem a Pronutrition fehérjéket, aztán abbahagytam mert Bunny és többek szerint szar, átbaszás, nem jó stb. Na a Pronturitionnak is megvannak a legmagasabb minőségi bizonyítványai (ISO9001 stb.) és az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által folyamatosan ellenőrzött és minősített termékeket forgalmaznak, le is lehet kérni a minőségre vonatkozó papírokat.
Tehát most kaptam választ a kérdésre, amikor már igaz rég nem aktuális
de innentől egyértelmű, hogy nem szar termékeket gyártanak, ha valaki mégis ezt állítaná, mostmár neki kell bizonyítani 
-
fLeSs
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
csudri
őstag
Mint a Taxidermiában, amikor csomagolással együtt eszi a dagi a bajnok szeletet! Brrr!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DLDKox
aktív tag
Szép napot mindenkinek !
Beköszönök mostmár énis még mielött azt hinnétek örökre eltávoztam.
Csak az az igazság nem nagyon érek rá mostanság. Lakásfelújítás megy ezerrel és minden szabadidőmben flexelek meg betont török szóval az edzés már csak olyan szinten tartás.
De már csak 2 hónap és kész a kecó aztán újjult erővel vetem magam bele az edzésbe.
Addig ti meg nőjjetek nagyra ;)
És üdv mindenkinek. -
Markgx10
őstag
Jó reggelt!
Ma mell-bicepsz volt a soron, végre edzés előtt és után is normális minőségű és mennyiségű fehérje ment, azért sokkal nyugodtabb így az ember
Egy ismétléssel ment több fekvenyomásnál mint múlt héten, szóval gyakorlatilag ugyanabban az erőben (erőtlenségben
) vagyok mint egy hete, remélem ez 21 nap múlva ez változni fog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Foglalt név
addikt
Vizsgaidőszakban az a szép, hogy megvan mindig a pihenés is...

-
Foglalt név
addikt
-
Manitou
veterán
Ma este túró helyett ettem egy kis szaloncukrot, azt hallottam a teremben, abban sokkal több a fehérje

Egyetek ti is szaloncukrot.

Jóéccakát mindenkinek.
Jövőre is benézek -
BÁ Nutrition
addikt
-
penene
őstag
Ja, szóval akkor amire figyelni kell izületi szempontból:
1. bicepsznél nem teljes kar kinyújtás, csak amíg az izom nyúlik ki (ez gondolom lényegében véve mindegyik bicepsz gyakorlatnál érvényes, csak valahol jobban kijön a terhelés).
2. fekvenyomásnál nem kellene teljesen kinyújtani a kart fenti állapotban.
Tricepsz gyakorlat is igencsak igénybe veszi a könyököt. Ott mire figyeljek?
Pl. tolóckodásnál nagyon bexartam, amikor már nem bírtam, és a 10ediket is csak csak csak meg akartam csinálni, és ott tartottam ki 5-6 másodpercig amíg elmozdultam a holtpontról... gondolom az ilyenek tettek be neki... (de mondjuk ez minden gyakorlatnál volt, a végletekig próbáltam nyomni, és csak 2 gramm segítséget kértem mindig, és valszeg emiatt is már az izület is keményebben dolgozott, mert az izom már többet nem bírt
)
Hát gyakorlatoknál nagyon nem jut eszembe semmi, ahol lehetne kímélni jobban (lehúzásoknál picit azért bennevan, ill. húzóckodásnál, evezésnél is, de hát most...)
Vállnál? ott is kell a könyök vmennyire... nyakból nyomásnál nem szabad nagyon leereszteni a súlyt azt tudom (mellből nyomásnál sem kellene a mellig leengedni, csak mondjuk amíg a felkarom vízszintben lesz???)
Ha valami eszetekbe jut, megköszönném... és ez nem csak azért, mert most sérült, hanem eleve hasznos, talán nem csak nekem, bár valszeg csak én vagyok tudatlan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Elég, ha a térdemmel járok.

Azt már hazavágtam... De a könyököm nem fogom.
De ha mégis újra kiújulna, akkor mindenképpen megnézetem, de nagy valószínűséggel túlterhelődött az izület, és akkor azért van ez (ők sem tudnának nagyon mást mondani, max azt, hogy ne erőltessem túl + a kopás elleni gyógyszerek...annyit meg én is tudok, és nem vígasztal, amikor kondizni szeretnék.. pihentem, és ha kell, akkor még pihenek amennyit kell... bár jó lenne megtudni, hogy a könyökizület gyógytornája milyen is, a térddel már nagyjából képben vagyok.
)...
Valszeg annyira még nem károsodhatott, mint a térdem (ami erősen porckopásos lett idővel, de hát annak adtam apait anyait ész nélkül), szóval ezt még meg tudom fogni, most már sokat tanultam a korábbi esetből.
Mark:
mi is az iwiwed?
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
-
Markgx10
őstag
-
penene
őstag
Hali,
nah holnaptól újra edzem karral is az edzéseket, elhatároztam. Most már tényleg kevéssé érzem a könyököm, sőt, a kritikus érzékenysége is úgytűnik elmúlt, vagy legalábbis most már nem nagyon jönnek elő a megszokott szitukban (pl. fogóckodom buszban, vagy csak simán lógatom..)
Természetesen óvatosan fogom, átmozgató edzésekkel most kb. 3 alkalomig (a héten
), talán 6 hét kihagyás után alapból sem rossz.
Mit javasoltok, ha kezdem újra érezni a könyököm (pl. rögtön fekvenyomásnál
) azonnal hagyjam abba, és térjek rá az all - kar gyaksikra? Mert az nyilván azt jelenti, h. még mindig van pici gyulladás (amennyiben tényleg az izület rakoncátlankodik, nem mentem vele dokihoz), és akkor a ráedzéssel hátráltatnám a teljes gyógyulást. Vagy egy pici belefér, hogy azért szokja is? (de akkor lehet megállítom a gyógyulás folyamatát, vagy lassítom? túlterhelve meg rontanám, de az nem lesz, mert kicsivel fogom csinálni direkt jó pár alkalomig, ideális esetben addig, ameddig még nem érzem)
Természetesen a joint-Xet + a Condrosulfot (+800 kondroitium / nap a joint-Xre rásegítve)
azt szedem, kb. 3 hete szedhetem, szóval még a 2 doboztól messze vagyok, de lényegtelen...
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
A vicc, hogy elvileg ez a legjobb hónapom. Általában 25+ösztöndíj szokott beesni egy hónapra. Most meg voltunk egy vetélkedőn, ahol nyertünk 200eFt-ot(abból még ugye lejön a sarc, meg osztódik kettővel, de akkor is). Anyám meg bejelentette, hogy nem utalta el, mert azt hitte hazamegyek és majd akkor odaadja. A 200Ft is úgy maradt, hogy már kértem kölcsön 2 ezret

-
bandus
veterán
Most szereztem az infot anyukámtól, hogy a metroban 5kilós kiszerelésben lehet kapni pulykacomb filét. Árat nemtudok, de biztos megéri.
-
LOTR
addikt
Aktív témák
-
4600 - 4501
5003 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XIII.
- (téma lezárva)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 14 Plus 85% 128GB (1év Garancia)
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez abszolút idevág.mind3 megoldás kap egy kisötöst 
vagy bölcs művelt emberek

Vagy asszondaná, hogy pihentessem... 
). Emelgetem szépen lassan, hát a 7-8.ra nem kezdem érezni a rohadás könyököm. De előtte melegítettem rendesen, meg mi az a 20 kiló.

mos magamon rohogtem