Hirdetés
Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz God Vazzeg #25295 üzenetére
"Itt sportemberek vannak, akik nem erre használják az erejüket."
Sajnos, amint láthatod, nem csak erre akarják használni az "erejüket", és az a szomorú, hogy egy kis izom felszedése után már azt hiszi sok ember, hogy bárkinek, bármit írhat/mondat. Ez rendben is van egy határig, de mikor jön a privizéssel, meg az arcoskodással, akkor gondolok bele, hogy az ilyen emberek miatt gondolják a "gyúrósokat" hülyéknek. Pedig nagy része tényleg tanult, értelmes, okos ember, és én is ezt vallom.
regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
-
Tipo16V
aktív tag
válasz God Vazzeg #25301 üzenetére
jó az megvan hogy te ottleszel vasárnap, énis, csak így rajtunk kívül lesz-e még ott valaki, vagy ez lesz a topiktalálkozó?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
CarajoEsp
senior tag
válasz djxp01 #25304 üzenetére
Nézd, tőlem aztán kevés ember irogat be ide ritkábban, annak ellenére, hogy napi szinten követem a topikot és igen, itt ilyen a hangulat énis szeretem olvasni, mert nem érzem azt, hogy bárki megbántódna.
Erre idejöttök ketten és itt osztjátok az észt, mintha legalábbis bárki megkérdezett volna.
Szóval szerintem mindenkinek jobb lesz, ha szépen abbahagyjátok, mert k*rva érdekes, de eddig senkinek semmi gondja nem volt.....-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
God Vazzeg
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
CarajoEsp&God Wazzeg +1
Carajo, te meg jól eljöttél pécelre edzeni
2patesz:Eszembejutott egy részlet az Ali G indahouseból. "Lécci húzz a #4#&>&# ba!"[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
God Vazzeg
veterán
válasz djxp01 #25302 üzenetére
"Sajnos, amint láthatod, nem csak erre akarják használni az "erejüket", és az a szomorú, hogy egy kis izom felszedése után már azt hiszi sok ember, hogy bárkinek, bármit írhat/mondat."
Ez rátok is igaz, idejöttök és kiveritek a balhét. Ha nekem írt volna, én is felajánlom, hogy ne csak verbális kommunikáció legyen, hanem némi frontális is, hiszen minek veszekedni (neten) mikor verekedni is lehet? És nem azért mert ilyen vagyok, meg agresszív se vagyok, csak tapasztalat hogy élőben nagyon mások az ilyen kis pondrók, mint itt a neten. Mert élőben van következménye a fikázásnak. Ja és nem én vagyok az aki okoskodik, aztán 1 pofon után eloldalog, de ezt úgyse fogod megtudni, mert ahhoz gyáva vagy, és a barátod is.
Nem lettem megszólítva, csak véleményt írtam, akinek nem inge...
-
djxp01
senior tag
"Idejöttök egy kis közösségbe"
Örülök hogy nem tartozom ide. De már értem, hogy miért is vagytok "kis" közösség.
"Mindenkit leokádtok" Tehát rád is igaz az általam leírt gyúrokésegybőlkemény vagyok személyiségkép? Akinek inge. Tudod.
regisztrált: 2005-07-05
-
CarajoEsp
senior tag
válasz djxp01 #25313 üzenetére
"gyúrokésegybőlkemény" a f*szt....már ne is haragudj.
Én is gyúrok, nem érzem magam keménynek, de mivel általánosítasz elég erősen, méghozzá az alapján, hogy aki hozzád mer szólni, rögtön szemét, azt mondom neked, el is húzhatsz...[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
God Vazzeg
veterán
Újoncoknak:
Ez egy gyúrós fórum a maga hangnemével. A hangnem nem olyan mint a hímzés szakkörön, hanem inkább olyan mint egy edzőteremben: szúrkálódós, piszkálkodós. De ha gond van, egy emberként segítünk egymásnak. Akinek nem ilyen a temperamentuma, vagy nem bírja elviselni hogy ugratják, vagy szemébe mondják a hiányosságait, az menjen nyugodtan hímezni, vagy néptáncolni. Nem fog innen hiányozni.
Leültem
-
penene
őstag
Na szevasztok újra, Patkányok! (és itt most kizárólag a "kis" közösség tagjainak írtam).
Ami azóta itt folyik 3 órája, az tényleg nem ide való... Úgyhogy majd szóljatok, ha vége.
Addig megyek kempelni a g*cibe.
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #25317 üzenetére
Olyan jó, újra otthon érzem magam.
-
Woodslave
félisten
végre történik valami ebben a szánalmas topicban is
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
penene
őstag
Az volt, hogy Tomics barátunk a nemtom milyen nevű egyén nevét átalakította egy vicces formátumra, én pedig azt idézőjeleztem, és írtam egy ilyet: , elismerve, hogy ez egy jó poén volt.
De aztán valaki úgy gondolta, hogy nem volt jó poén, és az se, hogy én azt jó poénnak tartottam.De most már megbántam, és megfogadom, hogy minden nap megiszom a reggeli fehérjezabos turmixom, sőt nemrég beszedtem az Animal Flexet is, és most 1 dobozt tuti beszedek megállás nélkül.
Aztán ha elég cuccot szedtem, akkor majd beszólok újra... -
Jojo5
őstag
Nem vagyok itt erre elszabadul a tesztoszteron ? Srácok takarodjatok le és nyomjatok egy kemény edzést mint, hogy neten kakaskodtok
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Márk01
tag
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Nem tudjátok hol vannak képek, eredmények a 2009-es Felnőtt Testépítő Magyar Bajnokságról (IFBB)?
-
Tipo16V
aktív tag
-
Tomics
addikt
Üdv újra itt, a kis gúnyolódásom után, elnézést ha valakinek megsértettem a kis lelki világát. Büntetésem letöltöttem
G^zC^mp€r: hogy ejted amúgy a nickneved? mert nekem csak 1 szó jut róla eszembe
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
RockHaRD
addikt
válasz Tomics #25347 üzenetére
gazkemper. régen egyszer unarmedeztünk FEAR-ben haverral, és megbeszéltünk egy helyet, h ott találkozunk, és akkor box, én meg mellé guggoltam a bokorba, és nem vett észre. Aztán mondta, h gazkemper, azóta maradt ez a nevem, bár már nem is játszom.
amúgy nekem is egy dolog jut rólad eszembe, és még a neved sem kell hozzá
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest